- 4 Ağustos 2008
- 366
- 0
- 44
8 haftalık evet hamileyim canım bebek yok içinde oluşmamış o yüzden kurtaj olacağım
8 haftalık evet hamileyim canım bebek yok içinde oluşmamış o yüzden kurtaj olacağım
kızlar ailecek evde otursanız eşiniz kaynana kaynata bide misafir akraba kadın ve adam bi konu açılsa bu konu sizide ilgilendirse ortaya fikrinizi söyleseniz akraba olan adam sizi terslese azarlasa sesini yükselterek kızsa bi söyleyip bin işitsenizhaklı olduğunuz halde napardınız bu durumda eşiniz ve evdeki herkeste sussa öylece azarlandığınızla kalsanız tepkiniz ne olurdu..........
acardim agzimi yumardim gozumu:84:
hakli oldugum halde esimde susacak ve ben buna seyirci olacagim oylemiiste orasi biraz zor Allah yaratti demem veririm agzinin payini o akrabama
benim kaynanamin da seninkinden assagi kalir yani yok..
beraber yasarken, jilet almis paketle, getirdi oglum jilet aldim size (hani yüz icin degil de vücut icin) kullanin kardesinle dedi.. buraya kadar tamam.. sen g..nün killarini kesersin karin da biyiklarini demez mi???? varya onu orda bogabilirdim..ama sabrim ne sabriymis bilmiyorum
nasıl yanı ya anlamadım sen sımdı 8 haftalık hamılesın ama bebekmı yok ortada ayy benım ıyıcene kafam karıstı yanı hamılemısın degılmısın bebek vardamı gorunmuyor yoksa yokda bünyen varmıs gıbımı görüyor ayyyy ben anlamadım ya
eee peki sonu ne olacak ya varmı su anda bu sorun için gördüğün bı tedavi falan gecmıs olsun :44::44:
dun persembe gunu dıe mezarlıga gıttık. gıdıp gelırken de arabayla gıtmeyelım yuruyelım dedık cıktık yola:
1:ben eşimin yanında yuruorum koluna gırıorum yok neymıs efendım burası kucuk yermıs eşime demıo haa kulagıma soluo esım ne var deyıncede pıs pıs gulupp bıseee yoook dıo
2:bende esimin kolundan cıktım baktım aramızda yurumeye calısıodu bende yapıstım elıne esımın kol kola yurumek ayıpsa bende elele yururum der gıbı bı baktım buna
3:bayagı yuruduk ben cok yoruldum kocısımde aman aman ben kıyamam sana arayalım arabayı getırsınler dedı daha ben cevap vermeye kalmadan yok haa ben istemıorum araba ben yurucem dedı sınır oldum sankı sana soran var alla alla neyse
4:bayagı bı asagı indik demez mı oglum ben cok yoruldum dıeebeklıo kı oglu hemen araba cagırsın pışşıııkkkk.....koçısımde az kaldı cagırsam soverler dedı gelmıs gelmıs burda cagırmıs derler dedı daha bişi demedi
5:yolda gıderken hamıle olan bı akrabasıyla karsılastık eşim onden gıttı bız durduk kadın bana sende yokmu bısıler dedı daha ben cevap vermeden kalktı yok o beceremez dedı ya aglıcaktım zor tutum kendımı diğer 4 tanesini hadı salla gırgır olsun dıe anlarrım ama beceremez o ne demek
dun persembe gunu dıe mezarlıga gıttık. gıdıp gelırken de arabayla gıtmeyelım yuruyelım dedık cıktık yola:
1:ben eşimin yanında yuruorum koluna gırıorum yok neymıs efendım burası kucuk yermıs eşime demıo haa kulagıma soluo esım ne var deyıncede pıs pıs gulupp bıseee yoook dıo
2:bende esimin kolundan cıktım baktım aramızda yurumeye calısıodu bende yapıstım elıne esımın kol kola yurumek ayıpsa bende elele yururum der gıbı bı baktım buna
3:bayagı yuruduk ben cok yoruldum kocısımde aman aman ben kıyamam sana arayalım arabayı getırsınler dedı daha ben cevap vermeye kalmadan yok haa ben istemıorum araba ben yurucem dedı sınır oldum sankı sana soran var alla alla neyse
4:bayagı bı asagı indik demez mı oglum ben cok yoruldum dıeebeklıo kı oglu hemen araba cagırsın pışşıııkkkk.....koçısımde az kaldı cagırsam soverler dedı gelmıs gelmıs burda cagırmıs derler dedı daha bişi demedi
5:yolda gıderken hamıle olan bı akrabasıyla karsılastık eşim onden gıttı bız durduk kadın bana sende yokmu bısıler dedı daha ben cevap vermeden kalktı yok o beceremez dedı ya aglıcaktım zor tutum kendımı diğer 4 tanesini hadı salla gırgır olsun dıe anlarrım ama beceremez o ne demek
bu lafın arasına girme sorunu bizde de var.ne zmaan ben konuşacak olsam oda konuşuyo hayır gerçekten konu hakkında bi bilgisi olsa neyse dicem ama yok.çok sinir bi durum sözünün kesilmesi gıcık oluyorum o huyuna o yüzden o yanımızdayken eşimle muhabbet etmem gerekmedikçe,eşim bişey sormadıkça.yalnız olduğumuz zamanlrı kollarım anlatmak için.bide işin yoksa ona laf anlat.