• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her göz göze geldiği erkeği kendisine aşık sanan o kız ?

Uzaklaş uzaklaş hiç bulaşma. Gözleri dolmuş sevgilisi var diye. Drama queen.

Herkes ona aşık herkes ona hayran evet hıhı. Haberi yok tabii testosterondan gözü dönen erkeklerin avları peşinde koştuğundan.

Ahahaha benim de üniversite de öyle bir arkadaşım vardı ve Allah affetsin hiç güzel değildi yani saç baş dağınık gözlüğü yamuk gelirdi. Cafeye giderdik garson ona bakınca küçümserdi o kim ki bana bakıyor diye😀 ama her ona baktığını sandığı adamlar benden numaramı isterdi. Öyle kalırdı “ben ona bakmazdım mesleğine bak” derdi . Gülün geçin bence

Flört etmek size göre aptalca gelebilir. Siz böylesiniz diye herkes öyle olmak zorunda değil. Belli ki ilişkiniz bitti diye arkadaşınızın flörtöz yapısına sarmışsınız. Sizi de anlıyorum olur öyle 😌

Flört etmek ve etmeyi sevmek bu değil ben çok severdim flort etmeyi liseden beri ama gercek flortlerdi kendi kendine kafamda mevzu kurmuyordum. 😂 Bu kendi kendine mevzu kurmak flort değil gercekten.
Biri gozune bakti diye her önüne gelene bana aşik diyen insan sıkıntılı biridir. Boyle insanlar cevrelerine de zarar getirebilir ileride.

Boyle bir insanla ben arkadaşlik kurmazdim mesela. En basit konu sahibinin erkek arkadasi olsa taniştiramaz, taniştirsa eminim bir şeylerden nem kapip "sevgilin bana aşik" bile diyebilir. 😬
Buna benzer daha çok dallanip budaklanabilecek seyler olur.

Bu arkadaş;
Ya hayatında hiç erkek görmemiş, ya ilgi budalası ya da ruhsal bir sıkıntısı var..

Hangisi olursa olsun böyle bir karakterle arkadaşlık yapılmaz. Yoksa herkes sizi de onun gibi sanabilir.

Flört etmek ve etmeyi sevmek bu değil ben çok severdim flort etmeyi liseden beri ama gercek flortlerdi kendi kendine kafamda mevzu kurmuyordum. 😂 Bu kendi kendine mevzu kurmak flort değil gercekten.
Biri gozune bakti diye her önüne gelene bana aşik diyen insan sıkıntılı biridir. Boyle insanlar cevrelerine de zarar getirebilir ileride.

Boyle bir insanla ben arkadaşlik kurmazdim mesela. En basit konu sahibinin erkek arkadasi olsa taniştiramaz, taniştirsa eminim bir şeylerden nem kapip "sevgilin bana aşik" bile diyebilir. 😬
Buna benzer daha çok dallanip budaklanabilecek seyler olur.

O yaşlar için normal bence. 25 yaşından önce beyin gelişimi bile daha tamamlanmamış oluyor. 40 yaşında kadın olsa haklısınız. Ağır şekilde yargılanmasına karşı çıktım sadece, arkadaşlık etmemekte tamamen özgür😂

Bu arkadaş;
Ya hayatında hiç erkek görmemiş, ya ilgi budalası ya da ruhsal bir sıkıntısı var..

Hangisi olursa olsun böyle bir karakterle arkadaşlık yapılmaz. Yoksa herkes sizi de onun gibi sanabilir.
aynen öyle düşünüyorum onun bu hareketlerini yüzüne vurunca alınıyor bir de o da ayrı bir saçmalık 😅

O yaşlar için normal bence. 25 yaşından önce beyin gelişimi bile daha tamamlanmamış oluyor. 40 yaşında kadın olsa haklısınız. Ağır şekilde yargılanmasına karşı çıktım sadece, arkadaşlık etmemekte tamamen özgür😂
O yaşlar için karşılıklı flört tabii ki normal. Burada konu kızın tek başına kendi kendine flört ettiğini sanması bu bence anormal

Bir twit vardi boyle :KK45: kiz otobuste bir cocugun ona baktigini farketmis yine hangi oglani kendime asik ettim diye dusunurken cocuk hanimefendi duğmeye basip duruyorsunuz otobus her durakta duruyor demis

Bir twit vardi boyle :KK45: kiz otobuste bir cocugun ona baktigini farketmis yine hangi oglani kendime asik ettim diye dusunurken cocuk hanimefendi duğmeye basip duruyorsunuz otobus her durakta duruyor demis
özetlemiş durumu resmen ahahhshs

O yaşlar için karşılıklı flört tabii ki normal. Burada konu kızın tek başına kendi kendine flört ettiğini sanması bu bence anormal
Katılmıyorum. Arkadaşınız erkekler konusunda tecrübesiz olabilir ama zamanla kazanacaktır, kim ondan hoşlanıyo, kim nezaketen iyi davranıyor anlamaya başlar zamanla. Herkes aynı olgunlukla ve tecrübeyle hayata başlamıyor. Bence siz Arkadaşınızın karakterinin defolarına bu kadar odaklanacağınıza kendinizle ilgilenin. Herkes istemiyorsanız görüşmeyin dedi zaten yüz kere.

