Her göz göze geldiği erkeği kendisine aşık sanan o kız ?

Benimde var bitane ona göre a101 bim şok kasiyerlerinin hepsi ona aşık vodofon Turkcell bayileri çalışanları ona aşık hatta okulda ki öğretmenler bile ona. Aşık onsuz yaşayamiyorlar

Ay böyle bi iş arkadaşım vardı. Şu bana nasıl baktı gördün mü derdi karşı taraf normal bakıyordu :) şu da benden hoşlanıyor derdi alakası bile olmazdı. bu sirketin en güzel kadını benim derdi :) birimizin giydiğini begenince bu bana daha çok yakışır derdi. Evli insanlar hakkında bile bana aşık derdi. Tehlikeli bir psikolojik sorun bu ya bence. Kendi de evlendi değişmedi üstelik. O yuzden ben uzak duruyordum, dinlemezdim. İnsanı bunaltan bir şey. Dinleme uzak dur diyebilirim

evet çok bunaltıcı insan tipi

Benimde var bitane ona göre a101 bim şok kasiyerlerinin hepsi ona aşık vodofon Turkcell bayileri çalışanları ona aşık hatta okulda ki öğretmenler bile ona. Aşık onsuz yaşayamiyorlar
niyetim asla yargılamak değil tamam birini görürsün hoşlanırsın ama birden fazla kişiden hoşlanmak ve göz göze geldiklerinin sana aşık olduğunu düşünmek falan bunlar anormal şeyler ya… Bende platoniktim lisede ama sadece bir kişiye. Hoşlantı tek bir kişiye karşı olur on kişiye değil ondan garipsiyorum

Bence biraz tehlikeli, ben de cook tanidim bu tarz kizlardan. Genelde cok sosyal ve hossohbet tipler olmuyorlar maalesef. Yapacaklar muhabbet en fazla bu oluyor iste

Bence biraz tehlikeli, ben de cook tanidim bu tarz kizlardan. Genelde cok sosyal ve hossohbet tipler olmuyorlar maalesef. Yapacaklar muhabbet en fazla bu oluyor iste
Çok üzücü bence böyle biri olmak onu uyarmak isterim ama nazik bi dille uyarabileceğimi hiç sanmıyorum

Benimde etrafımda böyle biri vardı. Her gittiğimiz yerde ay çok bakıyorlar. Yok yiyecek gibi bu ne böyle derdi. En son eşine x beni rahatsız ediyor çok bakıyor diye şikayet etmiş. Aynı yerde 4 kişi daha vardık ve öyle birşey olmamıştı. Eşi arayıp xe sen eşime nasıl bakarsın falan demiş kavga çıkacakmış . Bize gelip gülerek anlatmıştı. O günden sonra iletişimi kestim onunla. Size tavsiyem uzak durun. böyle dünyayı kendi etrafında dönüyor zanneden insanlardan ne kadar uzak o kadar iyi.

ay evet o kadar haklısınız ki dünyanın kendi etrafında döndüğünü zannediyor..

Kişilik bozukluğu bu. Arkadaş çevrende olsun ama yakın olmayın. Hiç bunları dinleme. Özelini bilme oralı bile olma derim. Mümkünse aynı sınıftan sıradan biri gibi davran. Bir şeyler anlatmaya başlayınca rica etsem beni bu konulara dahil etme dinlemek istemiyorum de.

Kesinlikle ayrıca ben mesela biri bana baksa dahi farketmem çünkü bakmam birini seversin biriyle konuşursun yani

Ya kişilik bozukluğu demişken aklıma geldi. Biz en arka sıraya oturduk bir gün. Bunun beğendiği çocuk da bizim bir sıra yanımıza oturmuş sonra kalkmış. Oturup benim yüzümden kalktı gitti diye üzülmüştü saatlerce. Sonra aradan bir hafta geçti ben bu kez öne oturdum. Bana gelip “neden öne oturdun ya beni yanlış anlayacak “ dedi.Bende sinirlendim kızdım. Banane ondan ya dedim ben dersi anlamıyorum arkadan dedim. Çocuğu seviyorsun okey de öne oturduk diye niye yanlış anlasın Ve çocuğa açılmamışken bunları söylüyor. Kafasında kuruyor

Deli bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…