- 28 Nisan 2017
- 6.465
- 10.078
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Olsa iyi olur canım geciktirmek iyi değil böyle zamanlarıYok canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsa iyi olur canım geciktirmek iyi değil böyle zamanlarıYok canım
Git başla çalışmalara ne işin var burdaBenimde bu sabah pik yaptı bugün büyük gün hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
aç ayı oynamaz karnım açGit başla çalışmalara ne işin var burda
Deli ya ye bakalımaç ayı oynamaz karnım aç
geliyo yemek yolda yedikten sonra ben kaçarDeli ya ye bakalım
Nerden geliyor kızgeliyo yemek yolda yedikten sonra ben kaçar
Canım aynını haziranda bende yaşadım ovulasyon beklenen günlere yakın yani tam hatırlamıyorum ama 14. Gün dü sanırım yumurta 13-15 mm de kaldı. Dr iğne kullanmamız lazım dedi 3 gün kullandım 20 mm oldu ve çatlatma iğnesi yapıldı . Dr bunu zamanında adet olup öbür ay sirkülasyonu etkilemesin diye yaptığını söylediBenim bu ay 10dan fazla yumurta vardi ama 15.gunde 13mm de kaldilar dojtor bunlardan birsey olmaz regl olduktan sonra rahim filmi cekelim dedi.yani 3.klonen denememde husran oldu.regl olnayi bekliyorum ovulasyon yaptim 3 gundür belki bir umut diye oda olnadi.yani 10 yumurta cop oldu.dojtor 2 ay ara dedi.bakalim yinede kendi kendime birseyler yapiyorumEki Görüntüle 2193184
balıkçıdan canım balık istedim yicez benimkiyleNerden geliyor kız
Ooo omega 3 takviyesi habalıkçıdan canım balık istedim yicez benimkiyle
Yumurtlamanın üstüne 14 canım yani 5 ekim evet :))Diyelim ben 22 sinde tumurtladm bundan kaçgün sonra adet olurum normalde 9 ekim gibi görünüyor da erken yumurtladm bu ay 5 inde adet olmam mı gerekiyor ona göre test falan alıp bakayım hamilelik var mı yokmu diye de bugün karnım çok acıdı eşimle şakalaşorken kolu ile yük bindi sol kasığıma sanki koptu sandım nornalde ağrı yoktu gaz olsa ağrı yapmazmıydı
Az kaldı ozaman 8 ekimdede esimin doğum günü var ya valla nekadar sevinirim bir bilsenYumurtlamanın üstüne 14 canım yani 5 ekim evet :))
aynen öyleOoo omega 3 takviyesi ha
4 ekim de benim hadi inşAz kaldı ozaman 8 ekimdede esimin doğum günü var ya valla nekadar sevinirim bir bilsen
Rabbim niyetinizi hayırla sonuçlandırs8n inşaallahaynen öyle
hepimizin canım benimRabbim niyetinizi hayırla sonuçlandırs8n inşaallah
Kız bu yerlesme kanaması ise 8 ile 11 gün sonralarında gerçekleşiyormus yani yumurtlamadan ömce oluyor ozamanYumurtlamanın üstüne 14 canım yani 5 ekim evet :))
Önce seni tebrik edicez inşaallah4 ekim de benim hadi inş