- 7 Ocak 2011
- 395
- 4
aslaaaa bencede kabul etme ben ettım halımı goruyorsunuzz... daha da gıtmedı mınıbus gelmedıkı alsınlar gotursunlerr offfkaynanamı koye yoollayıp gelıorum yerlere bişiler fırlatmaya basladı laf soletmeyeyım görüşürüz arkadaslarr
noldu canım nasılsın varmı bı yaramaz bı durum netıceyı banada bıldır merak ettım şimdi senı zor zorrrrrrr işiniz zor benım nısamlımda aynı ev dıyor ama ben lafını bıle ettırmıyorum aslaaaaaa
almadım ama masanın uzerıne bıraktı sonrada gerı aldıı5 liramı???? keşke almasaydın hiç
günlük hayatta en cok konusulan konu bu ya zatenNe konu bulmuşsun Merve ardı arkası kesilmiyor
kız sen deli misin adam ayrı ev dıo sen farketmez mı dıosun kaynananın yanında da solerser senden yuz bulur oglunu ıkna eder sonra sende bi _MeRvE_gibi bi pamuqcuk gibi bi tekerlek gibi ve daha niceleri gibi forum forum gezersinnkabul etme tamam mııııben nişanlıyım kayınvalidem çok iyi bir insan evlennce nişanlım kesnlikle ayrı ev olsun diyor ben fark etmez diyordum ama ne olur ne olsun bnde artık ayrı ev olsun diyecem :)
haklısın vallaaayanlış yapmışsın ben diyarbakırlıyım nişanlım gil hatayda yaşıyor nişana bir gün kala bizim evdeydik alışverişten sonra nişanlım acıkmış bana değilde yengeme (annesine ) söylemiş
mutfakta yengem yemek hazırlıyordu bende yanına gidip yenge sen zatnet etme ben hazırlarım dedim oda güldü içeri geçti o günden sonra nişanlım bizim eve gelse yada ben onlara gitsem kesinlikle yemeği ben hazırlarım ki nişanlımda bunu çok sevdi ben ordayken yengemi arasa gelinin bana yemek hazırlasın diyor anlayacağın en baştan sen mutfaga girecektn pek bilmesen bile zamanla ögrenirsin yemek yapmak zor değilki bende okuyorum kısmetse bu sene üni bitecek ve yemek konusundada bayağı geliştirdim kendmi
"Her gün yeni kaynana" konusunu görünce kampanya var sandım.Eskisini ver, yenisini al, ya da her güne yeni bir oje misali her güne yeni bir kaynana.
Okudum da %99'u aynıymış, kampanya da yokmuş, al birini vur ötekisineymiş.
Poff canım sıkıldı.
hehehee