• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her gece kahroluyorum nasıl yaşanır böyle ?

Çok iyi yapmışsınız babanızın kışkırtıp size dayak ettirirken sizi düşünmediler sizde suçluluk duymayın, erkeklik gururunu anneniz yiyip bitirmiş zaten sizin tokat etkisizdir. Ebeveyn diye kimsenin haksızlık yapmaya hakkı yok.

Siz madem atandiniz, kendi düzeninizi kurup kardeşinize destek olabilirsiniz.

Kardeşiniz evli sanırım ailenizle mı yaşıyor, hep birlikte bir evde mi yaşıyorsunuz onu anlamadım.
Yok hayir kardeşim liseli daha küçük. Şu anlık düzelme umudum var ilk kez bu kadar iyi zaman geçiriyoruz. Kardeşim de bunu istedi son kez aile olalım diye. Bu kez de olmazsa onu da alıp düzenimi kurarım. Çok teşekkür ederim 🙏

Nush ile uslanmayanin hakkı kotektir..adam sizi kırıp geçirmiş dove dove hala daha erkeklik gurur diyorsun.
Keşke o seni döverken nefsi müdafaa ile vursaydin. Bir de gidip özür dilemissin..al kardeşini terket evi, 20 bine yakin para alıyorsun ne duruyorsun bu timarhanede??

Bu hikaye mutlu sonla bitemez çünkü kimse terapi almamış.
Annem şimdi para görüyor ya rahat sakin. O ilaç kullanıyor ama onun terapisi buymuş. Sakinleşti şaşırtıcı bir şekilde tabi yine kavga etmek istiyor bazen birileriyle ama kardeşim ona uymuyor. Ben de kendi adıma terapi istiyorum zaten onun açtığı yaralar ancak öyle iyileşir. Kardeşime de aldırırım. Babam da artık Allah'a emanet.

Nush ile uslanmayanin hakkı kotektir..adam sizi kırıp geçirmiş dove dove hala daha erkeklik gurur diyorsun.
Keşke o seni döverken nefsi müdafaa ile vursaydin. Bir de gidip özür dilemissin..al kardeşini terket evi, 20 bine yakin para alıyorsun ne duruyorsun bu timarhanede??
Son kez deniyoruz 🙏

Uğraşıyor derken?
Çocuk zaten problemli, size yaptiklarini ve soylediklerini şimdi ona mi yapiyor?
Sizin gibi dikbasli olmadigi icin de susup sineye çekiyor yani
E bu daha kotu
Yok benim kadar ciddiye almıyor onu. Çünkü beni annem yetiştirdi onu ben. O beni ciddiye alır beni dinler. Ona benim yaşadıklarımı yaşatmam.

Ben 24 yıllık hayatımi özetledim Allah'ın her günü öyle geçmedi. Düz bakmayın lütfen

Düz bakmıyorum.
Hayatının her günü öyle geçmeyen ama haftanın üç günü kavgasından gürültüsünden yıldığım komşularım var.
Aile içinde sadece birbirinizin huzurunu değil hiç ilgisi olmayan insanların da huzurunu da bozuyorsunuz.
Bir de bu açıdan bakın isterseniz.

Düz bakmıyorum.
Hayatının her günü öyle geçmeyen ama haftanın üç günü kavgasından gürültüsünden yıldığım komşularım var.
Aile içinde sadece birbirinizin huzurunu değil hiç ilgisi olmayan insanların da huzurunu da bozuyorsunuz.
Bir de bu açıdan bakın isterseniz.
Saçmalamayin ya çok eskiden bir yil boyunca 7 kez falan dışarıdakiler duymuşlardır. Sonra da bu olay işte. Onun dışında evde olduğumuzu bile kimse anlamaz.

Sen kardeşine vurduğun için mi konuyu açtın?

Bak bence en iyisi, sen eczaneden bu yaşlılara satılan uyku ilaçlarından al, ya da düzenli papatya çayı ver evdekilere. Bir daha kavga vs olursa da gizlice ara polisi şikayetçi ol. Eminim annenler polis görünce sesleirni keserler.
Kardeşine vurmamis ki babasına vurmuş ?

Fazla takmıyor mu
Takmayan insan nasıl intihar aşamasına geliyor ?
Bu sebeplerden intihar düşünüyor diye bir şey yazmış mıyım? Belki annemden umudu kesti ama benim yanında olmama daha çok ihtiyacı vardı ve ben bunu anlayıp onunla daha yakından ilgileniyorum. Bu yüzden şu an iyi.

Back