Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde aynı ya aradan baya zaman geçti beklemiyordum hatta kendini fazla zorlama ağır iş yapma ben dün baya yol yürüdüm akşama kadar da uyuyamadm ağrıdan
Bol bol dinlen canım azaldı benim sadece peçeteyle silince çok az açık kahverengi geliyo benimde kasiklarim agriyo arada canım sanki adet olucam gibi geliyo kısmet bakalım

İlk üç ay oluyormuş böyle şeyler ama benim belimde çok ağrıyor yanıyor sanki
Rahim büyüdüğü için olabilir canım sen doktorada gidiyorsun en azından düşük tehliken olsa söylerdi için rahat olsun bende cumartesi gitmek istiyorum o zamana kadar bişey olmazsa eşim çalışıyo haftasonu evde sadece onunla gitmek istiyorum bakalım inş düşük tehlikesi yoktur

Düşük tehliken olsa normal kanaman olirdu canım sende endişe etme bence ağrılar bunaltıyor sadece

İnşallah yoktur canım çok şükür kırmızı görmedim daha yarın özelde kan vermek istiyorum fiyatını biliyormusun canım ilk defa vericem hiçbir bilgim yok
Normal doktora görünmeden veremezsin demi muayene icin ayrı tahlil icin ayrı alıyorlar hastaneden hastaneye değişir 50 ile 100 arası değişir fiyatlar ama cok fazla olmaz

Benim de bat a son 9 gün. Dedigin gibi yüz üstü yatınca bi tuhaf oluyor ben boş yere ümitlenmeyeyim diye affedersin gazdır o diye geçiştiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…