- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.081
Amin cnm amin ins cumlemizin evladi ins Rabbim herseyin hayrlisini versinRabbim analı babalı büyütsin canım hayırlı birer evlat olmayı nasip etsin size vatanada hayırlı bir nefer olsunlar inşaallah
Bnm eger bu ay tutarsa erkek dioDoğrumu değilmi bakarız
Linki atarsın bakarız canımBnm eger bu ay tutarsa erkek diokasım aralikda erkek ama ocak kız..
Bakacaz artık
Ne linkiLinki atarsın bakarız canım
Çin takvimi bir defa okumuştum cin takviminde cinsiyet öğrenmek için önce kendi yaşını cin takviminde bulmalısınNe linki
Ha evet biliyorum cnm baktim cin takviimine gore 25 cikiyor yasim bnm gervek yasim 24Çin takvimi bir defa okumuştum cin takviminde cinsiyet öğrenmek için önce kendi yaşını cin takviminde bulmalısın
Canım senin adına çok sevindim, Allahım saglıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben de bugün adet oldum, canım nasıl bir yol izlemeliyim? Bal kürüne falan ne zaman başlamam lazımEki Görüntüle 2195251 Bu dana net göründü bulanık değil en azından sizce kanda nekadar çıkar değer
umutlu değilim çünkü yumurtlamadan sonra tuttuğunda göğüs ağrım başlardı şimdi yok anca uzanınca oluyorİnşaallah bassın bakalım geliyordur belki
Hemen başla istersen testere dişli aslan pençesiedeCanım senin adına çok sevindim, Allahım saglıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben de bugün adet oldum, canım nasıl bir yol izlemeliyim? Bal kürüne falan ne zaman başlamam lazım
Her biri aynı olmaz canım bekle bakalım vardır belki rabbim daha iyi bilirumutlu değilim çünkü yumurtlamadan sonra tuttuğunda göğüs ağrım başlardı şimdi yok anca uzanınca oluyor
İnşaallah canım sende beraber hamile oluruz rabbim duy sesimiKuzum hamilemisn sennnnAytanesii
Ayyy inanmıyorum coksukur kuzum benim çok sevindim canm ya insallah sağdayım alırsın kucağına gözün aydın test yaptın heralde demiİnşaallah canım sende beraber hamile oluruz rabbim duy sesimi
Kan veremedim daha tam giderken bie baskaları geldi silaleden diyemedim hastaneyr gidicem hafta sonu ya ne işiniz var diyecekler bende eğer kanla ilgili bir sorun olursa daha sonra nasıl derim diye kimse duymasın dedim iki saate bidaha idrar testi yapaym da eşime diyim acilde en azından kanda bakalım bi aksilik varmı diye demi canım normal hastaneye mi gitsem bilemedim bugün baya yürüdüm yine kasığım ağroyor benimki nazlı çıktı herhaldeAyyy inanmıyorum coksukur kuzum benim çok sevindim canm ya insallah sağdayım alırsın kucağına gözün aydın test yaptın heralde demi
Yürürken kasik agrin oluyor degilmi kuzum bence izel hastaneye git ama sen bilirsinKan veremedim daha tam giderken bie baskaları geldi silaleden diyemedim hastaneyr gidicem hafta sonu ya ne işiniz var diyecekler bende eğer kanla ilgili bir sorun olursa daha sonra nasıl derim diye kimse duymasın dedim iki saate bidaha idrar testi yapaym da eşime diyim acilde en azından kanda bakalım bi aksilik varmı diye demi canım normal hastaneye mi gitsem bilemedim bugün baya yürüdüm yine kasığım ağroyor benimki nazlı çıktı herhalde
Yürürken kasik agrin oluyor degilmi kuzum bence izel hastaneye git ama sen bilirsin
Kız belirtiler aynı ya belirtiler birde artoyor yorulunca içerde napıyirlarsaBende bugün baya yürudüm kasik agrım oldu baya yürüyünce agiriyor batıyorAytanesii
Inşallah kuzum peki baş agrin varmiAynen ozaman oluyor birde çok yorulmuşsam karnımda karoncalanma oluyor şuan yatarken bile kasıkta ağrı hissediyorum hafta sonuya ondan dedim hangi hastane olsa iyi olur kan icin araştırmada var yakında idrar testinde pozitif ama emin olmak icin kan vermek lazım ikimiz içinde inşaallah o değerleri görürüz
Aynen ya sorma aynı belirtiler evet dahada artiyor inşalalh bende gotururm pozitif gerçek olan tabikiKız belirtiler aynı ya belirtiler birde artoyor yorulunca içerde napıyirlarsa