- 28 Nisan 2017
- 6.465
- 10.078
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
- #1.021
Boşver milleti bunu yapan edebinde eksiklik var demektir insan onu demeye bile utanır üzülür kırılır diye nasipten ötesi yok canım sen namazina dikkat et kuranını oku bilmiyorsan öğren duanı et rabbim elbet bi kapı açacaktır bu arada adın ne yarın cuma kuranım var dua esryim sana dua isteyen varsa isimlerini yazsın kızlar banada demeyen kalmadı hadi diye ama nasip işte napalım ol diyen ol demedikçe biz napabiliriz ki canım ben bal tarç9n çorek ktu kürü denedim baya iyi geldi hormonlarıma öncesindede testere dişli aslan pençesi kullandm bend ebekliyorum yar8nı atlatayım salı günü doktora gidicem normalde ozaman adet olmam lazım da her yediğini ya şafi ,ışfi diyerek ye şifa niyetine birde klorlu su kullanmamaya çalış kür yaparsan eğerTabiki canım en başta hayırlısını istiyorum, sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin Rabbim ama işte ister istemez canım sıkılıyor, eltim tarafından sıkıntılıyım biraz da. Benim cocugumun olmadığını bile bile gözüme sokarcasına ikinciyi düşünüyorum diyor. Bu da beni ister istemez güçsüzleştiriyor. Kimsenin fikriyle yaşamıyorum ama bebek konusunda cok hassasım. Zaten bi yanım kırık gibi böyle de olunca dayanamıyorum
Allah razı olsun canım. İsmim eda. Ben de hayıt tohumu kullandım. Progesteronum sıfırın altındaydı, bu ay 11 e yükseldi çok şükür. Normalde klomen ve catlatma iğnesi kullanıyodum, bu ay ilk defa kendiliğinden çatladı ama adet olcam sanırım, karnım cok agrıyorBoşver milleti bunu yapan edebinde eksiklik var demektir insan onu demeye bile utanır üzülür kırılır diye nasipten ötesi yok canım sen namazina dikkat et kuranını oku bilmiyorsan öğren duanı et rabbim elbet bi kapı açacaktır bu arada adın ne yarın cuma kuranım var dua esryim sana dua isteyen varsa isimlerini yazsın kızlar banada demeyen kalmadı hadi diye ama nasip işte napalım ol diyen ol demedikçe biz napabiliriz ki canım ben bal tarç9n çorek ktu kürü denedim baya iyi geldi hormonlarıma öncesindede testere dişli aslan pençesi kullandm bend ebekliyorum yar8nı atlatayım salı günü doktora gidicem normalde ozaman adet olmam lazım da her yediğini ya şafi ,ışfi diyerek ye şifa niyetine birde klorlu su kullanmamaya çalış kür yaparsan eğer
Canım bak yumurtlama dineminde havuç tiketmeye çalış istersen hem vücut için hemde yumurtalıklar için cok yararlı hayıt iyidir devam et ama prolaktini de dengede tutmak icin testere dişli aslan pençesi iyi gelir hem tüm hormonları dengede tutuyor ben bal kürü kullandm adet olmuyordum üçgün kullandm adet oldum doktora 4.gün gidebildim iki ay önce adet olmustum tahlillerim inanılmaz derecede bozuktu doktora gösterdim bana ne dedi biliyormusun bu sonucu daha önce göreydim senin çocuğun olmaz derdim dedi ve e2 değerim bal kullanırken 300 e çıkmış daha önce inanılmaz düşüktü 10 civarıydı düşun mucize işte rabbim dilerse olur herşey dokotr ben yanindan çıktm hala yardımcısoyla bu nasıl olur tedavi görenlerin bile bukadar anca oluyor dedi surdu ben inan8yorum ki rabbime inanan güvenen sadece ondan isteyen herkese istediğini verir ben eskiden senin gibi her gece ağlardım daha çocuk yasta başlado bu ağlamalar hep dua ederdim kuranı daha kücükken öğrendim ona sığımdm ortaokuldayken namazlarımı aksatmazsm hafta sonu bile kuran ezber yapardm imama verirdim ezberi ben ona sığındm ona güvendim bi ondan başka yar yoktu benim için çok şükür daha ozaman ne dilemişsem şimdi veriyor bana öyle bir eşi taa türkiyenin öbür ucundan bulup karşıma çikardı istemiyorum dediğim hald ebeni kendine güvendirdi ben Allah tan başka yar istemem var git işine bile dedim ama rabbim ısınd8rdı kalbimi ona karşı ve bana eş olmayı nasip etti o kerim sahibi ikram edenlerin en hayırlısı en güzeli oyüzden üzme kendini o esepsizli yapan da ilerde o evlatlarından çekmezse ne diyim rabbim de seni huzura erdirecek ve en hayırlı bir sekilde inşaallah seninde evladın olacak sabret çünkü herşeyin başı sabır insanı yakar ama sonunda olursun rabbinin dilediği gibi bir kul cok yazdm hakkını helal et canımAllah razı olsun canım. İsmim eda. Ben de hayıt tohumu kullandım. Progesteronum sıfırın altındaydı, bu ay 11 e yükseldi çok şükür. Normalde klomen ve catlatma iğnesi kullanıyodum, bu ay ilk defa kendiliğinden çatladı ama adet olcam sanırım, karnım cok agrıyor
