Her göz göze geldiği erkeği kendisine aşık sanan o kız ?

Ha birde acaba ben mi abartıyorum diye açmıştım konuyu ama abartmıyormuşum siz dışında çoğu kişi bana hak verdi. Sen arkadaşım olabilir misin bi şüphelendim ahahahahaj
İyi bari arkadaşını yeterince aşağılattırıp mutlu ve değerli hissettiysen sevindim. Biten ilişkinin ardından kadınların böyle sardığı şeyler olabiliyo genelde. Normal karşılıyorum.

Arkadaşınız normal olmayabilir ama siz de kesinlikle değilsiniz.

İyi bari arkadaşını yeterince aşağılattırıp mutlu ve değerli hissettiysen sevindim. Biten ilişkinin ardından kadınların böyle sardığı şeyler olabiliyo genelde. Normal karşılıyorum.
Bakın burası bir fikir alma platformu. Burada isim vermeden her konuda yardım alabiliyorsunuz. Ben de bi konuda danışmak istedim bunu da konumda belirttim. Kimse kimseyi gömmedi. Olan şeyler hakkında yorum yaptı ki ben burda ne dediysem arkadaşımın yüzüne karşıda dedim. Her erkek sana aşıkmış gibi ima ediyorsun dedim. Burada aşağılama ve gömme göremiyorum.Eleştiri serbest sonuçta.Ayrıca neden mutlu olayım? Arkadaşım adına elbette üzüldüğüm kısımlarda var. Bu durumu abartıp abartmadığımı görmek için konu açtım hiç de abartmıyormuşum haklıymışım mutlu eden kısım bu oldu:)

cok isterik bir kizmis gibi kendisini gösteriyor bence erkeklerin elinde oyuncak olmaya aday kolay lokmalik yazik olur tamda kadin kiz pesinde ipsiz sapsiz birine denk gelirse

Biz arkadaşınızı görmedik, ona nasıl davranıldığını da görmedik, sizin beyanlarınız üzerine yazdı herkes. Belki olayın aslı farklıdır. Ama garip olan sizin arkadaşınızın karakterine davranışlarına sizinle ilgisi olmamasına rağmen bu kadar takıp, forumlarda yazmanız. Bana ne diyip geçememeniz ya da arkadaşlığı bırakıp üzerinde düşünmemeniz. Sevmediğiniz kınadığınız insanla niye arkadaşlık ettiniz bu güne kadar ki?

Kınamadım hiç bir zaman.Sürekli aynı olayları dinlediğim maruz kaldığım için artık sabrım taştı ve abartıp abartmadığımı merak ettiğim için konu açtım yeterli mi? anladınız mı? anladıysanız teşekkürler yorumlarınız için. bu kadarı kafi iyi günler

20 li yaşlarımdayken bu tarz bir arkadaşım vardı,kızla sokağa çıkmaya utanırdım, sürekli kolla dürtük yiyip "gördün mü bana nasıl baktı" Kimsenin de ona baktığı yok, vasat bir tipi var zaten, asıl kendi sürekli gözleriyle sağı solu kesmekten yolda yürüyemiyor falan, neyse mevzu o da değil yani gerçekten bakıyor bile olsalar bundan banane yani niye sürekli dürtük yiyorum dimi Bi gün yine böyle bi konu oldu, açıkça söyledim bak senle artık dışarı çıkmak istemiyorum başka muhabbetimiz kalmadı kim bakıyorsa baksın sen bana bak benle ilgilen yani şu an benle berabersin dedim,rahatsız oluyorum dedim. Bi daha yapmadı bana. Hala da seyrek de olsa görüşürüz. 41 yaşında ve sevgilisi bile olmadı hayatında bırak evlenmeyi falan

Ne çok bu tarz insan varmış ya. Şoklar içerisinde okuyorum her yazılanı..

Ne çok bu tarz insan varmış ya. Şoklar içerisinde okuyorum her yazılanı..
Psikolojik problemlerden dolayı oluşan bir durum bence, beğenilme/sevilme ihtiyacı vs. öyle olduğunu düşünmek istiyorlar. Bir de bunların farklı türleri var, sürekli güzel olduğunu vurgulama ihtiyacı duyanlar (ki genelde güzel değiller bu modeller), veya sürekli birilerinin ondan etkilendiğini vurgulayanlar. Çevresindeki insanlara kolaylıklar dilemek düşüyor bize de

