Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım ınanarak aldım zaten hersey rabbımın bır nımetı sonuclarimızı bırbırımıze haber verelim canım ben anlamıyorum yogun bir sekılde kendımı bıldım bılelı düzenli bırakın sekılde adet olurum Rabbime sukurkı burada evladım da var neden böle oldu anlamadım duzelır ıns hastalık Allah'tan sıfasıda Rabbimden vardır bı bıldıgı elbet

Merhaba kızlar nasılsınız belirtiler var mı benim 4-5 gündür su gibi kokusuz akıntım oluyo bakalım inş. çocuktandir
Merhaba canım benim okadar akınt8m yok dün lekelenme oldu şuan kasoklarımda bi ağırlık var sanki gece cok rahatsız etti kasok ağrım oldu kaçgündür de baş ağrısı vardı dün birden ates basmaları falan yaşadm baktm ozaman gelmiş leke sonra ateş basması gecti

Merhaba canım yerleşme olabilir dikkat et kendine az aramiz var bakalım hayırlısıyla güzel haberleri alırız inş.
Bi arkadaş varsa çıkar diyor ama emin olamadm az önce yine bi ağrı girdim akıntı ile yine lekelenme olmus iki kasığımda bir baskı var karn8mda birşey yok çok garip

Aynen bende oyle hep duzenliydi adetim ama bakalim yasiycamiz varmis demekki sukur senin bi cocugun var doktorlar cok moralimi bozdu benim cok yiprandim ama suan iyiyim bende inaniyorum olacagina farkli bisey duyarsamda paylasirim burdan ikimizde en kisa zamanda guzel haberler verwlim insallah

Aynen canım ya bendede var o. Tabi gün boyu devam etmiyor ama ara sıra geliyor. Adetime 6 gün var senin kaç gün var acaba .
Canım benim 13 gün var adetime benimde gun boyu ara ara geliyo böyle sanki idrari mi kaçırıyorum tutamiyorum gibi bişeyler akiyo tuvalete gidiyorum beyaz su gibi kokusuz akıntı inş hamileyizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…