- 2 Nisan 2018
- 831
- 708
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Kız bu yerlesme kanaması ise 8 ile 11 gün sonralarında gerçekleşiyormus yani yumurtlamadan ömce
yok yok canım benim 5 ile 10 -12 gün arası deniyor benim bildiğim
Aynen canım ınanarak aldım zaten hersey rabbımın bır nımetı sonuclarimızı bırbırımıze haber verelim canım ben anlamıyorum yogun bir sekılde kendımı bıldım bılelı düzenli bırakın sekılde adet olurum Rabbime sukurkı burada evladım da var neden böle oldu anlamadım duzelır ıns hastalık Allah'tan sıfasıda Rabbimden vardır bı bıldıgı elbetCanim bende 30 yasindayim ve fsh 15 doktorlar normal yoldan cocugun olmaz dedi saracogluna ulastim banada sana verdigi kurleri verdi kullandim 1 bucuk ay fah 10 oldu doktor bile sasirdi umudunu yitirme kurleri kullanirken inan ise yariycana benim etrafimda cok bu kurlerle hamile kalan
Nasıl ya canım çok şaşırdım hangi test yapmıştınGittim şimdi negatif kanda canım
Merhaba canım benim okadar akınt8m yok dün lekelenme oldu şuan kasoklarımda bi ağırlık var sanki gece cok rahatsız etti kasok ağrım oldu kaçgündür de baş ağrısı vardı dün birden ates basmaları falan yaşadm baktm ozaman gelmiş leke sonra ateş basması gectiMerhaba kızlar nasılsınız belirtiler var mı benim 4-5 gündür su gibi kokusuz akıntım oluyo bakalım inş. çocuktandir
Bi arkadaş varsa çıkar diyor ama emin olamadm az önce yine bi ağrı girdim akıntı ile yine lekelenme olmus iki kasığımda bir baskı var karn8mda birşey yok çok garipMerhaba canım yerleşme olabilir dikkat et kendine az aramiz var bakalım hayırlısıyla güzel haberleri alırız inş.
Bebekle ilgilidir canım test yapabilirsinBi arkadaş varsa çıkar diyor ama emin olamadm az önce yine bi ağrı girdim akıntı ile yine lekelenme olmus iki kasığımda bir baskı var karn8mda birşey yok çok garip
Aynen bende oyle hep duzenliydi adetim ama bakalim yasiycamiz varmis demekki sukur senin bi cocugun var doktorlar cok moralimi bozdu benim cok yiprandim ama suan iyiyim bende inaniyorum olacagina farkli bisey duyarsamda paylasirim burdan ikimizde en kisa zamanda guzel haberler verwlim insallahAynen canım ınanarak aldım zaten hersey rabbımın bır nımetı sonuclarimızı bırbırımıze haber verelim canım ben anlamıyorum yogun bir sekılde kendımı bıldım bılelı düzenli bırakın sekılde adet olurum Rabbime sukurkı burada evladım da var neden böle oldu anlamadım duzelır ıns hastalık Allah'tan sıfasıda Rabbimden vardır bı bıldıgı elbet
Aynen canım ya bendede var o. Tabi gün boyu devam etmiyor ama ara sıra geliyor. Adetime 6 gün var senin kaç gün var acaba .Merhaba kızlar nasılsınız belirtiler var mı benim 4-5 gündür su gibi kokusuz akıntım oluyo bakalım inş. çocuktandir
Su gibi ıslaklık bende de var . Bebiştendir inşallahAynen canım ya bendede var o. Tabi gün boyu devam etmiyor ama ara sıra geliyor. Adetime 6 gün var senin kaç gün var acaba .
İnşallah canım yaaa. Kaç gün var bata ?Su gibi ıslaklık bende de var . Bebiştendir inşallah
Canım benim 13 gün var adetime benimde gun boyu ara ara geliyo böyle sanki idrari mi kaçırıyorum tutamiyorum gibi bişeyler akiyo tuvalete gidiyorum beyaz su gibi kokusuz akıntı inş hamileyizdirAynen canım ya bendede var o. Tabi gün boyu devam etmiyor ama ara sıra geliyor. Adetime 6 gün var senin kaç gün var acaba .
Canım benim 13 gün var erken daha ama kısmet bakalım senin kaç gün varİnşallah canım yaaa. Kaç gün var bata ?
Yarın canım :)İnşallah canım yaaa. Kaç gün var bata ?
Canim sivilce ve akinti benim regl olmadan onceki belirtilerim insallah sen hamilesindir canimKızlar bende de akıntı bel agrısı göğüslerimde açıma var dokunamıyorum ama inş adet olmam sivilcendimde korkuyorum birazda bat 6 Ekim