- 13 Haziran 2016
- 1.571
- 1.283
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Canım eğer 13 gün varsa sen yumurtlama günlerindesin bence . Değerlendir derim . Gönlüne göre olur inşallah.Canım benim 13 gün var adetime benimde gun boyu ara ara geliyo böyle sanki idrari mi kaçırıyorum tutamiyorum gibi bişeyler akiyo tuvalete gidiyorum beyaz su gibi kokusuz akıntı inş hamileyizdir
Güzel haberlerini bekliyorum canım hadi inşallah. :)Yarın canım :)
Benimde 6 ekim canım. Akıntı 2/3 gündür bendede var sulu akıntı öyle çok çok değil ama var yani. Bel ağrısı bende oldu bitti var o yüzden ayırt edemiyorum gebelik belirtisimi değilmi diye :) inşallah beraber alırız güzel haberleri.Kızlar bende de akıntı bel agrısı göğüslerimde açıma var dokunamıyorum ama inş adet olmam sivilcendimde korkuyorum birazda bat 6 Ekim
İnş canım ya daha 6 gün var ama bu ara çok Mısır patlamışı yedim ondandır deyip kendimi avutmaya çalışıyorum artık hayırlısıCanim sivilce ve akinti benim regl olmadan onceki belirtilerim insallah sen hamilesindir canim
İnş canım senle aynı tarıhlerimiz ama benim bi haftadır var akıntı suyu da çok tüketiyorum ondan WC durumunu ayırt edemiyorum ama belim ağrıyo göğüslerim acıyo akıntı var ama nasip hayırlısı olsun hepimizin içinBenimde 6 ekim canım. Akıntı 2/3 gündür bendede var sulu akıntı öyle çok çok değil ama var yani. Bel ağrısı bende oldu bitti var o yüzden ayırt edemiyorum gebelik belirtisimi değilmi diye :) inşallah beraber alırız güzel haberleri.
Şikayetlerim hala devam ediyor baya sıkontı veriyor dünde sağ göğüs ucuna cızlama tarsı birşey girdi ama kanımla beraber bu ilk oluyorBebekle ilgilidir canım test yapabilirsin
Bence emin olmadan temizliğe kalkisma canım riskli olabilirKızlar ikigün önce lekelenmem ildu demistim ya ogünden beri karın bel bacak kasılması baş ağrısı çekiyorum birde akşam ilişki oldu sabah baktım akıntoda nokta kadar yine leke var bu normal mi anlamadm daha bir hafta var adete bu duymu yaşayan varmı endişe ediyorum başkabirşey diye birde geniş çaplı temizlik yapmam lazım kaş yaparken göz çikarmayalım can falan silicemde
Merhaba canım umudunu kırmak istemem,inşallah hamilesindir,aynı şeyi geçen ay yaşadım bende adete 8-10 gün kala kahverengi leke geldi ve kesildi hanileyim diye o kadar umutlandım bel bağladım ama tam adet günümde adet oldum Kızlar ikigün önce lekelenmem ildu demistim ya ogünden beri karın bel bacak kasılması baş ağrısı çekiyorum birde akşam ilişki oldu sabah baktım akıntoda nokta kadar yine leke var bu normal mi anlamadm daha bir hafta var adete bu duymu yaşayan varmı endişe ediyorum başkabirşey diye birde geniş çaplı temizlik yapmam lazım kaş yaparken göz çikarmayalım can falan silicemde
Temizlik yapmazsan kaynanam laf eder cuma günü kadınlar kuranı varda ertelemek istedim bir sürü laf ettiler daha birşey diyemedimBence emin olmadan temizliğe kalkisma canım riskli olabilir
Ben bukadar sıkıntı görmedim sağ kasığım baya zorluyor yatamıyorum bile hamieyim demiyorum tahlil yaptırana kadar zaten de temizlik yapıcam kuran için sorun olurmu merak ediyorum sadece bu ay okadar rahattım ki yumurtlama dönemini bile takib etmeden hissettim üzerine 8 gün geçti zaten erken yumurtlama hissettim nornalde takvime baksam oo bir hafta var adete önomüzdeki pazartesi yada salı doktora gidicem en azından o sağlıklı bilgi verir bana bu ağrılara dayanabilirsem tabiMerhaba canım umudunu kırmak istemem,inşallah hamilesindir,aynı şeyi geçen ay yaşadım bende adete 8-10 gün kala kahverengi leke geldi ve kesildi hanileyim diye o kadar umutlandım bel bağladım ama tam adet günümde adet oldum Herkesin bünyesi farklı tabi bu hikaYeleri yaşayıp çok hamile kalanda var ,umarım sende onlardan biri olursun
Çok geçmiş olsun canım umarım önemli bişey yoktur dinlene dinlene yap temizliginiBen bukadar sıkıntı görmedim sağ kasığım baya zorluyor yatamıyorum bile hamieyim demiyorum tahlil yaptırana kadar zaten de temizlik yapıcam kuran için sorun olurmu merak ediyorum sadece bu ay okadar rahattım ki yumurtlama dönemini bile takib etmeden hissettim üzerine 8 gün geçti zaten erken yumurtlama hissettim nornalde takvime baksam oo bir hafta var adete önomüzdeki pazartesi yada salı doktora gidicem en azından o sağlıklı bilgi verir bana bu ağrılara dayanabilirsem tabi