- 15 Aralık 2017
- 691
- 531
- 33
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.441
Hayirlisi canım herseyin bi zamanı var ama sabredip beklemek zor ne kadar zamandir istiyosunuzArkadaslar adet oldum ben malesef bu ayda olmadi kalbim sizlerle insallahh siz guzel habelr yazarsiniz
Bilmiyorum ki canım benimde cuma 4 haftalık dedi doktor şimdiki de 5 hafta 3 günlük diyor olamaz ki 5 hafta yarın olacak daha doktorlar hwp yanlış hesaplıyor bence usg otomatik yapıyirmuş hesabıBende çarşamba düşünüyorum canım 13 eylül sat takvime göre 4 hafta+4 diyo yani perşembe günü 5 haftalik mi olucak kese ne zaman belli olur canım bilgilendirirmisjn beni
Canisi gittinmi sen bidaha doktoraAytanesii
Anladım canım ben sat tan itibaren sayılıyor diye biliyorum ondan dedim ama tabi doktorlara göre değişiyorBilmiyorum ki canım benimde cuma 4 haftalık dedi doktor şimdiki de 5 hafta 3 günlük diyor olamaz ki 5 hafta yarın olacak daha doktorlar hwp yanlış hesaplıyor bence usg otomatik yapıyirmuş hesabı
Bende öyle biliyorum da onların usg cihazları otomatik ölçüyor nekadarlık olduğunu bence yanlışAnladım canım ben sat tan itibaren sayılıyor diye biliyorum ondan dedim ama tabi doktorlara göre değişiyor
Canim tek kese var dimi sende bi ara ikiz olabilir demistinBende öyle biliyorum da onların usg cihazları otomatik ölçüyor nekadarlık olduğunu bence yanlış
Canım daha canlanma yok o bir iki haftaya belli olur canlı gebelik sınıfona giremedim henüz inşaallah canlanır rabbim duy sesimiCanim tek kese var dimi sende bi ara ikiz olabilir demistin
Kan verdim tatlım öğeden sonra verdiğim için ve bugün pazartesi olduğu için sonuçlar yarın çıkacak tatlım yaAnneyimbenanne35 canım değerin çıktı mı merak ettim
Amin canım o ne demek oluyor ki canlanmaCanım daha canlanma yok o bir iki haftaya belli olur canlı gebelik sınıfona giremedim henüz inşaallah canlanır rabbim duy sesimi
Amin ins tum isteyenlrin cnmHayırlısı olsun canım rabbim tez zamanda beklemene son versin inşaallah
Kese tamamen boşta olabilir boş kese yani eğer icinde canlanma kesede dolma falan varsa kalp atışı da varsa buna canlı gebelik diyorlar canlanma iki yad aüç hafta icinde olusmazsa tehlikeli oluşmama ihtimalide var nekadar zor bir iş ya her türlü beklemek lazım işte sabırAmin canım o ne demek oluyor ki canlanma
Çok zor süreçler bunlar canım ya olumlu düşünmek lazım sadece kimyasal mi boş gebelik mı dış gebelik mi değerim artıyor mu kalp atışını duyucakmiyiz ne kadar zor insan hamile olduğuna bile sevinemiyoKese tamamen boşta olabilir boş kese yani eğer icinde canlanma kesede dolma falan varsa kalp atışı da varsa buna canlı gebelik diyorlar canlanma iki yad aüç hafta icinde olusmazsa tehlikeli oluşmama ihtimalide var nekadar zor bir iş ya her türlü beklemek lazım işte sabır
Aynen öyle canım valla sabredicez ama şuanda zor ben okadar sıkontı cekiyorum elim bos olmaz ki rabbim kimsenin hevesini mutluluğunu yarıda bırakmasın inşaallah birkaç haftaya belli olur inşaallah varmı yokmu ne zor süreçler he rtirlo beklemek ayrı yıpratıyorÇok zor süreçler bunlar canım ya olumlu düşünmek lazım sadece kimyasal mi boş gebelik mı dış gebelik mi değerim artıyor mu kalp atışını duyucakmiyiz ne kadar zor insan hamile olduğuna bile sevinemiyo
Aynen canım sabır sabır sabırAynen öyle canım valla sabredicez ama şuanda zor ben okadar sıkontı cekiyorum elim bos olmaz ki rabbim kimsenin hevesini mutluluğunu yarıda bırakmasın inşaallah birkaç haftaya belli olur inşaallah varmı yokmu ne zor süreçler he rtirlo beklemek ayrı yıpratıyor
En az8ndan burası var eşlerle böyle şeyler konusulmuyor ki valla Allah razı olsun hepinizden rabbim gönlünüze göre versin her şeyiAynen canım sabır sabır sabır
Aynen canım konuştukça insan rahatliyoEn az8ndan burası var eşlerle böyle şeyler konusulmuyor ki valla Allah razı olsun hepinizden rabbim gönlünüze göre versin her şeyi
Benim 11 eylü kız ikigün ya anaAytanesii son adet tarihin ne zaman canım az aramiz var galiba 13 eylül benim
Terapi gibi burası :)Aynen canım konuştukça insan rahatliyo