Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum noldu tam olarak sana Aytanesii
Tam olarak neler oluyor bilmiyorum kistmi var başka birşey mi bilmiyorum kist olsa sadece adette zorlanırım demi ayın 28 inden bei rahatsız hissediyprum ücgün ateslenme tarzı birden ates basmaları falan kasık ağrıları derken lekelenme oldu tamam neyse de ağrolarm geçmedi hafifledi derken gecede göbek deliğime igneler sapladılar sanki ben anlamıyorum ki noluyor temizlik falan yapoyorum misafir gelecek cuma kuranı yapocam düsinme fırsatm bile yok ama rahatsız edici derecede beni huzursu ediyor bunlar

test yapsaydın hemen , umutlandırmak gibi olmasın ama gebelik belirtileri bunlar

test yapsaydın hemen , umutlandırmak gibi olmasın ama gebelik belirtileri bunlar
Umutlanmak istemiyorum ama canım okadar rahatsız hissediyorum ağrı kesici alamoyorum birşey yapamıyorum alerjim var ilaçlara bu belirtiler hamilelik olsa bile cok erken değil mi oyüzden baska birşey olabilir düsüncesindeyim ve korkuyorum

Acaba apandisit olmasin

kan testi ver olsun dene şansını umut bağlamadan , benim arkadaşımda da böyle belirtiler oldu test yaptı çıkmadı 1 ay sonra reglisi gecikince kan testi yaptrdı oyle ortaya çıktı

kan testi ver olsun dene şansını umut bağlamadan , benim arkadaşımda da böyle belirtiler oldu test yaptı çıkmadı 1 ay sonra reglisi gecikince kan testi yaptrdı oyle ortaya çıktı
Birkaçgün daha sabredeyim inşaallah kötileşmem de cam falanda siliyorum iyice halsizlik oluyor

Ben test yaptim negatif sonic ama hala leke felan gelmedi sadece çok stresliyim ruh halim çok dugusal alıngan normalde regli olacagi da bu şekilde olmaz di sıkıntıdan stres uyuyamiyorum eşim bile sana bu aralar bir haller oldu diyor usuttum mu acaba ondan mi olamadım

Geçmiş olsun canım

Kızlar bişey sorcam ya ben size ben şimdi 2 gün önce yani pazartesi günü adetime 5 gün varken kan vermiştim 2.3 çıkmıştı. Bugün öyle rast gele idrar testi yaptım çift çizgi çıktı pozitif çıktı yani hemen gidip öğlen saat 1 de kan verdim 30.02 betaHCG çıktı değerim. Adetime henüz 3 gün var. Akşam başka bir hastaneye gittim eşimle ordada kan istedi doktor ordaki değerimde 28 çıktı kimyasal olmasından çok korktum. Ordan çıktıkdan hemen sonra yine sabahki kan verdiğim hastaneye gittim ordada 35.8 çıktı yani artmış çok şükür ama yinede içimde bir korku var. Doktora sordum bu durumu aynı size anlattığım gibi bana verdiği cevap şu şekilde “olabilir öyle 1-2 değer oynaması normal benden sana tavsiye herzaman aynı hastanede kan ver her hastanenin cihazı referans aralığı ölçümü farklı olur”dedi. Ama şunuda söyledi “sen yinede çok ümitlenme biz 100 den düşük olan değerlere genellikle kimyasal gebelik gözüyle bakıyoruz”dedi . Ama benim adet günüme daha 3 gün var sizce kimyasal olabilirmi? Sabahki yaptığım hastanede 30.2 çıktı akşam aynı hastanede 35.8 çıktı arada 1 farklı hastanede var ordada 28 çıktı dediğim gibi sizce nedir durum . Çok korkuyorum. 2 düşüyüm var birde evladımı kaybettim.

