- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
annemin ömrünün rahat 5 yılı halıdan kıl tüy toplamakla geçti şimdi dizler gacır gucur yardimci al yok ben yapacam iyi kalkma halıdan o zaman
Aylar önce bi konu açmıştım eşimi çocuk yapmak için nasıl ikna edebilirim diye. Gayet sakin kafayla öneri almak için açmıştım konuyu, hani davranışlarınız nasıl, çocuk yapmakla ilgili neler konuşuyorsunuz gibisinden. Üşenmezsen gir bak verilen cevaplara suçlu ve terbiyesiz ben oldum verdiğim cevaplarla. Kocana saldır diyenimi ararsın, sperm bankasına git diyenimi kandır diyenimi. Sonuç: Kocaman terbiyesiz ukala bir ben
Ha bide bu tipler var gecmişleri arastırıp acık aramaya calısan.Ama inanın bu benim tarzım değil kaldıki eskilerinize bakıp birşey arayacak kadar önemsemiyorum yada elim okadar boş değil, yada hayattan beklentim bitmedi kendimle barısıgım ve kimseye saldırarak kendimi motive etmiyorum.yani beni ilgilendirmiyor ve sinirlendirmiyor bana satasmanız bu yorumuda ayıp olmasın diye yapıyorum diğer yorumlarınıza cvp vermiycem polemiğe girmiycem.tarzım değil ben ciddiye aldıgım insanlarla konusurm.bu arada allasen nedir ya ne basit bir laftır o .Bu iki üye neyden bahsediyor Allasen diye bi baktım.
Siz sesli harfleri yazmadığınız ve iç içe yazarak anlattığınız için kimse konunuzdan bir şey anlamamış. Anlamadıkları için de yorumlar güme gitmiş. ''Konunuzu düzenleyin'' diye öneri veren bir üyeye de ''Konumu kapattıracağım'' yazmışsınız. E napsınlar daha??
Siz de ''Eşim çocuk istemiyor, ben istiyorum. Nasıl ikna ederim? 8 aylık evliyim'' yazmışsınız. Millet kendince cevap vermiş. Erken olduğunu falan yazmışlar. Sonra ''Ben sizden bu yorumları istemiyorum. Nasıl ikna ederim, yöntem söyleyin yazıpşu ifadeyi koymuşsunuz. Yeni evlilik, çocuk istemeyen koca varken konuda, bu insanların sizin eve gelip de kocanızı ikna edecek halleri yok. Sonra tekrar konuda ''Bakın bu konuyu tekrar yazıyorum ki ayaklanan halk idrak etsin diye okkk!!'' yazmışsınız. Ki bu ''Okk!!!'' kısmına güldüm.
3 yıldır üyeyim. Polemiğe de girdim, üstüne ceza da aldım. Kimse kayırma yapmadı. Bir kere haksızlık yapıldığını düşündüğüm oldu ama sonra bana nedenleri açıklandı zaten. Konu açmayın o zaman, çözüm basit.
Araştırmacı gazeteci ChopBu iki üye neyden bahsediyor Allasen diye bi baktım.
Siz sesli harfleri yazmadığınız ve iç içe yazarak anlattığınız için kimse konunuzdan bir şey anlamamış. Anlamadıkları için de yorumlar güme gitmiş. ''Konunuzu düzenleyin'' diye öneri veren bir üyeye de ''Konumu kapattıracağım'' yazmışsınız. E napsınlar daha??
Siz de ''Eşim çocuk istemiyor, ben istiyorum. Nasıl ikna ederim? 8 aylık evliyim'' yazmışsınız. Millet kendince cevap vermiş. Erken olduğunu falan yazmışlar. Sonra ''Ben sizden bu yorumları istemiyorum. Nasıl ikna ederim, yöntem söyleyin yazıpşu ifadeyi koymuşsunuz. Yeni evlilik, çocuk istemeyen koca varken konuda, bu insanların sizin eve gelip de kocanızı ikna edecek halleri yok. Sonra tekrar konuda ''Bakın bu konuyu tekrar yazıyorum ki ayaklanan halk idrak etsin diye okkk!!'' yazmışsınız. Ki bu ''Okk!!!'' kısmına güldüm.
3 yıldır üyeyim. Polemiğe de girdim, üstüne ceza da aldım. Kimse kayırma yapmadı. Bir kere haksızlık yapıldığını düşündüğüm oldu ama sonra bana nedenleri açıklandı zaten. Konu açmayın o zaman, çözüm basit.
Esin cok degismis gecenlerde bornozla dislerini silen adam, ellerini yikamayan adam ev isi yapiyor masallah
Limoncunun kocasını bilmem de sevgili amcam pasaklı olduğu için oradan biliyorum. Ben açıklayayım mademBen onu hala anlamadım bornozu Dişe silmek nedir? Yada dişi bornoza?
Anladıysanız anlatırsanız sevinirim.
Evde bile bornozu görünce limoncu geliyo aklıma
liste yap bence o zaman ne yapacağını biliyosun haftalık pazar market alışverişinizi de ona göre yaparsınız olur biter...Hergün yemek yapmak tan ve ne yemeği yapacağımı bilmemekten bıktım
Sen hiç evlilik hayatında kocana sinirden gerizekalı demedim mi şimdi ..ya bi yürü git.ben sizin gibileri bilirim dışarıya polyana oynarsiniz.ama içerde ,mor gözle gezersinz. Biraz gerçekçi olun be kadinlar:))))