- 15 Aralık 2017
- 691
- 531
- 33
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.461
Ayy valla şaşırdım şimdi 5 gün filan sanıyordum sen erken öğrendinBenim 11 eylü kız ikigün ya ana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy valla şaşırdım şimdi 5 gün filan sanıyordum sen erken öğrendinBenim 11 eylü kız ikigün ya ana
Benimji buraz aceleci ondan :)Ayy valla şaşırdım şimdi 5 gün filan sanıyordum sen erken öğrendin
Gel bakalım ben ayağımı sürüdim zaten:)))Aytanesii arkandan geliyorum
Aynen canım ben geç yumurtladım herhalde senin kız benim erkek olucak galiba dogruysaBenimji buraz aceleci ondan :)
Nasip canım rabbim ne verdiyse o bizim tacımız olur onu nerden anladn kiAynen canım ben geç yumurtladım herhalde senin kız benim erkek olucak galiba dogruysa
Tabi canım cinsiyeti farketmez sağlıklı olsun da yumurtlama erken olunca kız geç döllenme olursa erkekmis öyle diyolar bilmiyorum ne kadar doğru canımNasip canım rabbim ne verdiyse o bizim tacımız olur onu nerden anladn ki
Valla bende bilmiyorum canım üçgün ömceydi takvimden okadar cokta erken değildi ama erkekn yerleşti bakıp g9rücez neymişler bunlar :) zaten yeteri kazar sıkontı verdiler daha verecekleri haric sıpaların hayırlısı ile doğsunlar da inşaallah gerisi mühim değilTabi canım cinsiyeti farketmez sağlıklı olsun da yumurtlama erken olunca kız geç döllenme olursa erkekmis öyle diyolar bilmiyorum ne kadar doğru canım
Bu lekelenmeler yerleşmeden oluyor normal yani canım bugün bendednde gelmiş az birşey ara ara oluyor böyleAytanesii arkadaşım az önce wc ye gittim peçeteye kahverengi leke gelmiş hamileysem neden olabilir bi bilgin varmı
Çok rahatladım canım çok korktum ilk defa geldi pecetede çok az vardı görünce şaşırdım saol canımBu lekelenmeler yerleşmeden oluyor normal yani canım bugün bendednde gelmiş az birşey ara ara oluyor böyle
Benimde ilk yerleşmede lekelenme oldu ya ara ara oluyor bazen üç ay devam edebiliyormuş endişe etme bence canımÇok rahatladım canım çok korktum ilk defa geldi pecetede çok az vardı görünce şaşırdım saol canım
Çok sağol canım rahatladımBenimde ilk yerleşmede lekelenme oldu ya ara ara oluyor bazen üç ay devam edebiliyormuş endişe etme bence canım
Yerleşmede olabilir ama doktora mutlaka git ve söyle progestanda başlayabilirAytanesii arkadaşım az önce wc ye gittim peçeteye kahverengi leke gelmiş hamileysem neden olabilir bi bilgin varmı
Devam ederse gidicem canım doktoraYerleşmede olabilir ama doktora mutlaka git ve söyle progestanda başlayabilir
Kanama tipiyse danış ama sen lekelenme dedin sirekliliği olmayan birşeyse sorun yoktur ben dedim doktor tamam önemli birşey değil demiştiDevam ederse gidicem canım doktora
Kanama gibi değil canım akıntı gibi rengi kahverengi devam ediyo hala kasiklarimda ağrıyorKanama tipiyse danış ama sen lekelenme dedin sirekliliği olmayan birşeyse sorun yoktur ben dedim doktor tamam önemli birşey değil demişti
Benimde aynı ya aradan baya zaman geçti beklemiyordum hatta kendini fazla zorlama ağır iş yapma ben dün baya yol yürüdüm akşama kadar da uyuyamadm ağrıdanKanama gibi değil canım akıntı gibi rengi kahverengi devam ediyo hala kasiklarimda ağrıyor