Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi canım cinsiyeti farketmez sağlıklı olsun da yumurtlama erken olunca kız geç döllenme olursa erkekmis öyle diyolar bilmiyorum ne kadar doğru canım
Valla bende bilmiyorum canım üçgün ömceydi takvimden okadar cokta erken değildi ama erkekn yerleşti bakıp g9rücez neymişler bunlar :) zaten yeteri kazar sıkontı verdiler daha verecekleri haric sıpaların hayırlısı ile doğsunlar da inşaallah gerisi mühim değil

Arkadaşlar korkutmak istemem ama hamilelikte ne olursa olsun lekelenmeleri doktorlarınızla paylaşın mutlaka düşük tehlikesi olabiliyor benimde malesef öle başlamıştı önlem almak önemli

Kızlar bat'a 7 gün kaldı karnım böyle yüzüstü yatınca yumru yumru oluyor sanki karnımda toplar sekiyor gibi :KK70: bi de göğüslerimin üstüne yatınca acıyor ve bişey daha kahverengi leke gelmedi kii , illa herkeste geliyor mu ya da ben mi farketmedim acaba. Kafamda deli sorular :)
Beybiiii bu ay içimde ol artııık :anneadayı:
Bu arada üzülmek yok kızlar gelecek olan herşey Allah'tan gelecek :) hayır, duâ edelim yeter :nazar:Hoppa

X