- 15 Aralık 2017
- 691
- 531
- 33
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.521
Canim cok geçmiş olsun dinlen bol bol su da iç enfeksiyon için belki iyi gelir çok zor süreçler millet çalışırken rahat geciriyo biz evde çekiyoruz calissak ne olucak bilmenPembede geliyor arada ama ağrım çok neden oldu anlamadm tahlillerde enfeksiyon görünüyor idrar yolunda kan hücrelerinde fazlal8k var cuma gideyimde baks8n doktor içim rahat etmiycek yoksa yatakta yatam8yorum oturam8yorum kasığım çok ağrıyor
Valla öyle yemek masas8nda kıvrıldm kaldm eşim yat rahatsızson demese yatmak aklıma gelmiyor akşama kadar da yat8p uzanmadm ama bir işte yapmadm dün baya yoruldum.hastaneden gelirken omu neden oldu bilmiyorum kiCanim cok geçmiş olsun dinlen bol bol su da iç enfeksiyon için belki iyi gelir çok zor süreçler millet çalışırken rahat geciriyo biz evde çekiyoruz calissak ne olucak bilmen
Dikkat et canım kendine bol bol dinlenValla öyle yemek masas8nda kıvrıldm kaldm eşim yat rahatsızson demese yatmak aklıma gelmiyor akşama kadar da yat8p uzanmadm ama bir işte yapmadm dün baya yoruldum.hastaneden gelirken omu neden oldu bilmiyorum ki
Yani artik bi doktorda karar kıl devamlı gitCuma çağırana ilk gittim ama pazartesi yoktu bir doktora yönlendirdi sonuçlara baksın diyede o gittiğim daha iyi geldi tecrubeli gibi geldi de canım yine cuma gideyim sonra karar vereyim diyorum
Tatlım bol bol su iç ve dinlen ama mesela doktorum bana sırt üstü yatmaktansa sağına yada soluna yat düşük riskini azaltıyor demişti bide olumlu düşünValla öyle yemek masas8nda kıvrıldm kaldm eşim yat rahatsızson demese yatmak aklıma gelmiyor akşama kadar da yat8p uzanmadm ama bir işte yapmadm dün baya yoruldum.hastaneden gelirken omu neden oldu bilmiyorum ki
Tamam canım sırt üstü yatamıyrum belim çok ağrıyor dediğini yapıcam sağolasın canımTatlım bol bol su iç ve dinlen ama mesela doktorum bana sırt üstü yatmaktansa sağına yada soluna yat düşük riskini azaltıyor demişti bide olumlu düşün
Hamilwlik için lekelenme şart değil ki sen birazcık daha sabret bence inşaallah hayırlı haberlerini alırız hadi bakalımBi de kızlar benim karnımda fokurdama devam ediyor ama yatınca oluyor sadece bi lekelenme de gelmedi ya da ben mi fark etmedim diyorum, bat'a son 6 :)
Yani artik bi doktorda karar kıl devamlı git
Anldm canım hayırlısı bak bklmCuma karar vericem canım zaten gitmem lazım bu lekelenmeler devam ederse bakalım nasıl ilgilenicek icime sinmesi de önemli biraz suratsız bu bilmiyorum banamı öyle geldi karn8mdan bakarkende baya canımı acıttı pazartes gittiğim koyduğu yerde buldu keseyi öyle şipşak daha eli çabuk geldi ondan kararsızım
Lekelenme şart değil hatta olmaması daha iyi bile bence daha çok strese giriyor insan bende düşük lekelenmeyle başlamıştı kesemediler kanama başladı iki gün hastanede yatırdılar kanamanında nerden geldiğini bulamadılar bir hafta sonra kaybettim bebeğimi şimdi tekrar kalsam ki inşallah hiç lekelenme yaşamak istemiyorumBen lekelenme şart diye biliyordum da ondan sordum ayy inşallah :) Allah hepimize hayırlısınu versin inşallah, kucağımızı doldursun inşallah :)
Çok sokma kendini strese eğer adetse söksün ki dengen değişmesin , eğer bebişsede öle leke falan olmadan gelsin inşallah ara ara test yapsanaKızlar ya gündüz o peceteye acik pembe leke geldiginde de sol kasigmda agri hissetmistim yine kasık ağrım ve hafif alt karnımda agri var peceteye yine çok çok acik renk pembe leke geldiyerlesme bu kadar acik pembe mi olur ki eger oyleyse ya da adet mi olcam acaba ya ;(
En sağlıklısı bat beklemk ama erken yaptığında psikolojik olarak etkiliyorOvv çok geçmiş olsun Rabbim böyle bi acıyı inşallah yaşatmasın bi daha sizeemineee_e
o zaman batı beklemeyip göreceğiz testte inşallah
Ins hyrlisi testim hic yokÇok sokma kendini strese eğer adetse söksün ki dengen değişmesin , eğer bebişsede öle leke falan olmadan gelsin inşallah ara ara test yapsana