-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
İnanmamak degl o kadar cagresizmiyiz dur bakalım bir diyo sürekli.o oyle dedikce bende kendmi koca karı ilaçlarindan medet uman aciz insan gbi hissediyorumİnanmasada herşey doğada var biz ilaç alınca herşey şıp diye düzelse idi ozaman kimse doğal gıdalar peşinde koşmazdı rabbim bir ilmi bir insana nasib etmişse vede o y9nde millete fayda olmuşsa Allah rızası icinde tola çıkmışsa rabbim ona o ilmin kapılarını sonuna kadar açar saraçoğlununda durumu budur rabbim yürü ya kulum demiş eskiden sadece otlarla tedavi olunurmuş vede bu yönde kitaplar da ç8karmışlar bir sürü islam alimide var bunların içinde
Bir sorun yoksa ozaman emin olmak gerek ya aciziz ama sadece Allah katındaİnanmamak degl o kadar cagresizmiyiz dur bakalım bir diyo sürekli.o oyle dedikce bende kendmi koca karı ilaçlarindan medet uman aciz insan gbi hissediyorum
Öyle tabi ya bir hoca var bitkisel tedavi ediyo ona gidicem artk karar verdim.hep ertelemistm ama pskolojmede iyi gelcek gliba.cok moralm bozuluyor yaBir sorun yoksa ozaman emin olmak gerek ya aciziz ama sadece Allah katında
Korkma canım Allah verir kolaylığını,bizim 8. Ay olacak,bilsem olacak ondan sonra umrumda olmaz,bende öyle duydum tüpleri açtığı için daha kolay hamile kalabiliyormuşsun,denemk istiyorum şansımı,aslında bizde sorun eşimde ileri hız sıkıntısı var ama bi ihtimal diyorum işte
İstediğin kadar şartlanmayacağım de, istediğin kadar takmayacağım de. İnsanın elinde değil ki canım. Hep bir umut bekliyoruz. Ama vardır herşey de bir hayır. Allah büyük. Hemen pes etmek yok tamam mı.Konuşmuştuk ya herşeyi kendime yontuyorum demiştim, gerçekten öyle yapmışım galiba, aslında olmaya da bilir şartlanmamalıyım falan diyordum kendime ama açıkçası canım sıkıldıyine ufacık bir umut regli bekliyorum
Tamamİstediğin kadar şartlanmayacağım de, istediğin kadar takmayacağım de. İnsanın elinde değil ki canım. Hep bir umut bekliyoruz. Ama vardır herşey de bir hayır. Allah büyük. Hemen pes etmek yok tamam mı.
Korkma canım Allah verir kolaylığını,bizim 8. Ay olacak,bilsem olacak ondan sonra umrumda olmaz,bende öyle duydum tüpleri açtığı için daha kolay hamile kalabiliyormuşsun,denemk istiyorum şansımı,aslında bizde sorun eşimde ileri hız sıkıntısı var ama bi ihtimal diyorum işte
benimde 1 sene oldu rahim filmi çektirdim bu ay doktor tüplerin tıkanık dedi net konuşmadı sinir etti bizi.. bende adetin 2.günü soğan kürüne başlamıştım 11.gündeyim eşimde de ileri hoz problemi var ona da keçiboynuzu başladık bubay deneme ayı Rabbim inşAllah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize..
Peki canim bu tikaniklik açilmismi.yoksa baska bir operasyonmu gerekiyor
açılmamış canım laparoskopi dedi.. açıkçası inanmak gelmiyor nedense içimden.. belki tam tıkalı değildir gibi saçma sapan birşeyler geveledi.. yani özel olunca sanki para için yapıyor gibi geldi..
Bence 1 2 ay bitkisel kürler dene ...yani ben olsam öyle yapardim.benimde yumurtalar gelismedi bakalim yarin randevum var ilacsiz regl olamiyorum belki ilaç yazar
Bütün tahlillerini yaptır hatta hacamar sülük bunlarda iyi bunları yapıp hamile kalan bile varÖyle tabi ya bir hoca var bitkisel tedavi ediyo ona gidicem artk karar verdim.hep ertelemistm ama pskolojmede iyi gelcek gliba.cok moralm bozuluyor ya
Olursun kullanma sak8n ben bal tarçın çörek otu kür7 ile daha üçüncü gün adet oldumBence 1 2 ay bitkisel kürler dene ...yani ben olsam öyle yapardim.benimde yumurtalar gelismedi bakalim yarin randevum var ilacsiz regl olamiyorum belki ilaç yazar
vallahi bende önce rabbimin sonra bu kürün sayesinde toparlandım. kürtajdan 13 gün sonra adet gördüm temizlendim 1 haftada yumurtalar oluşmaya başlamış bile bugün kontrol oldumOlursun kullanma sak8n ben bal tarçın çörek otu kür7 ile daha üçüncü gün adet oldum
Okadar çabuk toparlıyor dimi doktor şaşkınlıktan ne hale geldivallahi bende önce rabbimin sonra bu kürün sayesinde toparlandım. kürtajdan 13 gün sonra adet gördüm temizlendim 1 haftada yumurtalar oluşmaya başlamış bile bugün kontrol oldum
Geçmiş olsun canım inşaallah tekrar hamile kalırsınOkadar çabuk toparlıyor dimi doktor şaşkınlıktan ne hale geldi
hahaha evet herkes gibi o da anlattığımda yok normal kanamadır dedi sonra baktı ultrasonda şok oldu aaa rahim duvarı incecik adet görmüşsün dediOkadar çabuk toparlıyor dimi doktor şaşkınlıktan ne hale geldi
sağol canım inşallah sende kalırsınGeçmiş olsun canım inşaallah tekrar hamile kalırsın
İnşaallah canım rahim filmi çektircem bende gidip yarın randevu alıcam da inşaallah adetim gelmez minnak gelirsağol canım inşallah sende kalırsın
inşallah hayırlısıyla canım benim rabbim rabbim gönlüne göre versinİnşaallah canım rahim filmi çektircem bende gidip yarın randevu alıcam da inşaallah adetim gelmez minnak gelir