Kızlar bişey sorcam ya ben size ben şimdi 2 gün önce yani pazartesi günü adetime 5 gün varken kan vermiştim 2.3 çıkmıştı. Bugün öyle rast gele idrar testi yaptım çift çizgi çıktı pozitif çıktı yani hemen gidip öğlen saat 1 de kan verdim 30.02 betaHCG çıktı değerim. Adetime henüz 3 gün var. Akşam başka bir hastaneye gittim eşimle ordada kan istedi doktor ordaki değerimde 28 çıktı kimyasal olmasından çok korktum. Ordan çıktıkdan hemen sonra yine sabahki kan verdiğim hastaneye gittim ordada 35.8 çıktı yani artmış çok şükür ama yinede içimde bir korku var. Doktora sordum bu durumu aynı size anlattığım gibi bana verdiği cevap şu şekilde “olabilir öyle 1-2 değer oynaması normal benden sana tavsiye herzaman aynı hastanede kan ver her hastanenin cihazı referans aralığı ölçümü farklı olur”dedi. Ama şunuda söyledi “sen yinede çok ümitlenme biz 100 den düşük olan değerlere genellikle kimyasal gebelik gözüyle bakıyoruz”dedi . Ama benim adet günüme daha 3 gün var sizce kimyasal olabilirmi? Sabahki yaptığım hastanede 30.2 çıktı akşam aynı hastanede 35.8 çıktı arada 1 farklı hastanede var ordada 28 çıktı dediğim gibi sizce nedir durum . Çok korkuyorum. 2 düşüyüm var birde evladımı kaybettim.

Kuzum doktorun haklı her hastanenin referansları farklıdır gönlünü ferah tut dua et kuzum haberdar er bizi ama

Evet canım ya okuyorum hep mesajlarını sıkıntılısın çok geçmiş olsun ama kötüye yorma bence yumurtlamadan sonra kasıkda olan batmalar sanki iyiye işaret sen şu kuran gününü bi atlat sonra bat beklemeden bi kan ver bana kalırsa güzel haber alıcaz senden
Buarada bat ne zaman

8 ekim canım aslında daha erken olabilir cuma da yumurtlama erken oldu bu ay olmam gereken zamanda 9 u karısık bende 8 olarak bekliyorum bugün bacak kasılmamda var esim yar8n götüretim diyor ama işlerim var aman nasıl bir zamana dek geldi anlamadm ki

Işını ferah tut hastane farkı saat farkı herşey etkiliyor. Benimde adetime 8 gün varken 29 cikmisti değerim doktor hamilesin dedi ama adetin geçmeden emin olamayız yinede kendini her türlüsüne alıştır dedi. 2gun sonra kan 79 olunca dahada kan istemedi ama ben dayanamadım hep 2gunde bir tekrarladım. Cunki dış gebelik öyküm vardi. Oğlum şimdi 3aylik oldu. Kafanın karışmaması için hep aynı saatte ve aynı hastanede 1gun arayla kan ver.

Kızlar iyi akşamlar. 2 yıldır evliyim, bir yıldan beri cocuk istiyoruz ama daha nasip olmadı. Hsg çekildim hiç bi sorun cıkmadı, prolaktinim hafif yüksek ama doktor engel değil dedi. Çevremde herkes ya hamile ya da ikinciyi doğuruyor, her şey nasibinde gelirmiş derler ama ruhen iyi değilim. Yarın da adet günüm, kasıklarım karnım ağrıyor, bu ay da olmayacak galiba. Ağlıyorum zor durumdayım, buraya yazmak belki rahatlatır diye düşündüm, tanımasak da birbirimizi ortak bi duygu içerisindeyiz. İnşallah herkes güzel sonuçlar alır rabbimin izniyle.

Bence ağlama canım neden mi veren Allah değil mi neden kendini üzüyorsun hemen olup hay8rs8z olacağ8na hayırlı olanı istesek daha iyi olmaz mı

Bence ağlama canım neden mi veren Allah değil mi neden kendini üzüyorsun hemen olup hay8rs8z olacağ8na hayırlı olanı istesek daha iyi olmaz mı
Tabiki canım en başta hayırlısını istiyorum, sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin Rabbim ama işte ister istemez canım sıkılıyor, eltim tarafından sıkıntılıyım biraz da. Benim cocugumun olmadığını bile bile gözüme sokarcasına ikinciyi düşünüyorum diyor. Bu da beni ister istemez güçsüzleştiriyor. Kimsenin fikriyle yaşamıyorum ama bebek konusunda cok hassasım. Zaten bi yanım kırık gibi böyle de olunca dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…