Her evli kadın anne olmak zorunda mı?

Millet ne rahat bu konuda gerçekten şaşıyorum . Bana göre birine çocuk yap demek yatak odasına karışmak gibi geliyor çok ayıp cok hadsiz

Doğrudur. Fikirler sürekli aynı kalmaz. Ama insaniz. İleriyi öngörsek hatasız ve kusursuz olurduk değil mi?

bak su saat oldu biri uyudu biri uyumamakta direniyor. saglik problrmleri duygusal inis cikislari hepsi cok zor. ama bir annem diyorlar boynumdan bir opuyorlar kimse onlar gibi opemez kimse onlar gibi sevemez.
ay ben bir aglayim musadenizle...

Ayyy ağlamayınnnn

Çok teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebişinizi ...

Kesinlikle dünyanın sonu değil. Ama bazıları öyleymiş gibi düşünüp benim de öyle olamamı istiyorlar... garip

Ya maşallah size

Çok teşekkür ederim. Sizin adınıza da çok sevindim . Allah bağışlasın

Eşiniz aynı düşünce de değilse maalesef hak veremeyeceğim size. Çünkü baba olmayı istemesi en tabii hakkı ve siz erteledikce onun zamanından almış oluyorsunuz.
Ama eşiniz de istemiyorsa herkes size saygı duymak zorunda

Valla 7 senemiz güle eğlene geçti ben hiç öyle hissetmedim hayattan ne beklediğimize göre değişiyor sanırım. Birinin annesi olmak çok güzel bir hismiş tabiki. Ama mutlu olmanın tek yolu da değil. Daha doğrusu bence mutlu olmak için değil mutlu olduğu için çocuk yapmalı çiftler..

Ilk bir senw bebege karsiyim ama.sizin 3 sene olmus ve bebek beklentisi dogal ailelerin... cocuk sahibi olmak anne olmak gerçekten cok farklı bir duygu. Zaten bebegini koklamadan o hissi tam anlayamaman normal. Anac degilim diyorsun ama o bebeğin bedeninde oldugunu hissettigin anda anneeligini anlıyorsun. Bence anne olmalisin o duyguyu tatmalisin

Başlığa istinaden soyluyorum. Hayir her evli kadin anne olmak zorunda degil. Zaten insan bakmak istemedigi bir cocugu da yapmamali. Cunku o cocuga yazik. Ancak eger esiniz baba olmak istiyorsa cozumu nasil bulacaksiniz? Onu baba olmaktan mahrum ederek mi yoksa istemediginiz bir cocugu dunyaya getirerek mi? Keske bu konulari bastan konussa idiniz esinizle.
Onun disinda kayinvalide gibi ucuncu kisilerin bu konuda torun sevmek icin beklentileri olmasi dogal olsa da bunun kararini ciftlere birakmasi gerekir. Bu da belki sizin cocuk istememenizde bir etken olabilir.
Ancak evlilik eşittir cocuk diye bir sey yok. Sadece bunu bastan konusmamaniz kotu olmus.

Ayni durumdan muzdaribiz. Bende sizin gibi 3 yillik evliyim. Gecen sene bu aylarda hamileydim ve malesef uzun suremedi 16 inci haftada kaybettim. Isyan etmedim sonucta Rabbim verdi Rabbim aldi dedim tevekkul ettim. Ama insanlarin gereksiz ve anlamsizca sorulari insani cileden cikartiyor. Yok mu birseyler. Yapin. Gencsiniz. Kendimi hazir hissetmiyorum diyorum olsun yinede yapin alisirsin. Sanki bakip buyutup sorumluluklarini alacak olan kisiler onlarda bizlere kuru kuru akil veriyorlar. Kendinizi hazir hissetmiyorsaniz bence yapmamalisiniz. Sonucta butun sorumluluklarini alacak olan kisi sizsiniz.

cok klasik olacak belki ama olunca seviliyor bakiliyor hem de deliler gibi:) olmayan bie seyin sevgisini ve ihtiyacini hissetmemeniz cok dogal. esiniz istedigi icin bir gun gelip yapacaksiniz ve dogdugunda kimseye vermek istemeyeceksiniz babasina bile:)

Hayir her kadin anne olmamali bence istemeden hersekil korunmama ragmen ikinci bebegim oldu bakamiyorum asiri stres ve yalnizlik oldu hala ayni kucuk birseyde hemen bagiriyorum hic hazir degildim tek cocuk yeter diyordum suan hic cocugum olmamasini tercih ederdim cunku onlara iyi annelik yapamiyorum icimdwki sikintilari anlayan kimse yok bence hazir degilsen hic yapma cunku bebeklere yazik oluyor hic gunahi olmadigi halde hamileyken dogurunca severim gecer diyordum dogurdum degisen birsey olmadi hala benimseyemiyorum bunalimdayim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…