- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
H.g tatlım insallah son beklememiz olur kuzumO zaman ilk yorum benden gelsin 8 Ekim :)
H.g canisi19 ekim
İnşallah canım hayırlısıyla. Bu ay tekrar ovulasyon kullanıyorum bakalım nasip.H.g tatlım insallah son beklememiz olur kuzum
Inşallah canım bende bu ay femara kullanıyorum kuzum bakalım insallah nasip olurİnşallah canım hayırlısıyla. Bu ay tekrar ovulasyon kullanıyorum bakalım nasip.
H.g canm18 ekim de benden
Tatlim benim 4. Olcak nasipse 3 yildir olmuyor ama senin pekiİlk bebişler mi kızlar
28 yaşındayım canım. Yeni sayılır 5-6 aydır istiyoruz ama insan sabırsızlanıyor işte. Evet ilk olacak Allah izin verirse.Kızlar yaşlar kaç kaç yıldır istiyoruz bebek ilkmi olcak tedavi gordnuzmi hiçkardelen_08 J Jklyyy wiha02
Tatlim benim 4. Olcak nasipse 3 yildir olmuyor ama senin peki
2.çocuk benim. yaş 24 15 gün önce 2 aylık bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum şuan adet görüyorum erkenden adet oldum bitince tekrar düşünüyoruzKızlar yaşlar kaç kaç yıldır istiyoruz bebek ilkmi olcak tedavi gordnuzmi hiçkardelen_08 J Jklyyy wiha02
Klomen pek ise yaramıyor kuzum ben 3 kere kullandım şimdi femara kullanıyorum daha 2.gunum daha güzel kaliteli yumurtalar oluşuyorBeni de ekleyin kizlar ekime. Merhaba herkese bu arada.
Yas 30
13 aydir olmuyor. Subatta bir kimyasal gebeligim oldu. Hic tedavi olmadim. Adetimin 1. Gunundeyim ozel doktora gidegim insallah klomene baslatir yada artik ne verirse. Hic bir sorun yok ben ve esim herseyimiz cok iyi.
Benim durumum sebebi anlasilamayan kavranamayan herhangi bir mantiga oturtulamayan kafayi yediren infertlite. Kisa adi bu.
Hayaller ekim insallah.