Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy inanmıyorum coksukur kuzum benim çok sevindim canm ya insallah sağdayım alırsın kucağına gözün aydın test yaptın heralde demi
Kan veremedim daha tam giderken bie baskaları geldi silaleden diyemedim hastaneyr gidicem hafta sonu ya ne işiniz var diyecekler bende eğer kanla ilgili bir sorun olursa daha sonra nasıl derim diye kimse duymasın dedim iki saate bidaha idrar testi yapaym da eşime diyim acilde en azından kanda bakalım bi aksilik varmı diye demi canım normal hastaneye mi gitsem bilemedim bugün baya yürüdüm yine kasığım ağroyor benimki nazlı çıktı herhalde

Yürürken kasik agrin oluyor degilmi kuzum bence izel hastaneye git ama sen bilirsin

Aynen ozaman oluyor birde çok yorulmuşsam karnımda karoncalanma oluyor şuan yatarken bile kasıkta ağrı hissediyorum hafta sonuya ondan dedim hangi hastane olsa iyi olur kan icin araştırmada var yakında idrar testinde pozitif ama emin olmak icin kan vermek lazım ikimiz içinde inşaallah o değerleri görürüz
Yürürken kasik agrin oluyor degilmi kuzum bence izel hastaneye git ama sen bilirsin

Inşallah kuzum peki baş agrin varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…