- 28 Temmuz 2018
- 4.373
- 4.688
- 30
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.501
inşallah bu sonuçta bozuk makinadan çıkmıştır kuzum inşallah hamilesindirOnun gibi birşey kuzum bide makineler bozuktu o gün onun azizligi
Bunu özelde yaptırdım ama imkansizinşallah bu sonuçta bozuk makinadan çıkmıştır kuzum inşallah hamilesindir
Moral bozmak yok çok şükür iyisin olacak inşallah en kısa süredeBunu özelde yaptırdım ama imkansiz
Inşallah kuzum insallahMoral bozmak yok çok şükür iyisin olacak inşallah en kısa sürede
kuzum ne diyeyim hakkında hayırlısıBunu özelde yaptırdım ama imkansiz
Beta hcg 0.16'yken 2-3 hafta sonra yapılan testte beta hcg 0.100 çıkması ne anlama geliyor? Benim bildiğim kadarıyla ikiside negatif sonuç ama neye göre yükseliş göstermiş olabilir ?
Yok gelmedi kuzumAnneyimbenanne35 cnm hayırlısı olsun üZülme ins Rabbim hayırlı zmnda vericek regl geldi mi
Aytanesii kız sen ne zmn gidecektin doktora hep unutuyom gittin mi ne dedi
Peki düşmesi gebe kalmaya engel bir durum muaslında yükselmemiş aksine azalmış, 0.16 = 0.160 ile aynı oldugu için... 0.100'e düşmüş.
Hayırlısı bklmYok gelmedi kuzum
Kız gittimde 5+3 günlik dedi bor süri tahlil yaptordı iki hafta sonra gel dedi ama digeride cuma gel dedi hangi doktora gideceğimi şaşırdım valla bugün ve dün lekelenmem oldu yine noluyorsaAnneyimbenanne35 cnm hayırlısı olsun üZülme ins Rabbim hayırlı zmnda vericek regl geldi mi
Aytanesii kız sen ne zmn gidecektin doktora hep unutuyom gittin mi ne dedi
Tek bi doktora gitmiyon mu su anlik sknt yok snrm ay ins saglikla ilerler cnm ya gitcen mi cumaKız gittimde 5+3 günlik dedi bor süri tahlil yaptordı iki hafta sonra gel dedi ama digeride cuma gel dedi hangi doktora gideceğimi şaşırdım valla bugün ve dün lekelenmem oldu yine noluyorsa
Cuma çağırana ilk gittim ama pazartesi yoktu bir doktora yönlendirdi sonuçlara baksın diyede o gittiğim daha iyi geldi tecrubeli gibi geldi de canım yine cuma gideyim sonra karar vereyim diyorumTek bi doktora gitmiyon mu su anlik sknt yok snrm ay ins saglikla ilerler cnm ya gitcen mi cuma
4 gün gecikti canım 34.günüm bugün ama dün kahverengi bugunde pembe leke geldi karnım adet olucak gibi ağrıyo kismetse yarın doktora gidicem bakalım 30.günde silik çıktı 31-32-33 hep tekrarladim farklı markalarla hep cVar mı gününe testleri ne zaman yaptın ?
Devam ediyor lekelenmem hamilelik tesbit edilmişti ama neden okuyor bu bilmiyorum ki arada pembede geliyor benim senin lekelenme fazla değilse nornaldir benim iki üçgün gelmişti önce kahvemsi sonra acık pembe sonrada akıntıda kan lekeleri görmüştüm sen test yapsanaAytanesii nasıl oldun canım lekelenme ne durumda benimde bu aksam pembe akınti geldi karnimda ağrıyo ben galiba adet olucam
Yok canım ya başka testim olsa yapardım fazla değil ara ara geliyo ama karnim adet olucakmis gibi ağrıyo yarın doktora gitmeyi düşünuyorum bakalım senin için endişelendim canım devam ederse cumayi beklemezsin kırmızı kanama olmasında hakkımızda hayırlısi canımDevam ediyor lekelenmem hamilelik tesbit edilmişti ama neden okuyor bu bilmiyorum ki arada pembede geliyor benim senin lekelenme fazla değilse nornaldir benim iki üçgün gelmişti önce kahvemsi sonra acık pembe sonrada akıntıda kan lekeleri görmüştüm sen test yapsana
Pembede geliyor arada ama ağrım çok neden oldu anlamadm tahlillerde enfeksiyon görünüyor idrar yolunda kan hücrelerinde fazlal8k var cuma gideyimde baks8n doktor içim rahat etmiycek yoksa yatakta yatam8yorum oturam8yorum kasığım çok ağrıyorYok canım ya başka testim olsa yapardım fazla değil ara ara geliyo ama karnim adet olucakmis gibi ağrıyo yarın doktora gitmeyi düşünuyorum bakalım senin için endişelendim canım devam ederse cumayi beklemezsin kırmızı kanama olmasında hakkımızda hayırlısi canım