- 5 Eylül 2022
- 774
- 1.793
- 28
- Konu Sahibi karamsargirl
-
Birini bulsada rahatlasa yaniAy tiye alsam bile anlamaz ki aynı anda beş on kişiye sarıyor
Ben en son lisede öyle maymun iştahlıydım ya ondada aklım ermiyordu. Şuan çok şükür diyorum kendime akıllanmışımBirini bulsada rahatlasa yani
Flört etmek size göre aptalca gelebilir. Siz böylesiniz diye herkes öyle olmak zorunda değil. Belli ki ilişkiniz bitti diye arkadaşınızın flörtöz yapısına sarmışsınız. Sizi de anlıyorum olur öyleHeyecan mı ahshhsjshsh komik valla
Tamam canım en domestik ruhlu, azize sensin. Arkadaşına da toplanıp burda slut shaming yapalım. Arkadaşın anlattıkça çatlıyosun bence, bastırılmışlıktan. O kadar açık ki.Ben en son lisede öyle maymun iştahlıydım ya ondada aklım ermiyordu. Şuan çok şükür diyorum kendime akıllanmışım
flört mü ahahhahahaj Yahu erkekler onla ilgilenmiyor ki kendi kendine flört ediyor acı çekiyor bu mu flört? Flört karşılıklı istek ve heyecanla olan hanımefendi. Tek başına olana platoniklik diyoruz :) Ayrıca evet flörtöz olmak zorunda değilim iyi ki de değilim sevdiğime sadığım :)Flört etmek size göre aptalca gelebilir. Siz böylesiniz diye herkes öyle olmak zorunda değil. Belli ki ilişkiniz bitti diye arkadaşınızın flörtöz yapısına sarmışsınız. Sizi de anlıyorum olur öyle
Neye çatlıyım onla ilgilenmeyen erkekleri mi kıskanacağımTamam canım en domestik ruhlu, azize sensin. Arkadaşına da toplanıp burda slut shaming yapalım. Arkadaşın anlattıkça çatlıyosun bence, bastırılmışlıktan. O kadar açık ki.
İlgilenmediklerini nerden biliyorsunuz?Neye çatlıyım onla ilgilenmeyen erkekleri mi kıskanacağımSiz arkadaşımdan daha komiksiniz ve bence ona da benziyorsunuz ondan böyle komiksiniz
Sevgilisi var hanımefendi birinin iyi okumamışsınız konuyu aaaa aşk olsunİlgilenmediklerini nerden biliyorsunuz?
Yok artık ya, bu kız iyice sapıtmış, sevgilisi olan erkeğin gözü hiç dışarı bakar mıSevgilisi var hanımefendi birinin iyi okumamışsınız konuyu aaaa aşk olsun
Ya oğlan ona bakmıyor göz göze geldiler sadeceYol artık ya, bu kız iyice sapıtmış, sevgilisi olan erkeğin gözü hiç dışarı bakar mı
Konuyu kapatın, bu konuları başkasıyla konuşsun. Ama arkadaşınızı yargılamanız doğru değil bence.Ya oğlan ona bakmıyor göz göze geldiler sadeceDers dinlerken göz göze gelmişler güya. Bu herkesin başına gelebilir ki ders dinlerken herkes herkesle göz göze gelebilir.Arkadaşım her göz göze geldiğini yanlış anlıyor. Bende bundan sıkıldım anlatmak istediğim buydu
yok yargılamak değil sadece hoşuma gitmiyorKonuyu kapatın, bu konuları başkasıyla konuşsun. Ama arkadaşınızı yargılamanız doğru değil bence.
Bu flörtözlük değil yalnız. O kız flört etmiyor ki. Slut shaming falan ne alaka? Kızın eline erkek eli bile değmeden göz göze gelmeyle tribe girmiş ne slutıTamam canım en domestik ruhlu, azize sensin. Arkadaşına da toplanıp burda slut shaming yapalım. Arkadaşın anlattıkça çatlıyosun bence, bastırılmışlıktan. O kadar açık ki.
Evet mental olarak çok yoruyorlar ve o bu şeyler için oturup üzülüyor twitler atıyor….Bu flörtözlük değil yalnız. O kız flört etmiyor ki. Slut shaming falan ne alaka? Kızın eline erkek eli bile değmeden göz göze gelmeyle tribe girmiş ne slutıbu tarz insanlarla karşılaşmadığınız da belli. İnanılmaz yorucu oluyorlar.
Valla en doğrusu bu samimiyete gerek yok zaten samimi olduğum için başım şiştiBöyle insanlara laf anlatamazsınız tam tersine sizin onu kıskandığınızı falan düşünürler. Samimiyeti kesin en temizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?