- 28 Nisan 2017
- 6.465
- 10.078
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.021
Boşver milleti bunu yapan edebinde eksiklik var demektir insan onu demeye bile utanır üzülür kırılır diye nasipten ötesi yok canım sen namazina dikkat et kuranını oku bilmiyorsan öğren duanı et rabbim elbet bi kapı açacaktır bu arada adın ne yarın cuma kuranım var dua esryim sana dua isteyen varsa isimlerini yazsın kızlar banada demeyen kalmadı hadi diye ama nasip işte napalım ol diyen ol demedikçe biz napabiliriz ki canım ben bal tarç9n çorek ktu kürü denedim baya iyi geldi hormonlarıma öncesindede testere dişli aslan pençesi kullandm bend ebekliyorum yar8nı atlatayım salı günü doktora gidicem normalde ozaman adet olmam lazım da her yediğini ya şafi ,ışfi diyerek ye şifa niyetine birde klorlu su kullanmamaya çalış kür yaparsan eğerTabiki canım en başta hayırlısını istiyorum, sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin Rabbim ama işte ister istemez canım sıkılıyor, eltim tarafından sıkıntılıyım biraz da. Benim cocugumun olmadığını bile bile gözüme sokarcasına ikinciyi düşünüyorum diyor. Bu da beni ister istemez güçsüzleştiriyor. Kimsenin fikriyle yaşamıyorum ama bebek konusunda cok hassasım. Zaten bi yanım kırık gibi böyle de olunca dayanamıyorum