Her gün yemek yapmaktan bıktımmm

Burada beni konuşmuyoruz, kaldı ki imkanlarım çerçevesinde ben bu hiç sevmediğim temizlik işlerine çare buldum.
Konu sahibinin başka bir çaresi olmadığına, bir şirketle anlaşıp her gün eve yemek çeşit çeşit yemekler isteyemeyeceğine ya da evine aşçıbaşı tutmayacağına göre, ona bunu sevdirmek en mantıklı olan.
Çünkü sevmenin dışında 'yemek' bir zorunluluktur.
3 çeşit yemek israf değildir, hergün en az 3 çeşit yaparım.
Önemli olan ölçüyü bilmek.
Ayrıca ne çok gözünüzde büyütüyorsunuz 3 çeşit yemeği, sanki baklavalar açılıyor o 3 çeşitte.
İnsanın çorba, pilav, makarna, dolma ve türevlerini yapması toplam 20-25 dakikasını alıyor.
Geriye bir de ana yemek kalıyor.
Bitti gitti...
Bu mudur israf?
Siz kilo kilo yemek yapıyorsanız elbette israftır ama iki kişi için yarım kilo fasulyeyi 2 seferde pişirmek hiç de israf değildir.

Eşiyle arasındaki ilişkileri, konunun gelişimini ve kavgaları okumadım.
Her insanın hayattaki arzuzu, istekleri başkadır.
Benim kocam temizlik takıntılı ve ben nefret ederim, bu kavgalarının çözümünü bir şekilde buldum, gayette mutluyuz şuan.
Eğer evlilik birliğini yürütmek istiyorsa konu sahibi, hem eşininin bu isteğini bir şekilde yerine getirip hem de kendi mutlu olacağı bir alternatif bulmak zorunda.
O sebeple verdiğiniz akıl çözüm odaklı değil, aksine sorunu büyütmeye yönelik.

Yapma sekerim hergun bir yemek sen kocana ne bakıyorsun erkekler hep ister yok taze olsun gunluk olsun bizde bayat yedirecek degılız heralde corba ve yardımcı yemegı 2 gunluk yap olmazsa ana yemegı degiştir ara da ana yemegıde yap 2 gunluk sen sevıyorsun dıe cok yaptım de ara sırada dısarda yer içersınız annene fln gotur tmm işte..

Benim eşim de öyleydi canım bir yemeği ikinci gün asla yemezdi bu bir takıntı. Genelde de geçmişte zehirlenme öyküsünün sonucu. Eşim de zehirlenmekten çok korkardı yemezdi. Sonra tupper a konulan yiyeceklerin taze kaldığını gördükçe ikna oldu ve yiyor şu an. 3 şeşit olayı da anlayışa göre değişir. Mesela kimi insan için çorba da pilav da bir çeşittir. Bizim için rus salatası başlı başına öğündür tabak tabak yiyip doyarız. Hayatı niye zorlaştırıyor eşin :)

limoncu daha yeni banlandı kendisiyle aynı görüşte olmayanları küçük görgüğü, aşağıladığı,hor gördüğü, ıyyyyk diye tepkiler verdiği için. şimdi gelmiş burda kadının düşmanı yine düşman yok kadınla dalga geçtiniz diye konuşup duruyo.
başkalarına ders vermeden önce, dönde kendi uslubuna bak limoncu

Her gün taze istese şükredicem bide eve gelmeden arayıp ne yemek yapacağımı sorar beğenmezse şunu yap bunu yap diye sipariş verir.Yemek yapmayı da çok sever sevdiği misafirlerimiz gelince onlara yemek yapar ama her şeyi ben doğrarım.yani gerçekten çok zor ayy yazarken yoruldum ne dertliymişim

Kime dedin peki? Taze yemekleremi dedin gerizekalı diye? Evet onların Zekası yoktur, doğrudur
Ya gerizekalısın ya da gerizekalı rolü yapıyorsun. Yüzüne demeğini kızdığı için içinden geleni söylediğini demek istedi. Hem kocaya rahat davranamayacaksan ne diye evleniliyor. Onu deme bunu deme köle mi geldik bu dünyaya. İsteyen istediğini der. Sanki onlar size kötü söz söyleyince normal mi oluyor. Onlar hep çiçeğim, gülüm mü diyor size. En ufak kötü söz söylemiyorlar mı size. Yaa bırakın şu erkeklere ezilmeyi bir erkeği yüceltip kendinizi alçaltmayı. Konu nereden nereye geliyor. Konuyu saptırmayı ne çok seviyorsunuz. Burası ahlak dersi alma yeri değil. Kimseninde sizden ahlak dersi almaya ihtiyacı yok. Konuyla ilgili görüşünüz varsa yazın yoksa susmakta bir erdemliktir yol alın.

Gerçekten büyük sıkıntı her gün ne pişirsem.
Haftanin 2 günü 2 günlük yemek yaparım genelde. 4 gün gitti, 1 gün balık ya da kızartma tarzi, 1-2 gün tek günlük yemek ya da hamur isi
Bazende her güne tek günlük yemek tabi bunlar en az 2 çeşit.

Sen şimdi 2015 in konusunu millete hakaret ederek neden hortlattin tam olarak amaç ne

Her boka maydanoz olmaya gelmiş buraya konuyu çok geç gördüm lakin bende böyle her boka maydanoz olan ukalalık yapan kendini birşey sanan aslında bir boka yaramayan şahsiyetlere ayar oluyorum

Sen kimsin avukatı mısın konu eski olabilir fakat hala görüşe açık. Demek ki böyle bir konu arattım. Bende sevmiyorum yemek yapmayı. Sende oradan ne diye bok sineği gibi atladın.
Ben kimim seni hiç ilgilendirmiyor ama Allah'tan senin seviyende biri değilim buda bugüne şükrüm olsun.

Bende yeni 1 sene 3 ay olacak ama bende hergün yemeh düşünüyom
Aynıyız canım bende geçen yaz temmuzda evlendim. Soruyorum eşime bugün ne yapayım bilmiyorum kafana göre takıl diyor. Ama hergün bir fikir yürütmek çok sıkıcı canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…