Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar canlar bakarmısınız bi ben normal takvimime göre daha erken yumurtladm galiba bat 9 du şimdi ben yumurtlama tarihine göre mi hesaplıycam adetimi kaçgün sonra adet olurum sizce ovulasyondan 14 diyen var da kesin mi başka bjr yere de sordum ama

Diyelim ben 22 sinde tumurtladm bundan kaçgün sonra adet olurum normalde 9 ekim gibi görünüyor da erken yumurtladm bu ay 5 inde adet olmam mı gerekiyor ona göre test falan alıp bakayım hamilelik var mı yokmu diye de bugün karnım çok acıdı eşimle şakalaşorken kolu ile yük bindi sol kasığıma sanki koptu sandım nornalde ağrı yoktu gaz olsa ağrı yapmazmıydı

Canim bende 30 yasindayim ve fsh 15 doktorlar normal yoldan cocugun olmaz dedi saracogluna ulastim banada sana verdigi kurleri verdi kullandim 1 bucuk ay fah 10 oldu doktor bile sasirdi umudunu yitirme kurleri kullanirken inan ise yariycana benim etrafimda cok bu kurlerle hamile kalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…