Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende çarşamba düşünüyorum canım 13 eylül sat takvime göre 4 hafta+4 diyo yani perşembe günü 5 haftalik mi olucak kese ne zaman belli olur canım bilgilendirirmisjn beni
Bilmiyorum ki canım benimde cuma 4 haftalık dedi doktor şimdiki de 5 hafta 3 günlük diyor olamaz ki 5 hafta yarın olacak daha doktorlar hwp yanlış hesaplıyor bence usg otomatik yapıyirmuş hesabı

Canisi gittinmi sen bidaha doktora Aytanesii

Fit mutlu anne
5 hafta 3 günlük dedi cumadan buyana ne cok değişiyor benim takvime göre yarın 5 hafta olacak daha daha canlanma yokmuş iki hafta sonra gel dedi bu doktor ben şimdi hangi doktora gidocem anlamadm buna mı öbürine mi bir sürü kan verdim 6 tüp idrar herşeye baktı sagolsun bu doktor da iyiymis sanki guler yüzlü geldi bana nese bakocam hangini daha cok begenirsem ona gidicem artık

Bilmiyorum ki canım benimde cuma 4 haftalık dedi doktor şimdiki de 5 hafta 3 günlük diyor olamaz ki 5 hafta yarın olacak daha doktorlar hwp yanlış hesaplıyor bence usg otomatik yapıyirmuş hesabı
Anladım canım ben sat tan itibaren sayılıyor diye biliyorum ondan dedim ama tabi doktorlara göre değişiyor

Amin canım o ne demek oluyor ki canlanma
Kese tamamen boşta olabilir boş kese yani eğer icinde canlanma kesede dolma falan varsa kalp atışı da varsa buna canlı gebelik diyorlar canlanma iki yad aüç hafta icinde olusmazsa tehlikeli oluşmama ihtimalide var nekadar zor bir iş ya her türlü beklemek lazım işte sabır

Çok zor süreçler bunlar canım ya olumlu düşünmek lazım sadece kimyasal mi boş gebelik mı dış gebelik mi değerim artıyor mu kalp atışını duyucakmiyiz ne kadar zor insan hamile olduğuna bile sevinemiyo

Aynen öyle canım valla sabredicez ama şuanda zor ben okadar sıkontı cekiyorum elim bos olmaz ki rabbim kimsenin hevesini mutluluğunu yarıda bırakmasın inşaallah birkaç haftaya belli olur inşaallah varmı yokmu ne zor süreçler he rtirlo beklemek ayrı yıpratıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…