Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar daha önce yaşayan biri cevaplarsa sevinirim yarım saat kadar önce bi kan lekesi gördüm daha adetime ön gün var yumurtlama günüm 22 siydi sizce bu ne lekesiydi 22 si dedigimde şeffaf akıntıdan diyorum yojsa dojtor takibinde yumurtlama olmadı takip yaptırmadm hiç biri beni aydınlatırsa sevinirim

Canım aynını haziranda bende yaşadım ovulasyon beklenen günlere yakın yani tam hatırlamıyorum ama 14. Gün dü sanırım yumurta 13-15 mm de kaldı. Dr iğne kullanmamız lazım dedi 3 gün kullandım 20 mm oldu ve çatlatma iğnesi yapıldı . Dr bunu zamanında adet olup öbür ay sirkülasyonu etkilemesin diye yaptığını söyledi
Yani 2 ay bekle demiş ya Dr , bizim için adet olunca öbür ayı beklemek bile zulümken 2 ay çok uzun bi süre bilgin olsun istedim

Yumurtlamanın üstüne 14 canım yani 5 ekim evet :))

Yaa kızlar ben çok heyecanlıyım ben daha önce hiç lekelenme tarzı birşey yaşamadm endişe ediyorumda heyecanda var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…