• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her kavgada annenin evine git diyen eş !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizi darlayacak diyip gülme sebebin ne tam olarak? Seni daraltacak ne yaptım ? Ne kadar şuursuz bi kadınsın sen ya ! Çok darlandıysan konumla ilgilenmezsin olur biter
Valla şuursuz olan ben değilim, kim acaba 🤔 Defalarca kapıya atılan ve hala bu adamdan çocuk yapmaya çalışan şuursuz ben değilim asla ...

beni getirip annem gilim kapısının önüne bırakıp S*** G (Defol) dedi gitti.Kızlar şimdi ne yapmalıyım kafam çok karışık
Size bu zorbalığı yapan, içinde sevginin kırıntısı olmayan, nefretle büyümüş ve asla babalık yapamayacak kadar psikopat kişiliğe sahip birinden çocuk yapmak istiyorsunuz üstüne hala pişman olmasını bekliyorsunuz öyle mi? Ne diyelim ki biz sanki bizi dinleyeceksiniz.

Evet maalesef böyle bir eşim var. Her kavgada ya adam ol ya da annenin evine git diyip duruyor. Babam şehir dışında çalışıyor benim annem tek kalıyor. 1 aydır babam geldi ve biraz katı birisidir. Bugün saçma sapan sebepten kavga ettik sesler yükseldi ve bana yine git dedi kolumdan tutup itti. Babam var diye gidemeyeceğimi sandı tamam dedim bende ve beni getirip annem gilim kapısının önüne bırakıp S*** G (Defol) dedi gitti. Bir mesaj dahi atmadı. 1 saat oldu tabi henüz yeni ama babam evde sonuçta sırf uzamasın diye insan en azından mesaj atardı atmadı. Yolda sürekli karı değil dert almışım sen delisin vs gibi şeyler söyledi.. ne desem ne yapsam bilmiyorum inanın ağlayarak yazıyorum bunları. Ve evet ben bu kişiden çocuğum olsun diye her ay kendimi yerden yere vuran kişiyim. Kızlar şimdi ne yapmalıyım kafam çok karışık
Ne bu böyle isteyince gel istemeyince git Kendisi gitsin madem öyle.Çocuk olmaması iyi olmuş şu durumda.Asla arama kendisi pişman olsun.

Bizi darlayacak diyip gülme sebebin ne tam olarak? Seni daraltacak ne yaptım ? Ne kadar şuursuz bi kadınsın sen ya ! Çok darlandıysan konumla ilgilenmezsin olur biter
Kızmayın yaptıklarınızı bir düşünün sizi kaale almayan adama inatla çocuk vermek isteyen sizsiniz.Akli başında hiç bir kadın bu ortama çocuk getirmez.Bu işin sonu yok,kendi vebalinize girmek yetmiyor gibi bir de bu kötü kadere bir çocuk getirmek bence daha şuursuz bir hareket

Pardon da burda bi sorunumu anlatıp İNSAN olanlardan fikir istedim. Oturun geleceğim hakkında yorum yapın demedim kimseye
Hanımefendi şimdi eşiniz sizi her zaman yaptığı gibi kaba bir tabir ile dehlemiş, siz bizden nasıl bir fikir bekliyorsunuz? Yazdıklarınızı okudunuz mu ? Sizce böyle bir insanla bir ömür geçirmek ne kadar mantıklı ne diyelim bence duzelir hatta pişman olunca hemen çocuk yapmaya devam mı edin diyelim 🫠

Pardon da burda bi sorunumu anlatıp İNSAN olanlardan fikir istedim. Oturun geleceğim hakkında yorum yapın demedim kimseye
E tamam dışarıdan gören gözler olarak söylüyoruz. Biz ne diye senin kötülüğünü isteyelim. Kendi açtığın konuyu başkası açmış gibi oku, sende aynı cevapları verirsin.
Herkes senin için söylüyor, bu adamdan koca olamamış baba hiç olmaz. Seni eşya gibi almış kapının önüne bırakmış, boşan kurtul ne çekeceksin?

biz insan değiliz ama sana bunu yaşatan kocan insan buna göz yuman sen insansın öyle mi neden mesela

Ablacım kusura bakma ama seni s*ktir git diye evinden defalarca kovan, hakaret eden eşine bu denli öfkelenmiyorsun, seviyorsun ama burada yazılanlara mı tepki gösteriyorsun? Yapma Allah aşkına senden nefret eden birine kendini sevdirmeye çalışıyorsun bu normal mi? Çocuk istiyorsunuz bir de çocuğa yazık değil mi? Bencillikten başka bir şey değil bu. Kendinizi sevmiyorsunuz onu anladık ama bari doğmayan çocuğun geleceğini düşünün. Biz size burada zorbalık yapan eşiniz için ne söyliycez ne istiyorsunuz tam olarak?

