• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her kavgada annenin evine git diyen eş !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten insanın kendine yaptığını bir kasaba insan toplansa yapamaz diye boşuna dememişler. Lütfen kendinizi sevin değer verin ve en azından hiçbir şey yapmadan ailenizin evinde kalın yani aramayın mesaj atmayın sevgi dilenmeyin kendinize bu zulmü yapmayin
Evet planım bu yönde . Asla aramayacam yazmayacam

cocugunuz hazir yokken kalin babanizin evinde daha kolay. Bundan adam olmamis koca nasil olsun.
Hem disarda sizi el üstünde tutacak adamlar varken niye insan böyle adamin gelmesini isterki

Bu konu sahibi yakinda hamile.olarak konu acacak, buraya yaziyorum
Bence de , kapıya atılıp atılıp geri dönüp çocuk denemelerine devam edecek , hamile kalana kadar pes etmeyecek, sonra da buraya gelip eşim çocuğumla tehtit ediyor aassslaaaa boşanamam aa dostlar söyleyin napayım ben diye bizi darlayacak 🤣

Evet maalesef böyle bir eşim var. Her kavgada ya adam ol ya da annenin evine git diyip duruyor. Babam şehir dışında çalışıyor benim annem tek kalıyor. 1 aydır babam geldi ve biraz katı birisidir. Bugün saçma sapan sebepten kavga ettik sesler yükseldi ve bana yine git dedi kolumdan tutup itti. Babam var diye gidemeyeceğimi sandı tamam dedim bende ve beni getirip annem gilim kapısının önüne bırakıp S*** G (Defol) dedi gitti. Bir mesaj dahi atmadı. 1 saat oldu tabi henüz yeni ama babam evde sonuçta sırf uzamasın diye insan en azından mesaj atardı atmadı. Yolda sürekli karı değil dert almışım sen delisin vs gibi şeyler söyledi.. ne desem ne yapsam bilmiyorum inanın ağlayarak yazıyorum bunları. Ve evet ben bu kişiden çocuğum olsun diye her ay kendimi yerden yere vuran kişiyim. Kızlar şimdi ne yapmalıyım kafam çok karışık
İnatla çocuk yapmak için kafayı mı yediniz?? Adam ilerde çocukla ikinizi kapının önüne atar.Daha ilk bu lafı söylediğinde bırakıp gitseydiniz gururunuzu bu kadar ayaklar altına atmazdınız.Eminim çok aşık ,çok seviyorsunuz bu kadar asagilanmak sizde bir ışık yakmıyor ben dost olarak söyleyim adam sizi sevmiyor, sizden tiksiniyor,kapıya atacak kadar değersiz görüyor ama merak etmeyin yakında bir kadına aşık olur ona bahçe size zindan olur..... Bırakır gider ......

Buradaki en samimi ve gerçekçi yorum olabilir,kutluyorum 🤣
Ya bazı konular şaka mı diye düşünüyorum. Adamın pişman olup ayaklarınıza kapanmasını felan mı bekliyorsunuz ? Size değer vermiyor. Siz niye daha çocuk diye tutturdunuz . Çocuğunuz olunca düzelecek mi her şey adam birden iyilik meleğine mi dönüşecek?

Boşanmak gibi daha kolay bir yol da var , hiç denememişsiniz bunu , boşanacak mısın yoksa gelip seni götürmesini mi bekleyeceksin 🙄
Bence pişman olup götürmesini bekleyecek bu pişmanlıkla birde bebek yaparlar olan o yavrucağa olur insan kendine değer vermezse kimse ona değer vermez yazık hayatini bosu boşuna heba ediyor

Bence de , kapıya atılıp atılıp geri dönüp çocuk denemelerine devam edecek , hamile kalana kadar pes etmeyecek, sonra da buraya gelip eşim çocuğumla tehtit ediyor aassslaaaa boşanamam aa dostlar söyleyin napayım ben diye bizi darlayacak 🤣
Bizi darlayacak diyip gülme sebebin ne tam olarak? Seni daraltacak ne yaptım ? Ne kadar şuursuz bi kadınsın sen ya ! Çok darlandıysan konumla ilgilenmezsin olur biter

Pardon da burda bi sorunumu anlatıp İNSAN olanlardan fikir istedim. Oturun geleceğim hakkında yorum yapın demedim kimseye

Ne kadar bencilsiniz. Sanki çok guzel ilişkiniz varmış gibi çocuk sahibi olmaya çalışıyorsunuz birde. İrite oluyorum sizin gibilerden. Kocasız kalmayasıniz diye yapmayacağnz şey yok. Gururun zaten sizinle uzaktan yakından alakası kalmamış. Çocuk diye tutturacağınıza öz saygınızı geri kazanmaya çalışın

Evet maalesef böyle bir eşim var. Her kavgada ya adam ol ya da annenin evine git diyip duruyor. Babam şehir dışında çalışıyor benim annem tek kalıyor. 1 aydır babam geldi ve biraz katı birisidir. Bugün saçma sapan sebepten kavga ettik sesler yükseldi ve bana yine git dedi kolumdan tutup itti. Babam var diye gidemeyeceğimi sandı tamam dedim bende ve beni getirip annem gilim kapısının önüne bırakıp S*** G (Defol) dedi gitti. Bir mesaj dahi atmadı. 1 saat oldu tabi henüz yeni ama babam evde sonuçta sırf uzamasın diye insan en azından mesaj atardı atmadı. Yolda sürekli karı değil dert almışım sen delisin vs gibi şeyler söyledi.. ne desem ne yapsam bilmiyorum inanın ağlayarak yazıyorum bunları. Ve evet ben bu kişiden çocuğum olsun diye her ay kendimi yerden yere vuran kişiyim. Kızlar şimdi ne yapmalıyım kafam çok karışık
Sen kimseye bişey söylemezsin diye bu kadar acımasız davranıyordur. 2-4 gün sonra iş ciddiye binince görür ebesininkini…
Böyle erkekleri allah ıslah etsin.
Sakın dönme o eve sakın. Annenin yanında kal.
Ve Allah’a şükür et o pislikten çocuğun olmadığı için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back