Her gün yemek yapmaktan bıktımmm

Ben limoncuya katılıyorum, erkekler evet önüne güzel yemekler koyarsan yer ama isve cilve edada bekler, tüm gün yaprak sarıpta adama yorgunum diyip sırt dönüyosan anlamı yok yani

arkadaşıma gitmiştim bekarken, annesi babası arkadaşım ben yemek yiyoruz, annesi bize akıl veriyo söyle tutumlu olun böyle olun bakın ben bu buzdolabını 22 senedir kullanıyorum gözüm gibi baktım dedi, babası ibretlik bir cevap verdi: keşke ona baktığın kadar az da kendine baksaydın

annemin ömrünün rahat 5 yılı halıdan kıl tüy toplamakla geçti şimdi dizler gacır gucur yardimci al yok ben yapacam iyi kalkma halıdan o zaman

burdada bazılarının cok kusursuz cok elite bi hayat sürdügünü dusunuyorum. aa gerizekalımı dedi ne kadar baneell !! siz hic ofkenize yenik dusmezmisiniz? istedigini yazar adı yok sanı yok kimseye deşifre oldukları yok burda sinirini paylaşan herkese ahlak bekçiliği görevi var sanırım.

konu sahibi yorumları okuyorsan şayet. eşinle orta yolu bulmaya çalış hergün 3 çeşit yemek çalışıyorum imkanı yok yapamam yapmamda zaten bunun benim misyonum olmasının sorumlusu ben değilim akşamın körü gidiyorum eve yemekte yapıcam boş gectıgımız kahvaltılık yedıgımız gunde olucak.
çook zoruna giden varsa bi aşçı tutabilir kendisine

Benım esim sorun yapmıyor Allah dan. Biz canımız ne cekerse birlikte karar veriyoruz. Ben hazırlıyorum yiyoruz. Bebek oldugundan o toplayıp bulaşıkları yıkıyor bide cay yapıyor ohh değmeyin keyfimize

Insan bazen useniyor aslinda sorun yemek yapmakda degil ne yapicagini bilememekte. Esim pek yemek secen birisi degil onune ne koyarsan onu yer ama ben mutfaga girip saatlerce yemek yapip yeni seyler kesfedip ugrasarak guzel sofralar hazirlamaya bayilirim. Sonucta yakinda eve oglumuz gelicek ve ilerde annesinin yemeklerinden bolca soz etmesi beni onure eder :)) bence biras daha olumlu bak ac bi muzik dizi bisiler gonlunce eglen mutfakda.

annemin ömrünün rahat 5 yılı halıdan kıl tüy toplamakla geçti şimdi dizler gacır gucur yardimci al yok ben yapacam iyi kalkma halıdan o zaman

Heh böyle deyince merhametsize çıkıyor adın.
Kadın kendine merhamet etmemiş, ben ne yapayım daha, oturup onunla kıl tüy mü toplayayım.

Konu nerden nereye geldi de yaram varmış demek.

Anlıyorum.bide öyleki sen bile konundan sasıp artık sadece onlara cvp veriyosun sonrada hay konu acmaz olaydım diyor insan. bide bakmıssın pasif üyesin:)insan sinirleniyor

Ha bide bu tipler var gecmişleri arastırıp acık aramaya calısan.Ama inanın bu benim tarzım değil kaldıki eskilerinize bakıp birşey arayacak kadar önemsemiyorum yada elim okadar boş değil, yada hayattan beklentim bitmedi kendimle barısıgım ve kimseye saldırarak kendimi motive etmiyorum.yani beni ilgilendirmiyor ve sinirlendirmiyor bana satasmanız bu yorumuda ayıp olmasın diye yapıyorum diğer yorumlarınıza cvp vermiycem polemiğe girmiycem.tarzım değil ben ciddiye aldıgım insanlarla konusurm.bu arada allasen nedir ya ne basit bir laftır o .