Seviyor mu sevmiyor mu bilemiyorum . Toplum olarak sevgi dili hastalıklı bir toplumdayız maalesef ancak saygı duymuyor bu kesin . Sürekli tekrarlama sebebi de bunun defalarca affedilmiş olması. Bazı sınırlar yıkılmamalı sonra çok laçkalaşıyor . Çocuk olmaması şu aşamada iyi . Ailenize de bahsettiyseniz uzak kalıp sakinleştiğinizde süreci düşünün.

Kızmayın yaptıklarınızı bir düşünün sizi kaale almayan adama inatla çocuk vermek isteyen sizsiniz.Akli başında hiç bir kadın bu ortama çocuk getirmez.Bu işin sonu yok,kendi vebalinize girmek yetmiyor gibi bir de bu kötü kadere bir çocuk getirmek bence daha şuursuz bir hareket
Bakın yeni yeni farkına vardığım içim yazdım. Zaten bunu istemenin hata olduğunu yazdım oraya. Yargılasınalr diye değil

Seviyor mu sevmiyor mu bilemiyorum . Toplum olarak sevgi dili hastalıklı bir toplumdayız maalesef ancak saygı duymuyor bu kesin . Sürekli tekrarlama sebebi de bunun defalarca affedilmiş olması. Bazı sınırlar yıkılmamalı sonra çok laçkalaşıyor . Çocuk olmaması şu aşamada iyi . Ailenize de bahsettiyseniz uzak kalıp sakinleştiğinizde süreci düşünün.
Gözümü korkutmak için bunu söylüyormuş kendileri.. evet aileme söyledim durumu muhtemelen kendisi de kendi ailesine anlatmıştır durumu. Sakinleşemiyorum herşey çok zoruma gidiyor

Ablacım kusura bakma ama seni s*ktir git diye evinden defalarca kovan, hakaret eden eşine bu denli öfkelenmiyorsun, seviyorsun ama burada yazılanlara mı tepki gösteriyorsun? Yapma Allah aşkına senden nefret eden birine kendini sevdirmeye çalışıyorsun bu normal mi? Çocuk istiyorsunuz bir de çocuğa yazık değil mi? Bencillikten başka bir şey değil bu. Kendinizi sevmiyorsunuz onu anladık ama bari doğmayan çocuğun geleceğini düşünün. Biz size burada zorbalık yapan eşiniz için ne söyliycez ne istiyorsunuz tam olarak?
O kadar doğru yazmışsınız ki hanımefendi kesinlikle sağlıklı düşünemiyor eşinin öfkesi sebebiyle bunu yaptığını öfkesi geçince normale dönüp pişman olacağını düşünüyor ama şunun idrakinde değil ki insan ne kadar öfkeli olursa olsun sevdiği değer verdiği saygı duyduğu kişiye bunları yapamaz

Gözümü korkutmak için bunu söylüyormuş kendileri.. evet aileme söyledim durumu muhtemelen kendisi de kendi ailesine anlatmıştır durumu. Sakinleşemiyorum herşey çok zoruma gidiyor
Bir insan eşinin sevdiği insanın gözünü neden korkutmak ister ki oldukça hastalıklı bi düşünce Allah yardimciniz olsun bence kanmayın

Haklısınız çok zor bir süreç. Güvendiğiniz birine karşı büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. İnsanı en çok yıkan şeylerden biri bu.
Gözünüzü korkutmak için daha farklı bir rest çekebilir. Tasvip etmiyorum ama kendisi evi terk etmeyip sizi yollaması kendi seçimi.
Hemen sakinleşemezsiniz o yüzden biraz zaman tanıyın kendinize.uzak kalın . Başka bir yorumda yeni farkettim dediğiniz şeyler olmuş mesela. Bu sefer öyle yapmayın. Her süreci düşünün kendiniz için en iyi olanı seçin .

Haklısınız çok zor bir süreç. Güvendiğiniz birine karşı büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorsunuz. İnsanı en çok yıkan şeylerden biri bu.
Gözünüzü korkutmak için daha farklı bir rest çekebilir. Tasvip etmiyorum ama kendisi evi terk etmeyip sizi yollaması kendi seçimi.
Hemen sakinleşemezsiniz o yüzden biraz zaman tanıyın kendinize.uzak kalın . Başka bir yorumda yeni farkettim dediğiniz şeyler olmuş mesela. Bu sefer öyle yapmayın. Her süreci düşünün kendiniz için en iyi olanı seçin .
Ya adam akıllı dinleyip yorum yapıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Defalarca söyledim ona erkek gider kadın gitmez dedim. Ama kolumdan tutup git diyişi bilmiyorum aklımdan çıkmıyor yolda söylediği şeyler… ve gerçekten hiç şey yoktu ortada. Birden bağırmaya başladı bende bağırınca olanlar oldu. Ailemde tuhaf mesela şuan tek bir kelime bile etmediler bana. Çok kötü hissediyorum kendimi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back