Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aman çok şükür inşallah bir daha yaşamazsın , çok şükür ben iyiyim hazır olduğumda doktora randevu alıp gidicem sadece acayip iştahlıyım

Aman çok şükür inşallah bir daha yaşamazsın , çok şükür ben iyiyim hazır olduğumda doktora randevu alıp gidicem sadece acayip iştahlıyım
Yediklerindendir canım bi ara yeşil soğan yedim ama sirma ne hale geldim ya habire acıktm ne bileyim öyle olduğunu bende her acıkınca salatas8nı yapaym dedim ama mide fesadı geçirecektim az kaldı şimdi de öksürikten mide bulantısından yiyemiyorum

kuzum nasilsin bebiş nasıl kanaman bitti degilmi merak ettim seni Aytanesii
Şuanlık iyiyiz Canım feci bulantım var napıcam bilmem kanamam durdu ilacımda bitti doktorumda seminerde imkan bukursam başka doktora bi kontrole gidicem sen naptın bakalım nasılsın

Şuanlık iyiyiz Canım feci bulantım var napıcam bilmem kanamam durdu ilacımda bitti doktorumda seminerde imkan bukursam başka doktora bi kontrole gidicem sen naptın bakalım nasılsın
aayyyy çok şükür balim ya bende ıyyim işte bu ay ilaca devam ettim iğne vuruldum cumartesi bugün 5. gün bakalım insallah olur bu sefer

9 ekim

Kızlar merhaba, benm bat 25 Ekim. Üç gün önce hsg cektirdim temiz çıktı iki yildir olmamisti bakalm umutluym artk.hepimizn gönlüne göre versin inşallah rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…