Esinle bu konuda hemfikirsen sorun nedir? Tabiiki anneanne babanne olmak istemeleri normal ama gece uykusuz kalio 9 ay tasiyip emzirecek omur boyu ebeveynlik yapacak olan sen ve esin. O yuzden ne istiyosan onu yap, baskalari hep bisey bekler ve konusur
Herhangi bir saglik probleni ya da ciddi maddi inkansizlik yoksa
Cocuk yapmak istemesem evlenmezdim.
Herhangi bir saglik probleni ya da ciddi maddi inkansizlik yoksa
Cocuk yapmak istemesem evlenmezdim.
Ee bunu evlenmeden konusmadiniz mi? Hic cocuk hayali kurmadiniz mi? Sahsen konusup yan cizenlerde oluyo sonradan gerci. Esim istemeseydi bosardim onu.. niye? Cunku flirt zamani vs cocuk hayalimizi konusurduk. Sonradan istemiyom dese yapamazdim sanirimEşimle hemfikir değiliz. Olsak zaten o konuyu kapatırım...
Ee bunu evlenmeden konusmadiniz mi? Hic cocuk hayali kurmadiniz mi? Sahsen konusup yan cizenlerde oluyo sonradan gerci. Esim istemeseydi bosardim onu.. niye? Cunku flirt zamani vs cocuk hayalimizi konusurduk. Sonradan istemiyom dese yapamazdim sanirim
Esinle cocuk konusunu konusmadiniz mi? O zaman istiyo gibi yapip simdi istemiyosun yani?Bu sonradan oluşan bi duygu. Hiçbir zaman bi çocuk istemeyeceğimi düşünmemiştim . Sonradan oluşur ya bazı duygular. Bende 3 yıldır tık yok
Her evli kadın anne olmak zorunda değil elbette ama siz bu konuda eşinizle hemfikir değilsiniz ki zaten..
Esinle cocuk konusunu konusmadiniz mi? O zaman istiyo gibi yapip simdi istemiyosun yani?
Eşin istiyorsa durum farklı, biraz daha başbaşa kalıp birkaç yıl sonra düşünebilirsiniz.Eşimle hemfikir değiliz. Olsak zaten o konuyu kapatırım...
Hayır bide simdi yapsan bi cocuk bu sefer ikinciyi isteyecekler
Sonu yokki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?