Canım asıl sen hakkını helal et. O kadar yazmışsın vakit ayırıp. Dediklerini yapıcam. Testere dişli aslan pençesi nasıl kullanılıyor peki. Prolaktini dengede tutmak içinCanım bak yumurtlama dineminde havuç tiketmeye çalış istersen hem vücut için hemde yumurtalıklar için cok yararlı hayıt iyidir devam et ama prolaktini de dengede tutmak icin testere dişli aslan pençesi iyi gelir hem tüm hormonları dengede tutuyor ben bal kürü kullandm adet olmuyordum üçgün kullandm adet oldum doktora 4.gün gidebildim iki ay önce adet olmustum tahlillerim inanılmaz derecede bozuktu doktora gösterdim bana ne dedi biliyormusun bu sonucu daha önce göreydim senin çocuğun olmaz derdim dedi ve e2 değerim bal kullanırken 300 e çıkmış daha önce inanılmaz düşüktü 10 civarıydı düşun mucize işte rabbim dilerse olur herşey dokotr ben yanindan çıktm hala yardımcısoyla bu nasıl olur tedavi görenlerin bile bukadar anca oluyor dedi surdu ben inan8yorum ki rabbime inanan güvenen sadece ondan isteyen herkese istediğini verir ben eskiden senin gibi her gece ağlardım daha çocuk yasta başlado bu ağlamalar hep dua ederdim kuranı daha kücükken öğrendim ona sığımdm ortaokuldayken namazlarımı aksatmazsm hafta sonu bile kuran ezber yapardm imama verirdim ezberi ben ona sığındm ona güvendim bi ondan başka yar yoktu benim için çok şükür daha ozaman ne dilemişsem şimdi veriyor bana öyle bir eşi taa türkiyenin öbür ucundan bulup karşıma çikardı istemiyorum dediğim hald ebeni kendine güvendirdi ben Allah tan başka yar istemem var git işine bile dedim ama rabbim ısınd8rdı kalbimi ona karşı ve bana eş olmayı nasip etti o kerim sahibi ikram edenlerin en hayırlısı en güzeli oyüzden üzme kendini o esepsizli yapan da ilerde o evlatlarından çekmezse ne diyim rabbim de seni huzura erdirecek ve en hayırlı bir sekilde inşaallah seninde evladın olacak sabret çünkü herşeyin başı sabır insanı yakar ama sonunda olursun rabbinin dilediği gibi bir kul cok yazdm hakkını helal et canım
Canım asıl sen hakkını helal et. O kadar yazmışsın vakit ayırıp. Dediklerini yapıcam. Testere dişli aslan pençesi nasıl kullanılıyor peki. Prolaktini dengede tutmak için
Çok sağ ol canım Allah razı olsun, denicem. Bugün adet günüm, bekliyorum..Bir bardak klorsuz suyu kaynat kaynayında bir tatlı kaşığı tedtere disli aslan pençesi koy sabah kahvaltıdan iki saat sonra akşam yemeğinden iki saat sonra iç canım şifa olsun
Hayırlısı opsun inşaallah canım bende bekliyorum kadınlar gitti nasıl yorulmuşum duamdasınız inşaallah hamile değilsen adette olmazsan bal kürü de kullan birde testere dişli aslan pencesi düsüğe sebep olmuyor oyüzdende rahat kullanabilirsin bir ay kesintisiz kullan sonra adetten iki gün sonra basla 15 gün kullan olurmuÇok sağ ol canım Allah razı olsun, denicem. Bugün adet günüm, bekliyorum..
Fotograf açıkken ekran fotografı alıp onun etrafını kırp bir de canım belki işe yararNasıl yappcam biri anlatsın hele
4 gün var daha canım yumurtlama erken oldu san8r8m bat o yumurtlamaya göre bugünAyyy gözünüzaydın kaç gün kalmıştı Bata??? Resmi göremiyoruz ama çıkmış işte hemen çok sevindim.. sıra bizlere olsun inşAllah
Günün geçmişmiydi canım bende aslında kan versem iyi olacak ikna edebilirsem eşimiKızlar Allah’ın izniyle inş bu ay oldu sanırım kan verdim 340 çıktı
Dün bat günümdü idrar testiyle öğrendim ilkGünün geçmişmiydi canım bende aslında kan versem iyi olacak ikna edebilirsem eşimi
İdrarda çıktıysa nekadardır 5 saniyede falan çıktıDün bat günümdü idrar testiyle öğrendim ilk
Bat gelmediyse bekle canım çünkü bu sefer değer az olacağı için arttımı acaba diye için rahat etmiycek kan vermek istiyceksin baktım şimdi 9 uymuş pzt olabilir sanki :))
İdrarda çıktıysa nekadardır 5 saniyede falan çıktı