Her göz göze geldiği erkeği kendisine aşık sanan o kız ?

Ben en son lisede öyle maymun iştahlıydım ya ondada aklım ermiyordu. Şuan çok şükür diyorum kendime akıllanmışım
Tamam canım en domestik ruhlu, azize sensin. Arkadaşına da toplanıp burda slut shaming yapalım. Arkadaşın anlattıkça çatlıyosun bence, bastırılmışlıktan. O kadar açık ki.

flört mü ahahhahahaj Yahu erkekler onla ilgilenmiyor ki kendi kendine flört ediyor acı çekiyor bu mu flört? Flört karşılıklı istek ve heyecanla olan hanımefendi. Tek başına olana platoniklik diyoruz :) Ayrıca evet flörtöz olmak zorunda değilim iyi ki de değilim sevdiğime sadığım :)

Tamam canım en domestik ruhlu, azize sensin. Arkadaşına da toplanıp burda slut shaming yapalım. Arkadaşın anlattıkça çatlıyosun bence, bastırılmışlıktan. O kadar açık ki.
Neye çatlıyım onla ilgilenmeyen erkekleri mi kıskanacağım Siz arkadaşımdan daha komiksiniz ve bence ona da benziyorsunuz ondan böyle komiksiniz

Yol artık ya, bu kız iyice sapıtmış, sevgilisi olan erkeğin gözü hiç dışarı bakar mı
Ya oğlan ona bakmıyor göz göze geldiler sadece Ders dinlerken göz göze gelmişler güya. Bu herkesin başına gelebilir ki ders dinlerken herkes herkesle göz göze gelebilir.Arkadaşım her göz göze geldiğini yanlış anlıyor. Bende bundan sıkıldım anlatmak istediğim buydu

Konuyu kapatın, bu konuları başkasıyla konuşsun. Ama arkadaşınızı yargılamanız doğru değil bence.

Konuyu kapatın, bu konuları başkasıyla konuşsun. Ama arkadaşınızı yargılamanız doğru değil bence.
yok yargılamak değil sadece hoşuma gitmiyor yüzüne karşı da diyorum her istek atanı sana aşıkmış gibi ima ediyorsun diye o da anlamıştır bugünden sonra heralde.

Bu flörtözlük değil yalnız. O kız flört etmiyor ki. Slut shaming falan ne alaka? Kızın eline erkek eli bile değmeden göz göze gelmeyle tribe girmiş ne slutı bu tarz insanlarla karşılaşmadığınız da belli. İnanılmaz yorucu oluyorlar.

Ayrıca o çocukların kızla ilgilenmediğini nerden biliyosunuz yazdığın için söylüyorum. Azcık bi ilgi parçası bile gösterseler kız gelip konu sahibine 750 saat boyunca abarta abarta anlatırdı şüpheniz olmasın

Son düzenleme:
Evet mental olarak çok yoruyorlar ve o bu şeyler için oturup üzülüyor twitler atıyor….

Hepsi sana aşık,senin için yemeden içmeden kesiliyorlar deyip,eglenmeme bakardım.
Çünkü bu tip insanları düzeltmek zordur,siz çaba harcadikca kotu olursunuz.Ayrica benim tahammülüm yok zaten böyle şeylere.
Zaten çocukça ve simarikca bir tavir..

Merhaba bu durumlardan farklı türlerde çok fazlaca yaşanmakta. Her insan kendi hikayesinin baş karakteri ve üzerine alınabiliyor bazı şeyleri. Bir bakış bir söz etkileyebiliyor insanı. Burda sen arkadaşına ne kadar şey dersen de o bunu yaşamadan anlayamayacak genelde böyledir. Onun yaşaması ve zamanın geçmesi gerekecek. Örneğin arkadaşın ilgisi olduğu çocuktan bir karşılık bulamazsa aslında abarttığını düşünebilir bir süre sonra. Bu tür şeylerde deneyimle insan daha da olgunlaşıyor. Burada sana düşen sabır. Biliyorum zor :) ama o bu tür konulardan bahsetmeye başlarsa kulaklarını 4 t 4 açma, çok ilgi gösterme kendini yorma yani :) Ama ilişkini de böyle bir şeyden dolayı da kesme, inan kötü olan sen olursun onun gözünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…