- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.839
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Amin canımAslında ne varsa doğada var canım.. Rabbim sağlık versin cümlemize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.. amin
İnşaallah hamilesindir testini atta bakalımKızlar merhaba bu dördüncü ayımız gecikme olmazdı dün öğlen bat dı öğlendr test yaptım sanki hayali var gibiydi bugün bi gün geçti adet olmadım bekliyorum bakalım ne olacak
Boyuttan atamadımİnşaallah hamilesindir testini atta bakalım
K8rp resmi düzenleden oluyor ozaman paylaşabilirsinBoyuttan atamadım
Ver kan ne olacak varsa az da olsa değerleri vardır enazondan idrar kadar kararsız bi test olmazKan versemmi çarşamba bekliyordum hala yok ne yapsam bekle diyolar
Kan versemmi çarşamba bekliyordum hala yok ne yapsam bekle diyolar
Yükledim canımVer kan ne olacak varsa az da olsa değerleri vardır enazondan idrar kadar kararsız bi test olmaz
Görüntü bulanık ama ben gördüm nekadar zamanda çıktı ikinci çizgiYükledim canım
Canım ozaman kan verme zamanın gelmiş istediğin vakit git tekrar idrar testide yapabilirsinHemen çıktı
Gittim şimdi negatif kanda canımCanım ozaman kan verme zamanın gelmiş istediğin vakit git tekrar idrar testide yapabilirsin
Adet okmazsan doktor yinw isteyebilir doktorun varmı kontrol eden sonuclarını falanGittim şimdi negatif kanda canım
Canim bende 30 yasindayim ve fsh 15 doktorlar normal yoldan cocugun olmaz dedi saracogluna ulastim banada sana verdigi kurleri verdi kullandim 1 bucuk ay fah 10 oldu doktor bile sasirdi umudunu yitirme kurleri kullanirken inan ise yariycana benim etrafimda cok bu kurlerle hamile kalanmerhaba arkadaslar benide ekleyin pek umudum olmasada bat.11 ekim bende geçen ay kimyasal gebelik yasadım 30 yasındayım 6 yasında kızım var 1 yıldırda 2. istiyorum olmuyor malesef oysaki evlendiğim ilk ay hamile kalmıştım eşimin sperm testi gayet iyi ama benim testlerim biraz kötü cıktı adetin 4.günü testlerim
tsh.2,5
fsh.13
lh.8
e2.128
prolaktin.30
doktor prolaktin için dostinex verdi. sonra bende saracoglu sitesini aradım testlerimi yolladım bana testere dişli aslan pençesi,hayıt tohumu,soguk pres çorek otu yağı gönderdiler bunların yanında soğan suyu içmemi onerdiler umarım bi faydasını gorurum bu bitkilerden baya umutsuz kişiler kendiliğinden hamile kalmıs bakalım kısmet rabbim herseyin en iyisini bilir
Yok canımAdet okmazsan doktor yinw isteyebilir doktorun varmı kontrol eden sonuclarını falan