- 6 Nisan 2011
- 207
- 0
umarım kaynanalarınız okumuyordur yazılanları şimdikiler bilgisayarı çok iyi kullanıyorlar
ewet bencede dikkat edin kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım kaynanalarınız okumuyordur yazılanları şimdikiler bilgisayarı çok iyi kullanıyorlar
selam arkadaslar ben geldim dun eşimle gittik sofben aldık elektrklı kaynanam geldı hemen basladı bızım komsu dıo kı keske tuplu alsaydınız dıo dedı eşimde anne dur hevesımızı kursagımızda bırakmaktan baska işe yaramıosun dedı kaynanam da senın karında masraf cıkarmaktan baska bıseye yaramıo dedı tabı ben mutfaktayım duymuorum sanıo eşimde o ne de3mek falan dıe kızdı bende dayanamadım cıktım mutfaktan sen masraf etmeyesın dıe kaçak elektrk kullanıp bizi gunaha sokup cehennem atesını elımıze verırken cok ii yapıosun sankı dedım konusmuoruzzcok ta tınnnn....günaha gırmektense konusmam daha iii
biz 1. dereceden mehrumıyet bölgesinde yaşıoruz 30 yıl sonra gelecek doğalgaz
hayırdır canım nasıl boyle bı fıkre kapıldınkı bıseymı oldu senı tanıyan bırısının etrafından olduguna suphelenıyorsan kısılerın senın olan dıyaloguna bak burada yazdıgın bı cumleyı kesın sana karsı sohbet esnasında dıyıverır farkında olmadanda yapabılır bunu
neden utanıyor çok garip annesi belli babası belli utanmasın söylesin bence ben olsam söylerim en büyük fakirlik çocuk fakirliğidir.
ohhhh çok ii demişsin cnm..
senin kaynanada maşşlaah dili bukalemun dili gibiymiş
ayy yok benımkı bu kadarda değil. eşimin yanında diyemez böyle şeyler.
ama lafın altında hayatta kalmazz....dün akşam çay içiyoruz.
çay doldurucam. dibini dökelim dedim.
-çayın dibini dök istersen anne.
-benım oyle adetlerım yok
-adet değilki bu çay sogumaısn dıye
-kısmetımı atamam ben
-kısmetle ne ilgisi var
-çan çan çan
saçma sapan muhabbete....
hayatta altta kalmaz.
kana kan dişe diş...
sabah da çağırdılar, eşimle gittik. eşimi süsledim giydirdim, ilçeye arkadaşlarıyla buluşmaya gidecek. adamın ömrü köyde geçiyor. azıcık hava alsın diye. daha eve girer girmez "gene nereye gidiyooon, işin gücün gezmekk" diye söylenmeye başladı.
"ben gönderiyorum" dedim. "adamın ömrü burada geçiyor. bırak nefes alsın. 4 gün tatili var. gezsin tozsun. erkek adam. " dedim. "ya arabanın mazotu?" diyor. gazlı araba ama anlatamazsın tabi:))
"valla anne o kadar lüzumsuz şeylere gitti ki mazot, bırak bir de adamın keyfine gitsin" dedim. eşim de güldü.
evdeki eltimin iki kızı var. biri yeni oldu. ilk mesajdaki eltinin oğlan haberi gelince sofrada " oh oh çoğalıyoruz" dedi. eltime nispet. kendinin 6 oğlu var ya...sustum. ama yeri geldi, 5 dakka sonra kocamdan şikayete başladı. "bu oğlanlar benim ömrümü yedi" diye.
"ne oldu anne, çoğalmışsın işte, dolu oğlun var. şükret otur." dedim. kaynım, kocam gülmeye başladılar. kaynanam "ne dedi şimdi" dedi. kocam da "anne kapak oldu desem anlamazsın da, deminki lafını geri getirdi sana" dediaslan kocam. arada benim tarafımı da tutuyor deme ki
kızlar ben hamileyim ama boş gebelikdendi çok mutsuzum çevremdekiler sevinmişmidir bilmiyorum uzun süredirde hamile olmayı beklemiştim
kızlar ben hamileyim ama boş gebelikdendi çok mutsuzum çevremdekiler sevinmişmidir bilmiyorum uzun süredirde hamile olmayı beklemiştim
türkmen gelını emın olki her işde vardır bı hayır inş kurtul o köyden yerleş kocanla ıstedıgın memleketıne sonradanda oh rahat rahat mutlu mesut hamılelıgıne huzur içinde kocanla yaşa
türkmen gelını emın olki her işde vardır bı hayır inş kurtul o köyden yerleş kocanla ıstedıgın memleketıne sonradanda oh rahat rahat mutlu mesut hamılelıgıne huzur içinde kocanla yaşa
banada öyle dedendi şimdi 8 haftalık ama görünmüyor bebek
banada öyle dedendi şimdi 8 haftalık ama görünmüyor bebek