O kadar saçmaladınız ki şu konuda sizin de böyle bir insan olduğunuzu düşünmeye başladım. Neden bu kadar içselleştirdiniz? Evet kızın hareketleri çok anormal. valla dayanamadım eski konularınıza baktım. Benim de yorum yazdığım bir tanesinde size zerre ilgi göstermeyen bir çocuğun ısrarla size ilgisi olduğunu yazmışsınız. Üyeler olmadığına ikna etmeye çalışmış siz kabul etmemişsiniz. Hatta ben biz ne desek boş siz kendinizi ilgisi olduğuna inandırmışsınız yazmışım. O yüzden konu sahibinin bahsettiği kızı vatan savunur gibi savunup konu sahibine bu kadar abartılı ve bel altı bir şekilde saldırmanıza şaşırmadım.

bu tiplere aşırı gülerim övgüye aç özgüvensiz kızlar. muhabbetini seviyorsan iyi bir kızsa gül geç boş ver.

sevgilin flörtünü tanıştırma ama hemen, tavsiye..

Bir ara buraya konu açan bir üye vardı işte “merdivenden iniyorduk göz göze geldik kantinden su alırken kafasını çevirdi sizce hoşlanıyor mudur” diye karman çorman yazıp soruyordu. Arkadaşınız o mu yoksa

Sizin arkadaş yine insaflıymış, benimki her göz göze geldiğine, "bana baktı, benimle evlenmek istiyor" derdi. Hadi bakışından ilgilendiğini anladın ya da varsaydın, hayır yani evlenmek istediğini nereden anladın işte o bölümü ben hiç çözemedim.

Arkadaşım değil ama arkadaşıma benzeyen biri

evet ya bayağı abarttı olmadığım biri gibi davrandı bana :/

Bu karakterde birini yakinen tanıdım maalesef. Saf temiz duyguları olan iyi bir insandı fakat özgüven eksikliği ile hayalperestliği birleşince üst düzey bir platonik haline gelmişti ki artık kaldıramıyor insan. Hiçbir zaman adım atacak cesaret yok fakat bunları düşlemeyi bırakıp kendini farklı işlere odaklayacak irade de yoktu. İnsan okul gibi yerlerde arkadaşlarını bazen anne babasından çok görüyor, muhatap oluyor o nedenle sürekli bunları dinlemek çok sıkıcı sizin açınızdan. Fakat çözüm bozmak da değil. Bence güzelce konuşabilirsiniz, bu durumun onun düşündüğü gibi olmayacağını ve psikolojisini de çok zedelediğini, gerekirse uzman desteği alması gerektiğini söyleyebilirsiniz. Eğer anlayış göstermezse de artık açık açık dinleyemeyeceğinizi söyleyin, benim de sıkıntılarım var zihnim dolu deyin. Bu bir huy çünkü bana kalırsa, o kişide de evlenene kadar devam etmişti ve bütün yakın arkadaşları kızdan uzaklaşmıştı doğal olarak. Kimse kimsenin ütopik hayallerini onaylayıp içini rahatlatmak için kullanacağı kadar işsiz değil.

Çok haklısınız zaten bana soğuk davranmaya başladı kendileri sebebi de erkekler sanki ona aşıkmış gibi imalarda bulunmasını yüzüne vurduğum için

Benim de vardı böyle bir arkadaşım. Hoş bir kızdı Allah var belki de bu yüzden herkes ona aşık sanıyordu. Bir kere de sanırım bana hava atmak için bir flörtünü arayıp durduk yere telefonu hoparlöre açtı. Hani güya çocuk buna çok ilgili davranacak ben de "vayy be bazi kızlar ne çok seviliyor" diye kiskanicam. Çok belli oluyordu bu niyetle yaptığı. Çocuk işte bunu başından savmaya çalışıyor. He he deyip geçiyor. Kız da tabi rezil olmuş hissetti kendini "bana niye normal arkadasinmisim gibi davraniyosun" diye cemkirdi oğlan da zaten normal arkadaşımsin deyince telefonu kapattı. aslında çocuğa uzulmedigini sadece bana hava atamadığı için bozulduğu anlaşılıyordu. Bunun gibi birkaç şey daha oldu. Benim tanıştirdigim bir çocugun kendisine aşık olduğunu zannediyordu her gün çocuğa yemek yapıp veriyordu falan, sonra çocuk başka biriyle sevgili olunca bunun da o havasından civasindan eser kalmadi. Tabi arada ben de dalga geçiyordum onun bu herkes bana aşık tavriyla. Komik kızdı gerçekten. Ha bu insanların zararı var mı karşısındakine yok tabi, ama sizin üzerinizden kendilerini tatmin ettiklerini kıskandırmaya çalıştıklarını falan hissedince arkadaş olarak ciddiye alasiniz gelmiyor.

