- 15 Aralık 2017
- 691
- 531
- 33
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.481
Bol bol dinlen canım azaldı benim sadece peçeteyle silince çok az açık kahverengi geliyo benimde kasiklarim agriyo arada canım sanki adet olucam gibi geliyo kısmet bakalımBenimde aynı ya aradan baya zaman geçti beklemiyordum hatta kendini fazla zorlama ağır iş yapma ben dün baya yol yürüdüm akşama kadar da uyuyamadm ağrıdan
İlk üç ay oluyormuş böyle şeyler ama benim belimde çok ağrıyor yanıyor sankiBol bol dinlen canım azaldı benim sadece peçeteyle silince çok az açık kahverengi geliyo benimde kasiklarim agriyo arada canım sanki adet olucam gibi geliyo kısmet bakalım
Rahim büyüdüğü için olabilir canım sen doktorada gidiyorsun en azından düşük tehliken olsa söylerdi için rahat olsun bende cumartesi gitmek istiyorum o zamana kadar bişey olmazsa eşim çalışıyo haftasonu evde sadece onunla gitmek istiyorum bakalım inş düşük tehlikesi yokturİlk üç ay oluyormuş böyle şeyler ama benim belimde çok ağrıyor yanıyor sanki
Düşük tehliken olsa normal kanaman olirdu canım sende endişe etme bence ağrılar bunaltıyor sadeceRahim büyüdüğü için olabilir canım sen doktorada gidiyorsun en azından düşük tehliken olsa söylerdi için rahat olsun bende cumartesi gitmek istiyorum o zamana kadar bişey olmazsa eşim çalışıyo haftasonu evde sadece onunla gitmek istiyorum bakalım inş düşük tehlikesi yoktur
İnşallah yoktur canım çok şükür kırmızı görmedim daha yarın özelde kan vermek istiyorum fiyatını biliyormusun canım ilk defa vericem hiçbir bilgim yokDüşük tehliken olsa normal kanaman olirdu canım sende endişe etme bence ağrılar bunaltıyor sadece
Normal doktora görünmeden veremezsin demi muayene icin ayrı tahlil icin ayrı alıyorlar hastaneden hastaneye değişir 50 ile 100 arası değişir fiyatlar ama cok fazla olmazİnşallah yoktur canım çok şükür kırmızı görmedim daha yarın özelde kan vermek istiyorum fiyatını biliyormusun canım ilk defa vericem hiçbir bilgim yok
Anladım canımNormal doktora görünmeden veremezsin demi muayene icin ayrı tahlil icin ayrı alıyorlar hastaneden hastaneye değişir 50 ile 100 arası değişir fiyatlar ama cok fazla olmaz
Cıktı kuzum sonuç kocaman 0.1 kuzum okadr kotuyumkiAnneyimbenanne35 canım nasılsın naptın çıktımi kan sonucun
Kızlar bat'a 7 gün kaldı karnım böyle yüzüstü yatınca yumru yumru oluyor sanki karnımda toplar sekiyor gibibi de göğüslerimin üstüne yatınca acıyor ve bişey daha kahverengi leke gelmedi kii , illa herkeste geliyor mu ya da ben mi farketmedim acaba. Kafamda deli sorular :)
Beybiiii bu ay içimde ol artııık
Bu arada üzülmek yok kızlar gelecek olan herşey Allah'tan gelecek :) hayır, duâ edelim yeter
canım benim ya seni takip ediyodum hayırlı haberlerini almak için üzüldüm vallahi iğnenin etkisimiymiş diğer sonuçCıktı kuzum sonuç kocaman 0.1 kuzum okadr kotuyumki
Tutunamadı mı canım üzilme rabbim elbet nasib edecektir sabırCıktı kuzum sonuç kocaman 0.1 kuzum okadr kotuyumki
Şükür bunada elbet nasip olur birgün sen naptin gittinmi doktoraTutunamadı mı canım üzilme rabbim elbet nasib edecektir sabır
Aaaa düşmüş mu değerin canım çok şaşırdım insan o kadar umutlaniyo kısmet yine de hayırlısı allah izin vermeden olmuyo canım üzme kendiniCıktı kuzum sonuç kocaman 0.1 kuzum okadr kotuyumki
Gittim canım genel bi kan tahlili yap8ldı hamilelik rutiniymiş birde cuma 4 haftal8k olan gebelik pazartesi 5+3 nasıl oluyor onu anlamadm daha canlanmamış keseŞükür bunada elbet nasip olur birgün sen naptin gittinmi doktora
Rabbim sağdayım kucağına veren insallahGittim canım genel bi kan tahlili yap8ldı hamilelik rutiniymiş birde cuma 4 haftal8k olan gebelik pazartesi 5+3 nasıl oluyor onu anlamadm daha canlanmamış kese
Şükür bunada ne diyim kuzum yaAaaa düşmüş mu değerin canım çok şaşırdım insan o kadar umutlaniyo kısmet yine de hayırlısı allah izin vermeden olmuyo canım üzme kendini
Onun gibi birşey kuzum bide makineler bozuktu o gün onun azizligicanım benim ya seni takip ediyodum hayırlı haberlerini almak için üzüldüm vallahi iğnenin etkisimiymiş diğer sonuç
İnşaallah canım şuan cok tedirginim kesede canlanma olmazsa diye boş kese diye seylerde oluyor ya dinden beri lekelenmem oluyor yine nedenseRabbim sağdayım kucağına veren insallah