Her gün yemek yapmaktan bıktımmm

neden yalancı olsunlar bırsuru prenses gıbı yasayan kadınlar var , hosnut olmadıgı durumdanda tabıkı sıkayet edecek bundan daha dogal ne var?

buradaki komiklik de şu: kocana nasıl gerizekalı dersin? diye tartışma çıkıyor ama buna karşı çıkanlar da hakaret etmeden duramıyorlar. tezat bir durum :) bir de bu duruma elit diyenler var. elitliğin bununla alakası yok bence. hakerete vs. karşı biri yaşadığı bir tartışmada karşısındakine hakaret ediyorsa hakkında düşünülür. burada bazen bilerek polemik oluşturulmaya çalışılıyor bana göre.

Bi yemek iki gunde bayatlamaz ya, ne tuhaf bi esin var. Hep bunlar annesinin prensi olarak yetistigi icin oluyor. Annesi gunluk taze yemek pisiriyorsa aynisini bekliyor iste senden. Biz genelde iki gunde yiyoruz yaptigim yemekleri, hele yaz gunu ne kadar az yapsan da gunlerce kaldigi oluyor yemegin.
Ama simdi adama da burda hakaret etmen hos olmamis. Yuzune yapamadigin hakaretleri burda siralamissin masallah. Esin boyle bisey yapsa mesela annesine senin hakkinda bu kadin g.zekali falan dese...?

neden yalancı olsunlar bırsuru prenses gıbı yasayan kadınlar var , hosnut olmadıgı durumdanda tabıkı sıkayet edecek bundan daha dogal ne var?

Ya kadın şiddeti savunmuş mor göz bilmemne bunu telaffuz edebilmiş siz gelmiş beni alıntılıyorsunuz. Ben size prenses gibi yaşayan yok mu dedim ? Mesajımı anlayın bence. Ben dedim ki madem PRENSES'ler, o zaman şükür etsinler. Eşiyle anlaşamayan bir sürü kadın var. Konu sahibine demedim de zaten genel olarak bazı üyelerin mesajlarından kendim çıkarımda bulundum sözüm şahsi kimseye değil. Evli kadının sorumlulukları baştan belli, eşi yardım eder-etmez o onların bileceği iş. Ama sürekli hazır yemek kolon kanseri yapar bunun yanı sıra evdeki hijyen nerede var Allah aşkına? Yemek yapacak tabiki.

aynen aynısını düsünüyorum kaldiki kız kendi öfkesini yazdı esine yazdı muneler görsün işte kızı tiye alıp kime gerizekalı yazdın diyen üyeler banlanmamıs

Valla ben de kendi kendime söylenirim bazen öfkemi öyle atarım. Buradan da Günlük köşelerinde salak gibi şeyler yazdım ama kendime. Basit şekilde gidip kocasına GERIZEKALI diyen böyle bir konuda bana göre saygısını yitirmiş, kocasıyla sürekli hakaretleşen birisidir. Öyle kolay gerizekalı da demedim kimseye yani. Bilmiyorum. Zekasına geri, kıt demek bu. Öyle ağza oturduğu gibi sıradan kalıp değil.

Yorumları okuyup okuyup güldüm konu sahibinin eşine gerizekalı demesi ayrı bir şey, saygısızlık yaptığı ama onu eleştiren bazı üyelerinde uslubunun ondan farkı yok bence.

Son düzenleme:
Evli değilim fakat bilmiyorum belki de oluyordur böyle sürtüşmeler yine de insan sevdiği insanın yüzüne gerizekalı nasıl der bilmiyorum, içinden söylenir eder de. Yine de şiddet konusunda Allah aşkına basitçe yok mor gözlü geziyordur bilmemne deme konu sahibi, bunu demek bana kalırsa hakaret.

eşi yardım eder yada etmez ne demek .... butun evın ısını neden kadın yapacak gıbı algı var, ağzı olan herkes yemek yıyorsa mecburen yemek yapmak zorunda. kadın calısmaz evde olur butun gun evet yemek yapabılır ama bu hergun 3 cesıt olmak zorunda değil, zaman olur 3 zaman olur hıc. o zaman bende 15 000 maas ıstıyorum getırıyor mu yok erkeklerler ev ıslerını mukemmel yapsın esım derken donup bakacak acaba ben ne kadar tatmöı edıyorum esımı dıye

Ya bu arada sicakta yemek yapmak gercekten iskence, hele benim evde gunes mutfak tarafindan doguyor, ogleden sonra anca girebiliyorum mutfaga, hatta bazen beş gibi giriyorum iki cesit yapsam sukrediyorum o sicaklikta

Hanımefendi bakın siz beni anlamıyorsunuz. Eder etmez banane o onların kendi evi, beni bağlamaz demek istedim ben. Benim savunduğum yok bunu. Hatta babam kaç yaşında adam hala tabak taşır, yemek yapar ben zorla alırım elinden. Anneme yardımı çok. Konu sahibini tanımam ev yaşamını bilmem ki. 3 çeşit mevzusuna ben de katılmıyorum evde ne pişerse erkek şükür edip yiyecek. Kaç çeşit olursa olsun ister 10 ister 3 ister 1. Ama yemek yapmak da çok zor bir iş değil bana kalırsa abartılıyor. Yük taşımadığı, hademelik yapmadığı, el işi ile bir şey yapmadığı sürece 2 kap yemek yapamamak bilmiyorum bana abartı geliyor he hasta olur o başka. Ya da sıcak havalar da başka insan işleniyor tamam. Bir de eşi de illa 3 çeşit yiyecekse çıksın bu bayan işten o zaman, ben ne diyeyim ?

Su an esime sordum ne yapalim aksam diye, umrunda degil senin canin ne istiyorsa onu yap dedi İste bende boyle ne canim isterse onu yapip yiyorum ohh mis

Benim kocamda hergun hatta iki öğün ustuste ayni yemez hatta mutlaka bi tatli yaparim sütlü falan ama alıştım zevk ge liyor bu bana çünkü o benim canim

Ayrıca bana kalırsa kocişkosunu iyi zamanda prens gösterip kötü zamanda yerden yere vuran bayanlar da samiyetsizdir. Ya prenses olmak öyle kolay mı Allah aşkına yahu kocasının prensesi olan kadınların adamlar üstüne titrer elini sıcak sudan soğuk suya sokmaz, ne dediyse yapar, yemeğin çeşidine, sayısına kadar karışmaz zehir olsa yer be! Erkekler işini biliyor gaza getirmek için aman prenses aman kraliçe sonra inceden inceden köleliğe geçiş

Yok taze olacakmış da yok dolaptaki yemek mikrop tutarımis da offfffffff nefret ediyorummmm

Bak bu konuda hakkın var ama çok bilen koca evlerden ırak ya evin işine kadar karışan (yardım eder o başka) erkekleri sevmiyorum. Ertesi gün de yenir yemek, 3.gün tamam huylanabilir.

O universite listelerini nerden buluyorsun? Guzel bir fikirmis bende yapmayi dusunuyorum, hergun ne yapayim diye dusunurken gun bitiyor

Yaz kis demem min.2 cesit yemek yaparim ertesi gune pek birakacak kadar yapmam gunluk yemek yaparim salata tatlida yaparim mutlaka seviyorum yemek yapmayi yaptigim yemekle iki kucuk cocugum butun bir gununu calisarak geciren esim besleniyor illaki ozenirim evde sicak yemek olmasi bir sofrada keyifle yenmesi kadar guzel bir sey varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…