Her göz göze geldiği erkeği kendisine aşık sanan o kız ?

Düşünce özgürlüğüne bende inanıyorum ama size katılmıyorum. Kimse kimseyi aşağılamıyor farkındaysanız eleştiri ile aşağılamayo ayırt edemiyorsunuz. İçten pazarlıklı? Kime göre neye göre ne biçim bi itham bu ? Lütfen bazı kavramları ayırt edin sonra insanlara bulaşın

çok haklısınız da bende rahatsız olup abarttım mı diye merak ettiğimden konu açıyorum ahlah bekçisi,içten pazarlıkçı ilan ediliyorum Şaka gibi

Bence siz arkadaşınızla kendinizi içselleştirdiniz gelen yorumları da üzerinize alınıp tüm kini,nefreti bana kustunuz ama gülüyorum:)

Yanından yavaşca uzaklaşır en az şekilde görüşüp hayatımda pek bir yerlere koymazdim.
Yarin bir gün sevgilin olursa çocuk ona dostça davranır ve gözlerine bakarsaaaaa

Yoo hiç alakasız değil bahsettiğim konunuz. Siz de size zerre ilgi göstermeyen erkeğin size ilgi duyduğu konusunda milyon kişi hayır ilgisi yok demesine rağmen var diye diretmiştiniz.

Ayrıca aşağılayan sizsiniz. Sinsi, İçten pazarlıklı, pick me girl bilmem ne neler söylemişsiniz. Ne kadar çirkin şeyler biraz ağzınızı toplayın. Bu kadar yükselmek için üstüne alınmak gerek. O arkadaşın sorunlu hareketlerinde kendinizi görmüşsünüz belli ki.

Bu arada evet ben de konu sahibiyle empati yaptım çünkü bahsettiği arkadaş türünde arkadaşım oldu şu an görüşmüyorum. Zaten konuya bir sürü kişi benim de böyle arkadaşım oldu yazmış. Sizin aksinize bundan gocunmuyorum

içimden geçen her cümleye değinmişsiniz

çok haklısınız da bende rahatsız olup abarttım mı diye merak ettiğimden konu açıyorum ahlah bekçisi,içten pazarlıkçı ilan ediliyorum Şaka gibi
ya onlarla alakası yok da ne bileyim, hoş gelmeyen davranışlara da kimse katlanmak zorunda değil. benim arkadaş bu kadar abartı seviyesinde değildi, genel anlamda kızı sevdiğim için bu yönünü ciddiye almazdım. kompleksi vardı çünkü bence. sürekli bi takdir ihtiyacı hissederdi. mesela sohbet sırasında bir arkadaşından bahsedip arkadaşının ona "güzel hatunsun" falan dediğini vurgulardı böyle konularda ucu bana dokunmadığı sürece karşımdakini bozmak pek bana göre olmadığı için genelde gülüp geçiyorum ben. gerçekten gülüyordum böyle söylediği zaman. öyle bıyık altından veya imalı biçimde değil, gerçekten normal biçimde gülerdim.

14-15 yaşlarimda flortlerim olmaya başlamişti, platonik his bile beslemedim kimseye ki bu bile daha normal.
O yaşlardaki arkadaşlarim da gayet normal flortler ediyorlardi. Boyle goz goze geldigine herkes bana asik diye ortalarda dolananlar vardi tek tük ama herkese bikkinlik geliyordu onlari dinlerken o yaşta bile.
Yaşla alakasi yok yani bu durumun.

aynen yaşla alakası yok ama hanımefendi üzerine alındı konuya gelen yorumları o yüzden bu kadar fevri

Var böyle tipler herkes onlara aşık.
Aşkı bırak adamlar hoşlanmıyor bile.
Hoşlanan adam sosyal medyadadan kendi istek atar sohbet açmaya çalışır.
20 li yaşlarımda sokakta gezerken yanımdan geçen bütün erkekler bakardı şimdi 30 larımdayım yine süslenip çıkınca bakıyorlar.
Bu bana aşık olduklarını göstermez.
Güzel bir kadınsan zaten buna alışkın oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…