Bel altı yorum derken, gösterir misiniz nerde ? Siz de kendinizi herhalde konu sahibiyle içselleştirdiniz ki avukatı gibi yorumlarımı alıntılayıp duruyorsunuz ? Hayırdır yoksa sizin de arkadaşlarınız hep bu üyenin arkadaşı gibi aptal ve düşük ahlaklılar mı yoksa ? Hepsi evli, sevgilisi olan erkeklere bakıyorlar dimi? Gözleri hep dışarıda, hep aşk meşk konuları, ne kadar ahlaksızca dimi???. Kızla kimsenin ilgilenmediğini düşünüp, aşağılayarak forum köşelerinde egosunu tatmin ediyor konu sahibi.

Siz de avukatlık yapıyorsunuz.
Ama ben sizin konularınızı aratıp oradan bir şeyler çıkarmaya çalışmayacağım işsiz gibi tabi ki. üyelerin konularını kurcalayıp, alakasız şekilde olayı benim üzerimden kişiselleştirmeye çalışıyosunuz. İnsanların şahsi fikirlerine saygı duymayı öğrenin.

Burası sizin yankı odanız değil. Canınız neyi duymak istiyorsa, kimi aşağılamak istiyorsa yazıp cevap almayı beklemekten vazgeçin , burada hepimiz farklı yorumları bakış açılarını göze alarak konu açıyoruz.Farklı fikirlere tahammülünüz yoksa da yorumları okumamalısınız.

Ayrıca benim konum da bana özgüdür konunun üzerinden aylar geçmişken, neler olduğunu bilmiyorken yorum yapıp komik duruma düşürmeyin bence kendinizi.. Ama yine de benim eski konum üzerimden yaptığınız ithamlara cevap vermiycem. Çünkü düşünce özgürlüğüne inanıyorum. Şimdi oturup konu sahibinin verdiği donelerle başka hemcinslerinizi forumda aşağılamaya ve kendisinin ne kadar harika olduğunu birbirinize söyleyip tatmin olmaya devam devam edebilirsiniz.

Bunlar benim konu sahibi hakkındaki kşisel görüşlerimdir ve kendisinin içten pazarlıklı ve sinsi tavırlar içinde olduğunu ve slut shaming yaptığını ve kendisini bu yolla değerli hissetmeye çalıştığını düşünüyorum. Bu da benim şahsi görüşümdür. Bu kadar. Daha da beni alıntılamayın. Bu konudaki son yorumum buydu.

Ya öfff. Ne sacmalamissiniz. Herkes başımıza psikolog kesildi bu sitede de. Kızın anlattığı kişi gerçekten saçma sapan karşısındakini yoran bir tip. Etrafinizda böyle bir tip olsa alay konusu edip gülersiniz böyle iyi niyetli bakmak yerine. Herkes kendi sayginligini kendi belirler. 7/24 erkeklerden bahseden, şu bana asık bu benim için böbreğini verebilir, bu benle evlenmek istiyor diye kafa şişiren bir arkadas modelini kim gerçekten sevip ona saygı duyabilir ki?
Ha şuna katılırım : Beğenmiyorsan arkadaşlık etme. Kısa ve net. Ama kız burda konu açtı diye yok sen onu aslında kiskaniyorsun, sen ahlakcilik yapiyorsun falan ne saçma çıkarımlar. Anladık kadınlar kulübünde illa ki birileri cikintilik yapıp konu sahibinin açığını arayıp linç etmeye çalışıyor ama artık bu abartiliyor ya. Konu açmak için illa kolumuzun bacağımizin kopması gibi büyük dertlerimizin mi olması lazım.

Ayyy benim bir arkadaşım vardı üniversitedeyken, o da buna benzerdi. Nereye gitsek yok şu çocuk bana bakıyor, yok bu beni kesiyor, falanca sürekli dikizledi bilmem ne. Kızı severdim ama bu muhabbetlerini asla çekemezdim, katlanamıyordum öyle saçmaydı ki. Hep de nedense benim arkamda kalırdı bu sürekli onu izleyen tipler. Mesela avmde yemek yiyoruz, buna bakan çocuğa benim arkam dönük falan. Arkandaki çocuk süreli bakıp durdu öff pöfff yapardı ahahha bana çok kompleksli geliyor bu tarz söylemler. Benim de arkam dönük ya hani, göremezdim bakanları :) İnsan insana bakabilir, beğenerek bakması da anormal değil ama bunun dillendirilmesi ve sürekli olması rahatsız edici.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…