Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beta hcg 0.16'yken 2-3 hafta sonra yapılan testte beta hcg 0.100 çıkması ne anlama geliyor? Benim bildiğim kadarıyla ikiside negatif sonuç ama neye göre yükseliş göstermiş olabilir ?

Anneyimbenanne35 Anneyimbenanne35 cnm hayırlısı olsun üZülme ins Rabbim hayırlı zmnda vericek regl geldi mi
Aytanesii Aytanesii kız sen ne zmn gidecektin doktora hep unutuyom gittin mi ne dedi
Kız gittimde 5+3 günlik dedi bor süri tahlil yaptordı iki hafta sonra gel dedi ama digeride cuma gel dedi hangi doktora gideceğimi şaşırdım valla bugün ve dün lekelenmem oldu yine noluyorsa

Kız gittimde 5+3 günlik dedi bor süri tahlil yaptordı iki hafta sonra gel dedi ama digeride cuma gel dedi hangi doktora gideceğimi şaşırdım valla bugün ve dün lekelenmem oldu yine noluyorsa
Tek bi doktora gitmiyon mu su anlik sknt yok snrm ay ins saglikla ilerler cnm ya gitcen mi cuma

Aytanesii Aytanesii nasıl oldun canım lekelenme ne durumda benimde bu aksam pembe akınti geldi karnimda ağrıyo ben galiba adet olucam
Devam ediyor lekelenmem hamilelik tesbit edilmişti ama neden okuyor bu bilmiyorum ki arada pembede geliyor benim senin lekelenme fazla değilse nornaldir benim iki üçgün gelmişti önce kahvemsi sonra acık pembe sonrada akıntıda kan lekeleri görmüştüm sen test yapsana

Devam ediyor lekelenmem hamilelik tesbit edilmişti ama neden okuyor bu bilmiyorum ki arada pembede geliyor benim senin lekelenme fazla değilse nornaldir benim iki üçgün gelmişti önce kahvemsi sonra acık pembe sonrada akıntıda kan lekeleri görmüştüm sen test yapsana
Yok canım ya başka testim olsa yapardım fazla değil ara ara geliyo ama karnim adet olucakmis gibi ağrıyo yarın doktora gitmeyi düşünuyorum bakalım senin için endişelendim canım devam ederse cumayi beklemezsin kırmızı kanama olmasında hakkımızda hayırlısi canım

Yok canım ya başka testim olsa yapardım fazla değil ara ara geliyo ama karnim adet olucakmis gibi ağrıyo yarın doktora gitmeyi düşünuyorum bakalım senin için endişelendim canım devam ederse cumayi beklemezsin kırmızı kanama olmasında hakkımızda hayırlısi canım
Pembede geliyor arada ama ağrım çok neden oldu anlamadm tahlillerde enfeksiyon görünüyor idrar yolunda kan hücrelerinde fazlal8k var cuma gideyimde baks8n doktor içim rahat etmiycek yoksa yatakta yatam8yorum oturam8yorum kasığım çok ağrıyor

X