• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her kavgada annenin evine git diyen eş !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya adam akıllı dinleyip yorum yapıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Defalarca söyledim ona erkek gider kadın gitmez dedim. Ama kolumdan tutup git diyişi bilmiyorum aklımdan çıkmıyor yolda söylediği şeyler… ve gerçekten hiç şey yoktu ortada. Birden bağırmaya başladı bende bağırınca olanlar oldu. Ailemde tuhaf mesela şuan tek bir kelime bile etmediler bana. Çok kötü hissediyorum kendimi.
Bir mesleğiniz var mı ?

Gözümü korkutmak için bunu söylüyormuş kendileri.. evet aileme söyledim durumu muhtemelen kendisi de kendi ailesine anlatmıştır durumu. Sakinleşemiyorum herşey çok zoruma gidiyor
Adamın genel karakteri bu , tartışan her çift karısını babasının evine mi bırakıyor ve defalarca , bu adamla asla sağlıklı bir evlilik olmaz , ne iyi bir eş ne de baba olmaz , siz tıpış tıpış yine döneceksiniz ve bu döngü hamile kalana kadar devam edecek ve hamile kaldıktan sonra zaten el pençe divan duracaksın eşine karşı, şimdi gitmezsen daha kötü olacak ...

Peki bundan sonraki planınız nedir ?
Bilmiyorum henüz sağlıklı düşünecek bir kafada değilim. Başım patlıyor resmen.. işin iç yüzeyini bilmeden lütfen yargılamayın bakın şuan ailemde tel bir kelime etmedi benimle. Kimsenin umurunda değil annem yanıma bile gelmiyor. Babam ise kendi kafasında telefonuyla oyun vs oynuyor kendimi kendi evimde de burda da fazlalık hissediyorum

Ya adam akıllı dinleyip yorum yapıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Defalarca söyledim ona erkek gider kadın gitmez dedim. Ama kolumdan tutup git diyişi bilmiyorum aklımdan çıkmıyor yolda söylediği şeyler… ve gerçekten hiç şey yoktu ortada. Birden bağırmaya başladı bende bağırınca olanlar oldu. Ailemde tuhaf mesela şuan tek bir kelime bile etmediler bana. Çok kötü hissediyorum kendimi.
Aileniz nasıl hiçbişey demedi , defalarca sizi kapıya bırakmış, sadece sustular mı 😵

Bilmiyorum henüz sağlıklı düşünecek bir kafada değilim. Başım patlıyor resmen.. işin iç yüzeyini bilmeden lütfen yargılamayın bakın şuan ailemde tel bir kelime etmedi benimle. Kimsenin umurunda değil annem yanıma bile gelmiyor. Babam ise kendi kafasında telefonuyla oyun vs oynuyor kendimi kendi evimde de burda da fazlalık hissediyorum
Bakın evinize dönseniz bile sakın hamile kalmayın acilen bir iş bulun çalışın, eninde sonunda boşanmak zorunda kalacaksın bari elinde bir işin olsun ki kimseye eyvallahın olmasın, eğer çocuk yaparsan elin kolun bağlanır, bir işin olsa dimdik ayakta kalırsın, kimseye boyun eğmezsin ...

Bakın evinize dönseniz bile sakın hamile kalmayın acilen bir iş bulun çalışın, eninde sonunda boşanmak zorunda kalacaksın bari elinde bir işin olsun ki kimseye eyvallahın olmasın, eğer çocuk yaparsan elin kolun bağlanır, bir işin olsa dimdik ayakta kalırsın, kimseye boyun eğmezsin ...
Evet biliyorum çalışmam lazım. Şuan her iki yerde de fazlalığım nereye sığacağımı bilmiyorum. Çok zor bir süreç Allah yardımcım olsun

