Sen kendini ne sanıyorsun? Sanane benim vizyonumdan eğitimimden sanane kardeşim. Canım burnumda zaten işine bakAnnemgil yazmandan eğitim seviyenizi anladım ve bu adamdan hamile kalmaya çalışmanıza şaşırmadım :) 26 yaşındaki kızın vizyona bak
Her kavgada
Adam her kavgada böyleyse nasıl yeni fark ediyorsunuz, perde mi inmişti gözünüzeYeni yeni fark ediyorum
Gerçekten hiç bir sebep yokken oldu bu olay. Bir şey söyledim bana bağırmaya başladı o bağırınca bende bağırdım. Sus dedi susmadım çünkü suçum yokken bağırması zoruma gitti sonra da olaylar en başta yazdığım gibi geliştiBu nasıl evlilik be bacım her kavgada anne evine gönderen eş mi olur ? Çocuğun yokmuş ailen de baksana konuşmamış bile seninle. Hayatını kur ve boşan evlilik öyle bir şey değil kimsenin çilesini çektiğine değmez. Sokağa atılmışsın bir gün bunu kucağında çocukla yaşasan ne olacak ? Bunları düşün kendine değer ver ya sen önemlisin neden kendini ittirip kaktırıyorsun? Kaç yaşındasın mesleğin var mı? Ayrıca neden kapıya atıyor eşin seni durduk yere olmaz böyle şeyler
“Gil” eki eklenen her bir cümle bana da aynı hissiyatı veriyor, kimseyi kimseden üstün görmüyorum ama bu maalesef böyle,haklısınız.Annemgil yazmandan eğitim seviyenizi anladım ve bu adamdan hamile kalmaya çalışmanıza şaşırmadım :) 26 yaşındaki kızın vizyona bak
Boşanmalısın ve çocuk yapmamalısın.Evet maalesef böyle bir eşim var. Her kavgada ya adam ol ya da annenin evine git diyip duruyor. Babam şehir dışında çalışıyor benim annem tek kalıyor. 1 aydır babam geldi ve biraz katı birisidir. Bugün saçma sapan sebepten kavga ettik sesler yükseldi ve bana yine git dedi kolumdan tutup itti. Babam var diye gidemeyeceğimi sandı tamam dedim bende ve beni getirip annem gilim kapısının önüne bırakıp S*** G (Defol) dedi gitti. Bir mesaj dahi atmadı. 1 saat oldu tabi henüz yeni ama babam evde sonuçta sırf uzamasın diye insan en azından mesaj atardı atmadı. Yolda sürekli karı değil dert almışım sen delisin vs gibi şeyler söyledi.. ne desem ne yapsam bilmiyorum inanın ağlayarak yazıyorum bunları. Ve evet ben bu kişiden çocuğum olsun diye her ay kendimi yerden yere vuran kişiyim. Kızlar şimdi ne yapmalıyım kafam çok karışık
Hay sizin derdinize ya ! Gidin duyarınızı başka yerde kasın“Gil” eki eklenen her bir cümle bana da aynı hissiyatı veriyor, kimseyi kimseden üstün görmüyorum ama bu maalesef böyle,haklısınız.
Bu seferde ben atıyorum o geri geliyor bumerang gibi demesin ? Zaten bilsem ki o da evi terk etmiş giderim evimeSen neden evden gidiyorsun o gitsin. Çok istemiyorsa defolup gitsin sen evinde kal rahatsız olan o. Şuan senin ona yazmaman babanın evinde kalman onun için ödül zaten istediği o seni istemiyor belli. Sen evine gel ama onunla muhattap olma. sana gelemdim evime geldim hissiyatı oluştur. O seni gönderip bir kaç aya başka birini o eve getirir sana söylim
O kadar haklısınız ki… keşke çalışsaydım aşırı pişmanım. Kendisi evden gitse ben evime gider bir kaç ay idare edip yolumu çizerdimYani durum ortada.
Evet iki ucu boklu değnek ama değneğin bir ucunda el oğlu, hem de vicdansız merhametsiz ve de ahlaksız bi herif, bir diğer ucunda da sizi dünyaya getiren, senelerce beraber yaşadığınız ananız babanız, kendi kanınız.
Belli ki boşanmanıza razı değiller, hayat görüşleri belli, kadının yeri kocasının yanıdır kafasındalar, olabilir.
Ama size yapılan şu muamele gerçekten de çok ağır. Hem size hem ailenize hakaret.
O yüzden, gururu bi tarafa bırakıp ailenize "gitmiyorum, onurum şerefim söz konusu, ben bi namussuzluk yapmışım gibi beni getirip kapınıza atamaz" diyeceksiniz. Çocuk yok bişey yok. İsterlerse söylensinler, isterlerse surat assınlar, elin oğlunun vicdansızlığına sizi mahkum etmeye hakları yok. Bi süre idare eder sonra kendi yolunuzu çizersiniz.
Kusura bakmayın ama hiç aklınız yok.
O kadar haklısınız ki… keşke çalışsaydım aşırı pişmanım. Kendisi evden gitse ben evime gider bir kaç ay idare edip yolumu çizerdim
Allah razı olsun çok teşekkür ederimBen bile burdan çok çok üzüldüm yaşadıklarına, çok ağrına gider insanın. Allahım sabır ve sakinlik versin. İnşallah hepsi geride kalır ve çok güzel bi hayatın olur. Hiçbirini hak etmiyorsun bunların.
İşte söylediğin şey neyse ya da bu kadar kavga esnasında ne söylüyorsanız ikiniz de suçlusunuz çünkü iki taraf da deliriyor gördüğüm kadarıyla. Düzeltmeye niyeti de yoksa eşinin boşa uğraşma gençliğine yazıkGerçekten hiç bir sebep yokken oldu bu olay. Bir şey söyledim bana bağırmaya başladı o bağırınca bende bağırdım. Sus dedi susmadım çünkü suçum yokken bağırması zoruma gitti sonra da olaylar en başta yazdığım gibi gelişti
Yanlış anlaşılmak istemem, duyar falan da kastığım yok. Size konunuz hakkında yorumda bulunmuştum zaten bence bir an önce karar vermelisiniz, zor bir süreç Allah kimsenin başına vermesin ama bir an önce bu eş dediğiniz kişi ile bağlarınızı koparın çok gençsiniz yaşıt sayılırız. Neden kendinize bu zulmü reva görüyorsunuz aileniz ile kalın size ne kadar sürat yapsalar bile aileniz mesleğim var yazmışsınız bulunduğunuz yerde mesleğiniz ile alakalı iş bulana kadar herhangi bir yerde ise başlayın,küçük değilsiniz unutmayın sizde bu dünyaya bir kere geldiniz ve bir kere yaşıyorsunuz kimsenin sizi hırpalamasına izin vermeyin kendi değerinizin farkına varınHay sizin derdinize ya ! Gidin duyarınızı başka yerde kasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?