• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her gece kahroluyorum nasıl yaşanır böyle ?

Bu sebeplerden intihar düşünüyor diye bir şey yazmış mıyım? Belki annemden umudu kesti ama benim yanında olmama daha çok ihtiyacı vardı ve ben bunu anlayıp onunla daha yakından ilgileniyorum. Bu yüzden şu an iyi.
Konuda intihar geçiyor ya hani
Niye edecekmiş peki bu sebeplerden değilse ?

Canim yorumlara cok sasirdim oncelikle . Bazen cok basit konulara cok sagduyulu yaklasilirken senin konuna degisik bi sekilde yaklasmislar . Cok hassas bi konu cunku lise caginda bi cocugun intihar dusuncesi var . Senin aileni sevdigine eminim ama bazen uzak kalmak gorusmemek daha hayirlidir . . Evet o tokat kalacak hafizada ama sonucta bu ortamda bunlari goren biri ,olanlardan etkilenip olmadigi biri gibi de davranabilir . Sana tavsiyem bundan sonra fazla yuz goz olmadan ama ne olursa olsun saygini da kaybetmeden biraz uzak durman ailenden . Ama kardesinden elini hic cekme hatta yanina al .Zaten gerekirse yaparim demissin . Imkanlarini zorla . Uzuldum cocuga . Burada ne bicim ailesiniz falan diyenlere de bakma .

Back