Allah yardımcınız olsun çalışmıyor olabilirsiniz ama bir meslek sahibimisiniz? Aile evine dönseniz çalışma imkanınız var mı ?
Evet mesleğim var çalışabilirim ama o seviyeye gelene kadar ne yapacağım bilmiyorum. Küçük yerde yaşıyorum burada iş bulmak zor ailem dediğim gibi hiç muhatap olmuyorlar ne yapacağımı bilmiyorum

Evet biliyorum çalışmam lazım. Şuan her iki yerde de fazlalığım nereye sığacağımı bilmiyorum. Çok zor bir süreç Allah yardımcım olsun
Şuan bile iş bulmaya çalışın, aileniz biraz destek olsa orda iş bulup çalışsanız ve bu adamı boşasanız daha iyi olur , bu adamdan eş olmaz ömrünü yer bitirir , kanser eder seni , aileni ikna et dönme, iş bul acilen, Allah yardım eder inşallah yeter ki sen azmet, emin ol kendinden , eşine dair umut besliyorsun ama ne fayda ...

Bakın yeni yeni farkına vardığım içim yazdım. Zaten bunu istemenin hata olduğunu yazdım oraya. Yargılasınalr diye değil
Birşeylerin farkına varmanız çok iyi dostça tavsiyem önce tedavi olun bu adamı aylardır çekmenin nedenini bulun ,bir işe girin kendi ayaklarınız üstünde durun o kadar özgüvenli ve güçlü olun ki hiç bir erkek bir daha size bu aşağılamayı yapamasin.Şu an bir kader donemecindesiniz ya kendinizi baştan yaratır ya da bu adamın elinde oyuncak olursunuz .....

Evet mesleğim var çalışabilirim ama o seviyeye gelene kadar ne yapacağım bilmiyorum. Küçük yerde yaşıyorum burada iş bulmak zor ailem dediğim gibi hiç muhatap olmuyorlar ne yapacağımı bilmiyorum
Annele açıkça konuş herseyi anlat, seni defalarca kapıya attığını herseyi bilsinler , sakın saklama bişey...

Siz kendinize değer verin ilk önce sakin kafayla oturup bir düşünün.eşiniz pişman oldu döndü diyelim yeniden sizi kapı dışarı etmeyeceği ne malum. Hadi oldu hamile kaldınız çocuğunuzla baba evine dönmek daha kötü değil mi? Yada çocuğunuzu böyle mutsuz bir evde mi yetiştireceksiniz bunları düşünün.

Şuan bile iş bulmaya çalışın, aileniz biraz destek olsa orda iş bulup çalışsanız ve bu adamı boşasanız daha iyi olur , bu adamdan eş olmaz ömrünü yer bitirir , kanser eder seni , aileni ikna et dönme, iş bul acilen, Allah yardım eder inşallah yeter ki sen azmet, emin ol kendinden , eşine dair umut besliyorsun ama ne fayda ...
Defalarca seni sevmesem senin bu haline asla katlamam dedi. Ailesiyle sorunlarım var yani görümcelerimle sorunlarım var burda paylaşmıştım ve herkes bana hak vermişti. Ailesiyle anlaşamıyorum biraz dik başlıyım diye ben kötü biri oldum çıktım. İkide bir bana deli diyor ama beni kendi delirtti.. biraz kendime gelince ilk işim iş bulmak olacak. Aynı eve girsem bile

Siz kendinize değer verin ilk önce sakin kafayla oturup bir düşünün.eşiniz pişman oldu döndü diyelim yeniden sizi kapı dışarı etmeyeceği ne malum. Hadi oldu hamile kaldınız çocuğunuzla baba evine dönmek daha kötü değil mi? Yada çocuğunuzu böyle mutsuz bir evde mi yetiştireceksiniz bunları düşünün.
Babanızın evinde fazlalık gibi hissediyorsanız evet çalışıp kendi ayaklarınızın üstünde durun. İki tarafta da kendinizi sığıntı gibi hissetmemiş olursunuz böylece kendi değerinizi kendiniz biçersiniz başkasından beklemezsiniz evet Allah yardımcınız olsun güç kuvvet versin inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back