- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.061
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonu bebişli olsun bekleriz :)18 ekim ay beraber beklicez
Ben nezle oldum dediklerin var ama nezleden mi gebelikten mi bilmiyorum. .Benimde ayn8 yerdi ama yorulunca şumdulerde sahada belli oluyir birde kar8ncalanma gibi damar akışonı hissediyorum baş ağr8sı ateş basmaaı da varmı genelde tutunma an8 vucut tepkisi böyle ateş ölçenlerin oyüzden tesbit edebilmesi mümkün
Valla canım ölçmedim ateşi ama gün içinde bi kkaç kere daralıyorum hararet basıyor gibi.Benimde ayn8 yerdi ama yorulunca şumdulerde sahada belli oluyir birde kar8ncalanma gibi damar akışonı hissediyorum baş ağr8sı ateş basmaaı da varmı genelde tutunma an8 vucut tepkisi böyle ateş ölçenlerin oyüzden tesbit edebilmesi mümkün
Amin durumlar ne var mı belirtiSonu bebişli olsun bekleriz :)
Bense hastalandm sanmıstm kulak ağr8mda vardı baş ağrısıdaBen nezle oldum dediklerin var ama nezleden mi gebelikten mi bilmiyorum. .
İnşaallah bassın bakalım geliyordur belkiValla canım ölçmedim ateşi ama gün içinde bi kkaç kere daralıyorum hararet basıyor gibi.
Amin canımSağolasın canım benim rabbim inşaallah bu ay tü
m iteyenlwrin hay8rlısı ile yüzünü güldürsün
Yumurtlama ve çatlama ağrı yapt8 bendede erken olmuş seninde ağr8n oldugu zaman muhtemelen ozamanı degerlendirdiniz mi öncesi ve sonrasınıdaKıZlar sat 22 eylul adetim 5 gun surdu 27sinde yani adetim bittikten hemen sonraki gun akıntım başladı ve toplamda 27 28 29 30 eylul ve 1 2 ekim devam etti kasık agrilarimda oldu az az 3 ekimde cok yogun akintim oldu ve kasık ağrım da öyle sonra bi iki gun daha sürdü ve bitti akıntım su an akıntım yok ama kasık ağrılarım var sizce erken mi yumurtladim ya da baska bi sebepten mi adet sonrasi akinti agri oldu ki su an yumurtlamiyot mu oluyorum akinti yok kasık ağrısı var boyle olan var mi kafam karsti...
27 29 30 eylul ve 3 4 ekimi degerlndirdik
Sanırım o 1 ve 2 varya ozaman çatlamış yumurtan öncekiler yumurta gelişiminden olabilir senin olursa erken belli olur ama 29 u yada 30 unu değerlendirdiniz mi değrlendirdinizse tutması yüksekKıZlar sat 22 eylul adetim 5 gun surdu 27sinde yani adetim bittikten hemen sonraki gun akıntım başladı ve toplamda 27 28 29 30 eylul ve 1 2 ekim devam etti kasık agrilarimda oldu az az 3 ekimde cok yogun akintim oldu ve kasık ağrım da öyle sonra bi iki gun daha sürdü ve bitti akıntım su an akıntım yok ama kasık ağrılarım var sizce erken mi yumurtladim ya da baska bi sebepten mi adet sonrasi akinti agri oldu ki su an yumurtlamiyot mu oluyorum akinti yok kasık ağrısı var boyle olan var mi kafam karsti...
27 29 30 eylul ve 3 4 ekimi degerlndirdik
heryerdr karsina cikiyorum merkta her yere yazdim evet canim agrim ve yogun akintim oldugu gunu ve ertesi gunu degerlendirdik onesini degerlendirmemistik ama 3 ekim agrim oldu 30 eylulu degerlendirmistik iki gun oncesiniYumurtlama ve çatlama ağrı yapt8 bendede erken olmuş seninde ağr8n oldugu zaman muhtemelen ozamanı degerlendirdiniz mi öncesi ve sonrasınıda
Evet degerlendirdik 27 29 30 eylul degerlendirdik bi de. 3 4 ekimSanırım o 1 ve 2 varya ozaman çatlamış yumurtan öncekiler yumurta gelişiminden olabilir senin olursa erken belli olur ama 29 u yada 30 unu değerlendirdiniz mi değrlendirdinizse tutması yüksek
1 yada 2 nerte gitti kız tam zamanıymış aslonda inşaallah tutunur embriyo san8rom 9 yada 10 güne yerleşir inşaallah 14 güne kesinleşirEvet degerlendirdik 27 29 30 eylul degerlendirdik bi de. 3 4 ekim
OlsuOlsun canım inşaallah hayırlı haberi sende al8rsın her yerde karşıma çık nolmuş burda hepimiz aynı şeyin pesindeyiz haber almanın ne oldu nasıl oldu nasıl olacak tecrubeli arkadaşlarda yardım ediyorlar hepsindende Allah razı olsun iyiki varlar üşenmeden her sorumuza cevap veriyorlarheryerdr karsina cikiyorum merkta her yere yazdim evet canim agrim ve yogun akintim oldugu gunu ve ertesi gunu degerlendirdik onesini degerlendirmemistik ama 3 ekim agrim oldu 30 eylulu degerlendirmistik iki gun oncesini
Aynen vala aslinda ilk degil bi kizim var ama o zmn hic bi bilgim yoktu bnm sansa tutmus yaniOlsuOlsun canım inşaallah hayırlı haberi sende al8rsın her yerde karşıma çık nolmuş burda hepimiz aynı şeyin pesindeyiz haber almanın ne oldu nasıl oldu nasıl olacak tecrubeli arkadaşlarda yardım ediyorlar hepsindende Allah razı olsun iyiki varlar üşenmeden her sorumuza cevap veriyorlar
Aynen 1 2 yok o gunler ölü toprağı serpildi sanki uzerimize tik olmadı hayrlisi ins bu ayda olmazsa bi dahaki aya ins....bu arada cin takvimine gore cinsiyet konusunda ne düşünüyosun ben gecen gordum acaba dogruluk payi var midir ki1 yada 2 nerte gitti kız tam zamanıymış aslonda inşaallah tutunur embriyo san8rom 9 yada 10 güne yerleşir inşaallah 14 güne kesinleşir
Rabbim analı babalı büyütsin canım hayırlı birer evlat olmayı nasip etsin size vatanada hayırlı bir nefer olsunlar inşaallahAynen vala aslinda ilk degil bi kizim var ama o zmn hic bi bilgim yoktu bnm sansa tutmus yani
Doğrumu değilmi bakarızAynen 1 2 yok o gunler ölü toprağı serpildi sanki uzerimize tik olmadı hayrlisi ins bu ayda olmazsa bi dahaki aya ins....bu arada cin takvimine gore cinsiyet konusunda ne düşünüyosun ben gecen gordum acaba dogruluk payi var midir ki