neden yalancı olsunlar bırsuru prenses gıbı yasayan kadınlar var , hosnut olmadıgı durumdanda tabıkı sıkayet edecek bundan daha dogal ne var?Ayyyyyy ottan boktan şikayet edip evde prenses hayatı sürdüğünü iddaa eden kadınlardan da gına geldi ya hepsi yalancı be kardeşim.
Evlenmeseydiniz o zaman. Zevkini sürünce sürüyorsunuz şikayete gelince bir de eleştirince içinizdeki şeytanı dışarı çıkartıyorsunuz.
neden yalancı olsunlar bırsuru prenses gıbı yasayan kadınlar var , hosnut olmadıgı durumdanda tabıkı sıkayet edecek bundan daha dogal ne var?
aynen aynısını düsünüyorum kaldiki kız kendi öfkesini yazdı esine yazdı muneler görsün işte kızı tiye alıp kime gerizekalı yazdın diyen üyeler banlanmamısÜşenmedim ve genelde konu sahibinin yorumlarını okudum ona karsı yorum yapanların çogunuda okudum ve baktım konu sahibi gecici olarak pasif yani bu kadın burada yazdıgı yorum yüzünden banlanmışsa eger cok saskınım ee ona yorum yazan karsı taraflarda var onlar neden banlı değil kaldıki agır ithamlarda var.banlanmak konu sahibinin basınamı patladı cok ama cok merark ediyorum yani tek suclu suan konu sahibimi??? Bana bunu biri acıklasın olaylara tarafsız baktım ve birbirne laf sayan taraflardan tek kişimi banlandı.
eşi yardım eder yada etmez ne demek .... butun evın ısını neden kadın yapacak gıbı algı var, ağzı olan herkes yemek yıyorsa mecburen yemek yapmak zorunda. kadın calısmaz evde olur butun gun evet yemek yapabılır ama bu hergun 3 cesıt olmak zorunda değil, zaman olur 3 zaman olur hıc. o zaman bende 15 000 maas ıstıyorum getırıyor mu yok erkeklerler ev ıslerını mukemmel yapsın esım derken donup bakacak acaba ben ne kadar tatmöı edıyorum esımı dıyeYa kadın şiddeti savunmuş mor göz bilmemne bunu telaffuz edebilmiş siz gelmiş beni alıntılıyorsunuz. Ben size prenses gibi yaşayan yok mu dedim ? Mesajımı anlayın bence. Ben dedim ki madem PRENSES'ler, o zaman şükür etsinler. Eşiyle anlaşamayan bir sürü kadın var. Konu sahibine demedim de zaten genel olarak bazı üyelerin mesajlarından kendim çıkarımda bulundum sözüm şahsi kimseye değil. Evli kadının sorumlulukları baştan belli, eşi yardım eder-etmez o onların bileceği iş. Ama sürekli hazır yemek kolon kanseri yapar bunun yanı sıra evdeki hijyen nerede var Allah aşkına? Yemek yapacak tabiki.
aynen...Yorumları okuyup okuyup güldüm konu sahibinin eşine gerizekalı demesi ayrı bir şey, saygısızlık ama onu eleştiren bazı üyelerinde uslubunun ondan farkı yok bence.
ay ne çirkin bı yorum bu yaa sana yakıştıramadım gercektenSende bunlari takip etme bacim mm :)))demekki otu boku takip ediyorsun hahahahahha
eşi yardım eder yada etmez ne demek .... butun evın ısını neden kadın yapacak gıbı algı var, ağzı olan herkes yemek yıyorsa mecburen yemek yapmak zorunda. kadın calısmaz evde olur butun gun evet yemek yapabılır ama bu hergun 3 cesıt olmak zorunda değil, zaman olur 3 zaman olur hıc. o zaman bende 15 000 maas ıstıyorum getırıyor mu yok erkeklerler ev ıslerını mukemmel yapsın esım derken donup bakacak acaba ben ne kadar tatmöı edıyorum esımı dıye
Esin cok degismis gecenlerde bornozla dislerini silen adam, ellerini yikamayan adam ev isi yapiyor masallah
Yok taze olacakmış da yok dolaptaki yemek mikrop tutarımis da offfffffff nefret ediyorummmm
O universite listelerini nerden buluyorsun? Guzel bir fikirmis bende yapmayi dusunuyorum, hergun ne yapayim diye dusunurken gun bitiyorHer hafta pazardan, o hafta boyunca ne pişireceğimin listesini yapıp buzdolabına asıyorum.
Listeyi nasıl hazırlıyorum? Üniversitelerin öğlen yemeği menülerini kopyalıyorum asdasdasd
Hem onların kalorileri falan hazır hesaplanmış oluyor, hem de sebzesi eti dengeli oluyor, menüyü olduğu gibi kopyalıyorum bilgisayardan.
Haftasonu alışverişini de gerekecek malzemelere göre yapıyorum.