Ben yolunu buldum gibi liste 2 haftalık ohh kafam rahatAynıyız canım bende geçen yaz temmuzda evlendim. Soruyorum eşime bugün ne yapayım bilmiyorum kafana göre takıl diyor. Ama hergün bir fikir yürütmek çok sıkıcı canım ya
2 haftalık nasıl oluyor. Bir öneri ver de kurtulalımBen yolunu buldum gibi liste 2 haftalık ohh kafam rahat
O takvimler eskide kaldı canım :) gerçi eskiden yemek yapmak daha zordu. İnternet yoktu. Ben yemek yapmayı hiç bilmeyerek evlendim. Fakat önüme gelen tarifi en güzel şekilde yapıyorum. Yemek yapmayı artık öğrendim şimdi iş bugün ne yapsama geldi. Sebze yemeklerini sevmiyor. Bakliyatlardan da ben bıktım. Hergün ne yapsam düşünüyorumTakvimlerde yazardi gunun yemegi :))
O takvimler eskide kaldı canım :) gerçi eskiden yemek yapmak daha zordu. İnternet yoktu. Ben yemek yapmayı hiç bilmeyerek evlendim. Fakat önüme gelen tarifi en güzel şekilde yapıyorum. Yemek yapmayı artık öğrendim şimdi iş bugün ne yapsama geldi. Sebze yemeklerini sevmiyor. Bakliyatlardan da ben bıktım. Hergün ne yapsam düşünüyorum
O zaman anlalın bir gün o bir gün siz yapın yemeği anlatacaktır siziEşim taze yemek istiyor..g..zekaliii
Haftada bir dışarıda balık yapınO takvimler eskide kaldı canım :) gerçi eskiden yemek yapmak daha zordu. İnternet yoktu. Ben yemek yapmayı hiç bilmeyerek evlendim. Fakat önüme gelen tarifi en güzel şekilde yapıyorum. Yemek yapmayı artık öğrendim şimdi iş bugün ne yapsama geldi. Sebze yemeklerini sevmiyor. Bakliyatlardan da ben bıktım. Hergün ne yapsam düşünüyorum
Ya kızlar gerçekten bunalım ya offf ona demiyorum tabiki ama hergün 3 çeşit yemek istiyor ve tazeeeeeeee
[/QUOTE]Siz hergün 3 çeşit taze yemek yapıyor musunuz merak ediyorum da
Sebze yemeği+pilav+çorba+salata
Baklagil+bulgur pilavı+çorba
Tavuk+pilav+çorba+salata
Sebze+makarna+çorba
Et+salata+çorba
Bu döngü böyle gider,çok dert edilecek bi durum yok,tabi yemek seçmiyorsanız. Eşiniz yokken siz yemek yemiyor muydunuz. Dert ederseniz dert olur. Ben şu an işe başladım kızıma bakmak için halası geldi,18 yasında ve bunları her gün yapıyor, arada çocuğu yıkıyor,arada çamaşır, ev her gün katalogdan çıkmış gibi düzenli, çocuğu parka çıkarıyor,arada markete gidiyorlar, ama ben akşam geldiğimde uç çeşit yemek ve salatası da dahil oluyor,sizi yermek için yazmadım yanlış anlamayın ama hayata her yerinden tutunmak lazım.
Malesef yemek yemekte hayatımızın bi parcadı.Bazende dısardan soyleyıverın canım.Hergün yemek yapmak tan ve ne yemeği yapacağımı bilmemekten bıktım