Annem hariç herkes ve asıl sorunu çıkaran annemMaaile acil bi psikiyatri ye gitmeniz gerek. Kimin kime vurduğu kimin dayak yediği belli değil
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Her gece kahroluyorum nasıl yaşanır böyle ?
- Konu Sahibi ecossu
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #dert #yardim #fikir
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Yok hayir kardeşim liseli daha küçük. Şu anlık düzelme umudum var ilk kez bu kadar iyi zaman geçiriyoruz. Kardeşim de bunu istedi son kez aile olalım diye. Bu kez de olmazsa onu da alıp düzenimi kurarım. Çok teşekkür ederimÇok iyi yapmışsınız babanızın kışkırtıp size dayak ettirirken sizi düşünmediler sizde suçluluk duymayın, erkeklik gururunu anneniz yiyip bitirmiş zaten sizin tokat etkisizdir. Ebeveyn diye kimsenin haksızlık yapmaya hakkı yok.
Siz madem atandiniz, kendi düzeninizi kurup kardeşinize destek olabilirsiniz.
Kardeşiniz evli sanırım ailenizle mı yaşıyor, hep birlikte bir evde mi yaşıyorsunuz onu anlamadım.
- 17 Ağustos 2011
- 22.890
- 144.720
- 798
Annem şimdi para görüyor ya rahat sakin. O ilaç kullanıyor ama onun terapisi buymuş. Sakinleşti şaşırtıcı bir şekilde tabi yine kavga etmek istiyor bazen birileriyle ama kardeşim ona uymuyor. Ben de kendi adıma terapi istiyorum zaten onun açtığı yaralar ancak öyle iyileşir. Kardeşime de aldırırım. Babam da artık Allah'a emanet.Bu hikaye mutlu sonla bitemez çünkü kimse terapi almamış.
- 3 Nisan 2023
- 2.254
- 4.533
- 53
- 25
Adamın pasif olmasını herkes çok kötü odetmis olan olmuş Tevbe edin bolca babadan özür dileyen başka yapacak bişey yokBen de üzüntüden ne hale geldiğimi anlatmaya çalışıyorum işte
Son kez deniyoruzNush ile uslanmayanin hakkı kotektir..adam sizi kırıp geçirmiş dove dove hala daha erkeklik gurur diyorsun.
Keşke o seni döverken nefsi müdafaa ile vursaydin. Bir de gidip özür dilemissin..al kardeşini terket evi, 20 bine yakin para alıyorsun ne duruyorsun bu timarhanede??
Yok benim kadar ciddiye almıyor onu. Çünkü beni annem yetiştirdi onu ben. O beni ciddiye alır beni dinler. Ona benim yaşadıklarımı yaşatmam.Uğraşıyor derken?
Çocuk zaten problemli, size yaptiklarini ve soylediklerini şimdi ona mi yapiyor?
Sizin gibi dikbasli olmadigi icin de susup sineye çekiyor yani
E bu daha kotu
Neyden emin değilsiniz atandım zatenEczaneden bir skainleştirici, uyku hapı al marketten bir papatya çayı, melisa çayı al evi sanleştir. Gerçekten atanacak yaşa mı geldin emin değilim ama kardeşine üzüldüm.
İntihar tehlikesi olan kardeşine vuruyor herkes mutlu dedi bunu yazdıKonunun sonunda herkes mutlu oldu, nasil oldu ben de anlamadim.
Ciddiye al almadığı için mi okulda hocası onları söylediYok benim kadar ciddiye almıyor onu. Çünkü beni annem yetiştirdi onu ben. O beni ciddiye alır beni dinler. Ona benim yaşadıklarımı yaşatmam.
- 12 Ekim 2009
- 985
- 4.399
- 638
Ben 24 yıllık hayatımi özetledim Allah'ın her günü öyle geçmedi. Düz bakmayın lütfen
Düz bakmıyorum.
Hayatının her günü öyle geçmeyen ama haftanın üç günü kavgasından gürültüsünden yıldığım komşularım var.
Aile içinde sadece birbirinizin huzurunu değil hiç ilgisi olmayan insanların da huzurunu da bozuyorsunuz.
Bir de bu açıdan bakın isterseniz.
Saçmalamayin ya çok eskiden bir yil boyunca 7 kez falan dışarıdakiler duymuşlardır. Sonra da bu olay işte. Onun dışında evde olduğumuzu bile kimse anlamaz.Düz bakmıyorum.
Hayatının her günü öyle geçmeyen ama haftanın üç günü kavgasından gürültüsünden yıldığım komşularım var.
Aile içinde sadece birbirinizin huzurunu değil hiç ilgisi olmayan insanların da huzurunu da bozuyorsunuz.
Bir de bu açıdan bakın isterseniz.
Tamam işte ben koruyorum onu diyorum. Terapi de aldıracam. Kardeşimi benden iyi kimse düşünemez sağolun.Ciddiye al almadığı için mi okulda hocası onları söyledi
- 17 Ocak 2020
- 28.070
- 1
- 40.764
- 548
Harikasın ya yicemmmYeniden reenkarne olup dünyaya papatya olarak gelseler bi ihtimal.
- 17 Ocak 2020
- 28.070
- 1
- 40.764
- 548
Kardeşine vurmamis ki babasına vurmuş ?Sen kardeşine vurduğun için mi konuyu açtın?
Bak bence en iyisi, sen eczaneden bu yaşlılara satılan uyku ilaçlarından al, ya da düzenli papatya çayı ver evdekilere. Bir daha kavga vs olursa da gizlice ara polisi şikayetçi ol. Eminim annenler polis görünce sesleirni keserler.
- 17 Ocak 2020
- 28.070
- 1
- 40.764
- 548
Fazla takmıyor muKardeşim benim kadar fevri olmadığı için kaos çıkmıyor o fazla takmıyor kafasına. Psikolojik baskı konusunda da ben savunuyorum zaten.
Takmayan insan nasıl intihar aşamasına geliyor ?
- 17 Ocak 2020
- 28.070
- 1
- 40.764
- 548
Etkilenmese intihar etme durumu söz konusu olur muydu yaBilemiyorum fevri olmaması etkilenmediği anlamına gelmez.
Etkileniyormus işte
Bu sebeplerden intihar düşünüyor diye bir şey yazmış mıyım? Belki annemden umudu kesti ama benim yanında olmama daha çok ihtiyacı vardı ve ben bunu anlayıp onunla daha yakından ilgileniyorum. Bu yüzden şu an iyi.Fazla takmıyor mu
Takmayan insan nasıl intihar aşamasına geliyor ?