- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Bekle zamanla belki dahada belirginleşir istersen ikigün sonra bidaha yap daha net çıkar ozamanda çizgi görürsen kan ver daha garanti olur
Sağol cnm insVar kuzum hayirli olsun ben gordum
Canım test varsa eğer yap bence. Ha eğer sabredebilirsen bat a kadar sabret.Günaydın kızlar batıma 3 gün kaldı ama dün akşam midem bulandı bi ara kalbim göğüs kafesinden çıkacak sanki o kadar hızlı atıyor ki göğüslerim kaşınıyor cildim bozuldu hafiften ve kasıklarımda hafif yanma var.. Ama bi yandan da endişe ediyorum acaba hepsi de psikolojik belirti mi.. Aynı durumları yaşayan var mı
Test için kendimi zor tutuyorum aslında ama ya negatif çıkarsa diye korkuyorum.. Şimdi yapsak erken gebelik testinde çıkar mı acabaCanım test varsa eğer yap bence. Ha eğer sabredebilirsen bat a kadar sabret.
O erken gebelik testlerinin doğruluğundan şüphe ediyorum ben. Ha denemekte ne kaybederiz ama olduğu halde negatif çıkarsa modun düşer ondan diyorum.Test için kendimi zor tutuyorum aslında ama ya negatif çıkarsa diye korkuyorum.. Şimdi yapsak erken gebelik testinde çıkar mı acaba
Evet haklısın.. Sanırım beklemek en sağlıklı olanı.. Teşekkür ederim :)O erken gebelik testlerinin doğruluğundan şüphe ediyorum ben. Ha denemekte ne kaybederiz ama olduğu halde negatif çıkarsa modun düşer ondan diyorum.
Günaydın kızlar batıma 3 gün kaldı ama dün akşam midem bulandı bi ara kalbim göğüs kafesinden çıkacak sanki o kadar hızlı atıyor ki göğüslerim kaşınıyor cildim bozuldu hafiften ve kasıklarımda hafif yanma var.. Ama bi yandan da endişe ediyorum acaba hepsi de psikolojik belirti mi.. Aynı durumları yaşayan var mı
İnş dayanıp 3 gün daha bekleyeceğim :) dayanamayıp test yaparsam da sizlerle paylaşırım :)3 kaldıysa normal testte de çıkabilir.. ama en iyisi beklemek derim bendekendini dinleme uğraşacak başka şeyler bul
bende soğan kürü denemek istiyorum inşallah faydası olur kuzum,buraya yaz mutlaka sonuçları,bizimikine de keçiboynuzu başlamıştık,sonra olduğu gibi keçiboynuzunu yiyor zaten seviyor bende kaynatmayı bıraktımbenimde 1 sene oldu rahim filmi çektirdim bu ay doktor tüplerin tıkanık dedi net konuşmadı sinir etti bizi.. bende adetin 2.günü soğan kürüne başlamıştım 11.gündeyim eşimde de ileri hoz problemi var ona da keçiboynuzu başladık bubay deneme ayı Rabbim inşAllah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize..
Günaydın :) Gün sayıyoruz ya günler geçmiyor resmen.kızlarrr günaydınnerelerdesiniz ekime son 4 ben tiroid ilacı kullandığım için sanırım normalde 6 gün olan ve ilk günler yoğun olan reglim 4 güne düştü ve az oluyorum malesef,dün bitti reglim artık çalışma vakti ,hamişimiz bol olsun
ben ilaç vs kullanmıyorum ama 4.günü yok denecek kadar azdı ve bitti valla. Çalışmalar başladı ya nasıp:)kızlarrr günaydınnerelerdesiniz ekime son 4 ben tiroid ilacı kullandığım için sanırım normalde 6 gün olan ve ilk günler yoğun olan reglim 4 güne düştü ve az oluyorum malesef,dün bitti reglim artık çalışma vakti ,hamişimiz bol olsun
İnşallah herşey yolundadır da istediğin gibi olur canım. Umutsuzluğa kapılmak, pes etmek yok. Napalım bu ay olmazsa öbür ay, öbür ay olmazsa ondan sonraki ay. Allah büyük vardır bir vakti saati. Kaç da gideceksin doktora ?Kızlarrr canlar kuzular tatlımı tatlı anne adayları nasılsınız nasıl gidiyor ben biliyomusun bilmiyrmda bu ay adet olunca hayaller yine yıkıldı 3. Gunu doktora gittim femara verdi ve kan aldı hormonlara bakildi femara yumurtlama ilaci klomene kıyasla çok kalitelik ve super bir ilaç doktor dahil kullanan herkes iyi yorum yapıyor vel hasıl kullanmaya başladım 5 gün 10.günü gel dedi doktorum yumuş kontrolüne bugün 10. Gun geldi çattı çok heycanliyim insallah çabalarım boşa çıkmaz benim ve sizlerinde ama pazartesi günü adetim 3 gün olmuştu biteli ve kanama ile uyandım çok kötü oldum ya bu ay da boşa giderse ya bu ay olmassa diye baya kötü olmuştum kesin adet oldum dedim ama adet olmustum neyse şükürki bu yaygın yan etki imiş kanama ilaçtan dolayi ve sadece 1 gün sürdü bitti bugün buyk gün bakalım iğne vericekmu bugün çok kaşık agrım var özellikle sol tarafta kızlar ya sizlerde ne var ne yok
Dere otu kullan sabah öğle akşam aç karnına sürekli ama bak o ilaçtan nasıl kurtuluyorsun benim 2 üstinde olan tsh değerim 1 e indikızlarrr günaydınnerelerdesiniz ekime son 4 ben tiroid ilacı kullandığım için sanırım normalde 6 gün olan ve ilk günler yoğun olan reglim 4 güne düştü ve az oluyorum malesef,dün bitti reglim artık çalışma vakti ,hamişimiz bol olsun
Aleyküm selam canım. Napıyorsun nerelerdesin ?
bende soğan kürü denemek istiyorum inşallah faydası olur kuzum,buraya yaz mutlaka sonuçları,bizimikine de keçiboynuzu başlamıştık,sonra olduğu gibi keçiboynuzunu yiyor zaten seviyor bende kaynatmayı bıraktım
Tünaydın canım tünaydın :) Hayırdır inşallah önemli bişey yoktur umarım. İş güç çalışıyorum canım. Değerlendirmelere de devam tabi :)Dün giremedim ya işlerim vardı , Tekrar tünaydın diim. Ayyy bu ara başımda dertler siz napıyosunuz ?