Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim 13 gün var adetime benimde gun boyu ara ara geliyo böyle sanki idrari mi kaçırıyorum tutamiyorum gibi bişeyler akiyo tuvalete gidiyorum beyaz su gibi kokusuz akıntı inş hamileyizdir
Canım eğer 13 gün varsa sen yumurtlama günlerindesin bence . Değerlendir derim . Gönlüne göre olur inşallah.

Kızlar bende de akıntı bel agrısı göğüslerimde açıma var dokunamıyorum ama inş adet olmam sivilcendimde korkuyorum birazda bat 6 Ekim
Benimde 6 ekim canım. Akıntı 2/3 gündür bendede var sulu akıntı öyle çok çok değil ama var yani. Bel ağrısı bende oldu bitti var o yüzden ayırt edemiyorum gebelik belirtisimi değilmi diye :) inşallah beraber alırız güzel haberleri.

Benimde 6 ekim canım. Akıntı 2/3 gündür bendede var sulu akıntı öyle çok çok değil ama var yani. Bel ağrısı bende oldu bitti var o yüzden ayırt edemiyorum gebelik belirtisimi değilmi diye :) inşallah beraber alırız güzel haberleri.
İnş canım senle aynı tarıhlerimiz ama benim bi haftadır var akıntı suyu da çok tüketiyorum ondan WC durumunu ayırt edemiyorum ama belim ağrıyo göğüslerim acıyo akıntı var ama nasip hayırlısı olsun hepimizin için

Kızlar bata 5 gün kaldı sürekli karnım ağrıyor adet ağrısı gibi değil normal karın ağrısı gaz sancısı gibi böyle bir belirti olur mu

Kızlar ikigün önce lekelenmem ildu demistim ya ogünden beri karın bel bacak kasılması baş ağrısı çekiyorum birde akşam ilişki oldu sabah baktım akıntoda nokta kadar yine leke var bu normal mi anlamadm daha bir hafta var adete bu duymu yaşayan varmı endişe ediyorum başkabirşey diye birde geniş çaplı temizlik yapmam lazım kaş yaparken göz çikarmayalım can falan silicemde

Kızlar ikigün önce lekelenmem ildu demistim ya ogünden beri karın bel bacak kasılması baş ağrısı çekiyorum birde akşam ilişki oldu sabah baktım akıntoda nokta kadar yine leke var bu normal mi anlamadm daha bir hafta var adete bu duymu yaşayan varmı endişe ediyorum başkabirşey diye birde geniş çaplı temizlik yapmam lazım kaş yaparken göz çikarmayalım can falan silicemde
Bence emin olmadan temizliğe kalkisma canım riskli olabilir

Merhaba canım umudunu kırmak istemem,inşallah hamilesindir,aynı şeyi geçen ay yaşadım bende adete 8-10 gün kala kahverengi leke geldi ve kesildi hanileyim diye o kadar umutlandım bel bağladım ama tam adet günümde adet oldum ‍♀️Herkesin bünyesi farklı tabi bu hikaYeleri yaşayıp çok hamile kalanda var ,umarım sende onlardan biri olursun

Merhaba canım umudunu kırmak istemem,inşallah hamilesindir,aynı şeyi geçen ay yaşadım bende adete 8-10 gün kala kahverengi leke geldi ve kesildi hanileyim diye o kadar umutlandım bel bağladım ama tam adet günümde adet oldum ‍♀️Herkesin bünyesi farklı tabi bu hikaYeleri yaşayıp çok hamile kalanda var ,umarım sende onlardan biri olursun
Ben bukadar sıkıntı görmedim sağ kasığım baya zorluyor yatamıyorum bile hamieyim demiyorum tahlil yaptırana kadar zaten de temizlik yapıcam kuran için sorun olurmu merak ediyorum sadece bu ay okadar rahattım ki yumurtlama dönemini bile takib etmeden hissettim üzerine 8 gün geçti zaten erken yumurtlama hissettim nornalde takvime baksam oo bir hafta var adete önomüzdeki pazartesi yada salı doktora gidicem en azından o sağlıklı bilgi verir bana bu ağrılara dayanabilirsem tabi

Kizlar korunuyoruz ama hamile olma ihtimalim nedir bilemedim çünkü normal şartlarda regli olmadan önce en fazla 1 hafta yada 2-3 gün önceden leke gelirdi yada sancı olurdu neyse şimdi leke gelmedi hala göğüslerimde de ağrı yok normalde adet olacağım zaman dokunamam bile bugün bir iki kez kasığında batma hissettim sol tarafta sol bacak dize kadar hafif ağrıyor yurugumde midem yaniyor ara ara kramp giriyor 2 gün ara ile de midem hafif bulandı biri yemek yerken diğeri araçta dün de basın agriyordu gerçi migrenim var benim ilaç içtim geri başımın ağrısı acaba reglimi olucam yoksa minik bir varlik mi oluşuyor

Ben bukadar sıkıntı görmedim sağ kasığım baya zorluyor yatamıyorum bile hamieyim demiyorum tahlil yaptırana kadar zaten de temizlik yapıcam kuran için sorun olurmu merak ediyorum sadece bu ay okadar rahattım ki yumurtlama dönemini bile takib etmeden hissettim üzerine 8 gün geçti zaten erken yumurtlama hissettim nornalde takvime baksam oo bir hafta var adete önomüzdeki pazartesi yada salı doktora gidicem en azından o sağlıklı bilgi verir bana bu ağrılara dayanabilirsem tabi
Çok geçmiş olsun canım umarım önemli bişey yoktur dinlene dinlene yap temizligini

X