Ama buraya konu açıp herkes arkadaşınızı gömsün, hakaret etsin istiyorsunuz. Sizde de bir sıkıntı var bence.

aynennn öyle. Ben sürekli ders çalışıyorum ortalamam inanmazsınız belki ama 3.70/4 üzerinden. Kendi halimde ders çalışan gerektiğinde arkadaşlarımla oturup kahve içen keyif yapan biriyim ama böyle sürekli aptalca konular konuşan insanlara ister istemez sinir oluyorum soğuyorum…
Ben en son lisede öyle maymun iştahlıydım ya ondada aklım ermiyordu. Şuan çok şükür diyorum kendime akıllanmışım
flört mü ahahhahahaj Yahu erkekler onla ilgilenmiyor ki kendi kendine flört ediyor acı çekiyor bu mu flört? Flört karşılıklı istek ve heyecanla olan hanımefendi. Tek başına olana platoniklik diyoruz :) Ayrıca evet flörtöz olmak zorunda değilim iyi ki de değilim sevdiğime sadığım :)
Neye çatlıyım onla ilgilenmeyen erkekleri mi kıskanacağım
Arkadaşınız sizin bazı saklı düşüncelerinizi açığa çıkarıyor bunlar;
*ahlakçılık üzerinden erkekler tarafından tercihe en layık olanın siz olduğunuz sanrısı,
*arkadaşınızın ne kadar kötü, ahlaksız , ilgi budalası, sadık olmayan biri olduğu ama sizin hiç öyle olmadığınız düşüncesi,
*erkeklerin gerçekten de siz dururken, aşık olunmaya layık olmayan düşük ahlaklı, akılsız kızla ilgileniyor olabilme ihtimali karşısında kıskançlık...
sizde olanlar da bunlar.

O yüzden burada konu açıp arkadaşınızın ne kadar berbat biri olduğunu insanlara onaylatma ihtiyacı hissetmişsiniz. Onun böyle olmasından, sizin olmayışınızdan kendinize değer yaratıp iyi hissediyorsunuz.
Çünkü erkekler ona asla bakmıyolar.. zavallı kız... Ama siz öyle misiniz, yüksek erdemleriniz, çalışkanlığınız ve ahlakınız sayesinde en kıymetli ve tercihe şayan olan sizsiniz değil mi 😌

*ahlakçılık üzerinden erkekler tarafından tercihe en layık olanın siz olduğunuz sanrısı,
*arkadaşınızın ne kadar kötü, ahlaksız , ilgi budalası, sadık olmayan biri olduğu ama sizin hiç öyle olmadığınız düşüncesi,
*erkeklerin gerçekten de siz dururken, aşık olunmaya layık olmayan düşük ahlaklı, akılsız kızla ilgileniyor olabilme ihtimali karşısında kıskançlık...
sizde olanlar da bunlar.

O yüzden burada konu açıp arkadaşınızın ne kadar berbat biri olduğunu insanlara onaylatma ihtiyacı hissetmişsiniz. Onun böyle olmasından, sizin olmayışınızdan kendinize değer yaratıp iyi hissediyorsunuz.
Çünkü erkekler ona asla bakmıyolar.. zavallı kız... Ama siz öyle misiniz, yüksek erdemleriniz, çalışkanlığınız ve ahlakınız sayesinde en kıymetli ve tercihe şayan olan sizsiniz değil mi 😌
Ne alakası var? Onlarla ilgilenmeyen erkekler için başımı şişirdi bende nasıl kibar bir şekilde bu konuların konuşulmasını reddederim diye konu açtım.Ama sanırım siz arkadaşıma benzediğiniz için bi alındınız gelen yorumlara 😂 Anladığım kadarı ile :)

Ne alakası var? Onlarla ilgilenmeyen erkekler için başımı şişirdi bende nasıl kibar bir şekilde bu konuların konuşulmasını reddederim diye konu açtım.Ama sanırım siz arkadaşıma benzediğiniz için bi alındınız gelen yorumlara 😂 Anladığım kadarı ile :)
Bence sen tam bir pick me girlsin bil diye o kadar uğraşıp yazdım. 😂

sizde olanlar da bunlar.

Ha birde acaba ben mi abartıyorum diye açmıştım konuyu ama abartmıyormuşum siz dışında çoğu kişi bana hak verdi. Sen arkadaşım olabilir misin bi şüphelendim ahahahahaj

Back