Araştırmacı gazeteci Chop İyi üşenmemişsin valla, tebrikler
Bu arada Bella arkadaşımız kötü bir şey söylememiş ki. Bir kadın eşine kamuya açık bir alanda hakaret ediyorsa, öncelikli sorun budur, basit bir yemek mevzuusu değildir. Bella da kendince ilk önce bu soruna odaklanmış, kız hakaret falan da etmemiş, gayet ciddi bir şekilde sormuş. Ama Limoncu ile konu sahibi bir olup kızı konudan kovdular E kime ceza verilecekti pardon? Afedersiniz de ebeme mi?
Ayrıca burada herkes yapıcı yorum yapmış, yemek için eşinize bilenmeyin tarzında ama Limoncu tam tersi ateşe körükle gitmiş, konu sahibi de zaten öfkeli işine gelmiş, ondan sonrası artık hak getire...
Konuya gelirsek zaten konu içeriği sebebiyle çözüme açık değil. Adam yemem diyormuş, kadın da yapmak istemiyor, üyeler napsın? Kadını sakinleştirme yoluna gitmişler o da ters tepmiş. Çünkü kadın sakinleşmek istemiyor, aksine herkesin eşini eleştirmesini, kendisinin pış pışlanmasını istiyor. E şimdi kim hatalı?
Adam kayırmaya gelince, 4 yıllık üyeyim henüz görmedim. 4 yılda daha hiçbir kavgaya karışıp ceza almadım lakin, çizmeyi aştığımda uyarımı da aldım yönetimden. Adam kayırma olsaydı Mune'nin cımbızı bu kadar ünlü olmazdı zaten
Hak edene hakkı verilir bu sitede

Kadının eşine zerre saygısı yok bir yemek için neler saydırıyor

bilmem siz çok elit misiniz de diye söylenmiş bazıları

bu üslupta konuşmanın elitlikle ne alakası var adapla terbiyeyle ilgili

varsın 3 çeşit yapmasının adam boğazına yapışacak halde değil ya

ona da bu tarz konuşuyorsa zaten problem oradan çıkıyordur.

Ben onu hala anlamadım bornozu Dişe silmek nedir? Yada dişi bornoza?
Anladıysanız anlatırsanız sevinirim.
Evde bile bornozu görünce limoncu geliyo aklıma
Limoncunun kocasını bilmem de sevgili amcam pasaklı olduğu için oradan biliyorum. Ben açıklayayım madem
Şimdi banyoda beden temizlenir, mis gibi olursun Ama o da ne ağzın mağara gibi, çünkü dişlerini fırçalamamışsındır. Dişlerin üzerinde yemek artıklarından oluşan kalın bir tabaka oluşmuştur, geviş getirmekle uğraşmayıp, direkt bir havlu ya da bir bez parçasıyla silmek suretiyle naçizane bir temizlik yapmaya kalkışmaktır.

Konu sahibiyle limoncu eşlerini yerden yere vuruyor etmedikleri hakaret kalmıyor
ikisi de yemek ev işlerini sevmiyor(limoncu şanslı eşi ona hep dışarıdan söylüyor yada kendi yapıyor ama ne hikmetse adam yine hakaret işitiyor)

ondan böyle kafa dengiler adeta birbirinin ruh ikizi

he siz çoluğunuz çocuğunuz olsa ne yapacaksınız hanımlar ona da dışarıdan mı söyleceksiniz

kaldı ki ikisi de çalışmıyor evde oturuyor çalışsalar haklılar bütün gün çalışıp yoruluyor derdik.

yemek yapmak sorun degil tek olsanda o yapılacak ama ne yapacagım diye düşünmek yemegi pişirmekten daha zor eşim önüne ne konsa yer garibim :)sabah kahvaltı yapmaz akşamda ya işyerinde yer mesaiye kaldıysa yada önüne ne koyarsan onu

Sen hiç evlilik hayatında kocana sinirden gerizekalı demedim mi şimdi ..ya bi yürü git.ben sizin gibileri bilirim dışarıya polyana oynarsiniz.ama içerde ,mor gözle gezersinz. Biraz gerçekçi olun be kadinlar:))))

Şiddeti mi savundun sen az önce ? Mor gözle gezmek falan ? Nasıl böyle birisi olabiliyorsunuz ya!

Ayyyyyy ottan boktan şikayet edip evde prenses hayatı sürdüğünü iddaa eden kadınlardan da gına geldi ya hepsi yalancı be kardeşim.
Evlenmeseydiniz o zaman. Zevkini sürünce sürüyorsunuz şikayete gelince bir de eleştirince içinizdeki şeytanı dışarı çıkartıyorsunuz.

Valla ben yemek yapmaya özlüyorum burada konu sahibi yemek yapmaktan bilkiyor gel bacim ben yapip yollayim sana kayinvalidemde yiyorum yemeğini hamileyim bide çok çeşitli yaparidm kocam bayat yemeği bile yer ama tarihi geçmiş şeyleri çöpe gidiyor. Bi yemek 3 günde yenir eee birşey sorcam kocan disarda bayat yemeği nasil yiyor onu şöle bakim

Son düzenleyen: Moderatör:
yemek yapmaktan nerfert edıyosan bunu ılk gunden soylemelıyın uç çesıt yapamam dıye sımdı 1 yıl bıyunca uc cesıt yap sonra yapamam sevmıyorum dersen olmaz tabıkı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…