- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.005
Iyide konu sahibi sevmiyor, istemiyor ve haklinda. Biri sana "yeni carsaflari gözü kapali bir kokla, bak ne güzel yumusatici kokuyor, temiz kokuyor, bak yatagini bakteriden arindirip temizledigini düsün" dese senin hosuna gidermiydi? Ki yataklari degistirilmesi olacak olan birsey fakat her gün 3 cesit yemek yapmak israftan baska birsey degil.
Ha sen yemek yapmayi seviyorsun, ama herkes öyle olmak zorunda degil. Önemli olan bir yemek olmasi, doymak. Bu pizza ilede olabilir, dünden kalmis dolma ilede olabilir, fakat konu sahibin esi bunu kabul etmiyor. Esini istemedigi seye zorluyor.
Konu sahibin tavsiyem ise bu adamin derhal bir psikologa gitmesi. Düsüncesi hic normal degil. Sende adamin dedigini yapma. Bir gün pizza siparis et, diger gün dünnden kalma yemegi isit. Eger itirazi var ise "buyur, mutfak orada" dersin. Cok fazla yüz vermisin esine gercekten.
Üniversitelerin sitelerinde var. Örnek: http://sks.istanbul.edu.tr/?p=6424O universite listelerini nerden buluyorsun? Guzel bir fikirmis bende yapmayi dusunuyorum, hergun ne yapayim diye dusunurken gun bitiyor
Ya gerizekalısın ya da gerizekalı rolü yapıyorsun. Yüzüne demeğini kızdığı için içinden geleni söylediğini demek istedi. Hem kocaya rahat davranamayacaksan ne diye evleniliyor. Onu deme bunu deme köle mi geldik bu dünyaya. İsteyen istediğini der. Sanki onlar size kötü söz söyleyince normal mi oluyor. Onlar hep çiçeğim, gülüm mü diyor size. En ufak kötü söz söylemiyorlar mı size. Yaa bırakın şu erkeklere ezilmeyi bir erkeği yüceltip kendinizi alçaltmayı. Konu nereden nereye geliyor. Konuyu saptırmayı ne çok seviyorsunuz. Burası ahlak dersi alma yeri değil. Kimseninde sizden ahlak dersi almaya ihtiyacı yok. Konuyla ilgili görüşünüz varsa yazın yoksa susmakta bir erdemliktir yol alın.Kime dedin peki? Taze yemekleremi dedin gerizekalı diye? Evet onların Zekası yoktur, doğrudur
Sen şimdi 2015 in konusunu millete hakaret ederek neden hortlattin tam olarak amaç neYa gerizekalısın ya da gerizekalı rolü yapıyorsun. Yüzüne demeğini kızdığı için içinden geleni söylediğini demek istedi. Hem kocaya rahat davranamayacaksan ne diye evleniliyor. Onu deme bunu deme köle mi geldik bu dünyaya. İsteyen istediğini der. Sanki onlar size kötü söz söyleyince normal mi oluyor. Onlar hep çiçeğim, gülüm mü diyor size. En ufak kötü söz söylemiyorlar mı size. Yaa bırakın şu erkeklere ezilmeyi bir erkeği yüceltip kendinizi alçaltmayı. Konu nereden nereye geliyor. Konuyu saptırmayı ne çok seviyorsunuz. Burası ahlak dersi alma yeri değil. Kimseninde sizden ahlak dersi almaya ihtiyacı yok. Konuyla ilgili görüşünüz varsa yazın yoksa susmakta bir erdemliktir yol alın.
Her boka maydanoz olmaya gelmiş burayaBencede seyyar beyin senin gibiler olabilir mi çok rahatsızsan konuyu takip etme ...bak itiraf da etmişsiniz. Takip ediyorum diye.Ayrıksı otu gibi Filiz verme.ben arkadaşlarımla dertlesiyorum ama ne hikmetse sadece rahatsız olan sensin .bas gaza kızım
Aynen ben yazacaktim tam daSen şimdi 2015 in konusunu millete hakaret ederek neden hortlattin tam olarak amaç ne
Sen kimsin avukatı mısın konu eski olabilir fakat hala görüşe açık. Demek ki böyle bir konu arattım. Bende sevmiyorum yemek yapmayı. Sende oradan ne diye bok sineği gibi atladın.Sen şimdi 2015 in konusunu millete hakaret ederek neden hortlattin tam olarak amaç ne
Eğer eski konulara yorum yapılmayacaksa konu görüşlere kapatılsın bak o zaman kimse yazmazAynen ben yazacaktim tam daNasil eski konuları hortlatiyorlar aceba
Ben kimim seni hiç ilgilendirmiyor ama Allah'tan senin seviyende biri değilim buda bugüne şükrüm olsun.Sen kimsin avukatı mısın konu eski olabilir fakat hala görüşe açık. Demek ki böyle bir konu arattım. Bende sevmiyorum yemek yapmayı. Sende oradan ne diye bok sineği gibi atladın.
Aaa aynı benAl bendende o kadarYapmak neyse yaparim ama ne yapayim diye dusunurken gun bitiyor
Benim seviyemde değilsen git seviyene inBen kimim seni hiç ilgilendirmiyor ama Allah'tan senin seviyende biri değilim buda bugüne şükrüm olsun.
Evet ben hergün ne yemek yapacağımı düşünmekten gına geldi. Konu eski olabilir ama ben yeni evlendim.Aaa aynı ben
Bende yeni 1 sene 3 ay olacak ama bende hergün yemeh düşünüyomEvet ben hergün ne yemek yapacağımı düşünmekten gına geldi. Konu eski olabilir ama ben yeni evlendim.
Aynıyız canım bende geçen yaz temmuzda evlendim. Soruyorum eşime bugün ne yapayım bilmiyorum kafana göre takıl diyor. Ama hergün bir fikir yürütmek çok sıkıcı canım yaBende yeni 1 sene 3 ay olacak ama bende hergün yemeh düşünüyom