- 16 Ağustos 2013
- 3.092
- 3.906
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.041
4 gün var daha canım yumurtlama erken oldu san8r8m bat o yumurtlamaya göre bugün
Yarın kan vereyim ben bi de emin olayım yoksa kasok ağr8sı beni mahvettiBence bekle paxaryesi kan tahlili yaptırdım canım
Ben belirti hissettim oy7zden diyorum erken oldu diye vücut bazen dizeni şaşırabiliyor inşaallah sen tesbit etmesende olmuşturBen bu ay yumurtlamamı hiç bilmiyorumbakalım regl olursam ovulasyon yapacam
Dikkat et kendine senYarın kan vereyim ben bi de emin olayım yoksa kasok ağr8sı beni mahvetti
Ben belirti hissettim oy7zden diyorum erken oldu diye vücut bazen dizeni şaşırabiliyor inşaallah sen tesbit etmesende olmuştur
Kaçgündir temizlik yapıyorum cam kapı siliyorum bugün de saat 6 dan beri ayaktaym kuranım vardı sonra gittim test aldm dışarı fatura ödemeye de gittim baya yol yüridüm ama karnımın ici nasıl dı anlatamam iki elimle tuttum aksam noluyor bana dedim biraz dinlendim ben test yapaywbu normal bir durum değil dedimDikkat et kendine sen
Bal kürü ile testere dişli aslan pencesini şiddetle tavsiye ederim iki ay önceki tahlilimle iki ay sonra ki cok farklı doktor öncekine göre çocuğun olmaz derdim dedi çok güzel hatta tedavi gören kişilerinki bile bukadar düzgün olmaz dedi çok şaşırdı bir ay kesintisiz testere dişli kullanNasip canım ya ben bu ay hsg çektirdim eşimin sperm testinde ileri hızda sıkıntı çıktı ona keçiboynuzu bana soğan kürü derken bu ay ondan anlamadım pek
Ya aslında test çok tatmin etmedi beni control çizgisi bile geç çıktı normalde hemen çıkar ikinci çizgi ardından gelirya benimki 3-4 dk sonra belirmeye başladı ama normalde bat günü varsa çıkarİdrarda çıktıysa nekadardır 5 saniyede falan çıktı
Bidaha yapmakta fayda var ozaman inşaallah sendede varYa aslında test çok tatmin etmedi beni control çizgisi bile geç çıktı normalde hemen çıkar ikinci çizgi ardından gelirya benimki 3-4 dk sonra belirmeye başladı ama normalde bat günü varsa çıkar
18 ekim ay beraber beklicezGeçen ay geç yumurtlamıştım bu ay da ona göre adet tarihim 19 ekim
Ben beklerim sizi yav yanlız değilsiniz hamilrysek bırakıp gidecek değiliz demi18 ekim ay beraber beklicez
Anacım bben bu ağrılarla nasıl beklicem ki bilemiyorumBen beklerim sizi yav yanlız değilsiniz hamilrysek bırakıp gidecek değiliz demi
Noldu ki canım sık disini benim gibi bizimkiler biraz zirlayarak geliyor daAnacım bben bu ağrılarla nasıl beklicem ki bilemiyorum
Tebrik ederim canımEki Görüntüle 2195251 Bu dana net göründü bulanık değil en azından sizce kanda nekadar çıkar değer
Nolmadı ki. yumurtlamadan 1-2 gün sonra kasık ağrım başladı kasığımın dibi sızlıyor resmen ayağıma vuruyo belim ağrıyor ara sıra göğsüm ağrıyo akıntı eşlik ediyo falan. ne ararsan varNoldu ki canım sık disini benim gibi bizimkiler biraz zirlayarak geliyor da
Tebrik ederim canım
Benimde ayn8 yerdi ama yorulunca şumdulerde sahada belli oluyir birde kar8ncalanma gibi damar akışonı hissediyorum baş ağr8sı ateş basmaaı da varmı genelde tutunma an8 vucut tepkisi böyle ateş ölçenlerin oyüzden tesbit edebilmesi mümkünNolmadı ki. yumurtlamadan 1-2 gün sonra kasık ağrım başladı kasığımın dibi sızlıyor resmen ayağıma vuruyo belim ağrıyor ara sıra göğsüm ağrıyo akıntı eşlik ediyo falan. ne ararsan var