- 26 Mart 2015
- 368
- 347
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Bat 29 Eylül 6 gün öncesine kadar gösteren erken testlerden yaptım negatif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canim.normal yollarla bir yil gebelik olmazsa bir yıldan sonra çekiyorlarAnladım canım zamanı var demek,bende istiyorum rahim filmi çekilmek merak ediyordum isteyince çekilebiliyor muyuz diye,demek 1 seneden sonra bekleyelim bakalım
Sebepsiz infertilitemi ibrahim saraçoğlunun kürü var ama üç aşamalı falan sab8r olup bunların peşini bırakmamalısın doktorlar sadece belki fayda eder cinsinden yaklaşıyorlar sen ek olarak linkini vereceğim kürü de yap bence
Herşey normal görünüp eğer yinede çoxuk olmuyorsa sebepsiz kısırlık diyorlar infertile yapancı adı bunu düzene koymak içinde birkaç k7rle beraber ne yemeli onu anlatmıs ibrahim saraçoğlubu kür ne amacla kullaniliyor
DUr bakalım. Adet olana kadar umutsuzluk yok. Hem o testlerin doğruluğuna da inanmıyorum ben. Modunu düşürme hemen.Bat 29 Eylül 6 gün öncesine kadar gösteren erken testlerden yaptım negatif
Uf benim eşim böyle seylere hic hic yaklasmiyor yaHerşey normal görünüp eğer yinede çoxuk olmuyorsa sebepsiz kısırlık diyorlar infertile yapancı adı bunu düzene koymak içinde birkaç k7rle beraber ne yemeli onu anlatmıs ibrahim saraçoğlu
Aleyküm selam canım. Napıyorsun nerelerdesin ?Selam kimse var mı ?
Konuşmuştuk ya herşeyi kendime yontuyorum demiştim, gerçekten öyle yapmışım galiba, aslında olmaya da bilir şartlanmamalıyım falan diyordum kendime ama açıkçası canım sıkıldı yine ufacık bir umut regli bekliyorumDUr bakalım. Adet olana kadar umutsuzluk yok. Hem o testlerin doğruluğuna da inanmıyorum ben. Modunu düşürme hemen.
B9yle yapman sadece sana ve esine zarar verir ha sen yemene içmene dikkat et allah tan şifa dile her yediğini besmele ile ye şifa niyetine diyerek ye abdestli ol gerisi allah kerim ol diyeb varkwn biz niye bukadar sitrese giriyoruz ki sanki biz naparsak yapalım biz isteyince olacak herşey yanılıyoruz nezaman boyun eğer tevekkül edersek ozaman herşey yoluna girer ne diyor ibrahim saraçoğlu bir doktora doğum uzmanı k8s8rsın çocuğun olmaz demiş kadında y8kılmış ha kolay olmadı Allah tan isteyerek inanarak yola çıktık ve şuan ikizleri var diyor buna ne demeliKonuşmuştuk ya herşeyi kendime yontuyorum demiştim, gerçekten öyle yapmışım galiba, aslında olmaya da bilir şartlanmamalıyım falan diyordum kendime ama açıkçası canım sıkıldı yine ufacık bir umut regli bekliyorum
İnanmasada herşey doğada var biz ilaç alınca herşey şıp diye düzelse idi ozaman kimse doğal gıdalar peşinde koşmazdı rabbim bir ilmi bir insana nasib etmişse vede o y9nde millete fayda olmuşsa Allah rızası icinde tola çıkmışsa rabbim ona o ilmin kapılarını sonuna kadar açar saraçoğlununda durumu budur rabbim yürü ya kulum demiş eskiden sadece otlarla tedavi olunurmuş vede bu yönde kitaplar da ç8karmışlar bir sürü islam alimide var bunların içindeUf benim eşim böyle seylere hic hic yaklasmiyor ya
Aynen öyle doğru söylüyorsun ne gelirse Allahtan ne verirse başım üstüneB9yle yapman sadece sana ve esine zarar verir ha sen yemene içmene dikkat et allah tan şifa dile her yediğini besmele ile ye şifa niyetine diyerek ye abdestli ol gerisi allah kerim ol diyeb varkwn biz niye bukadar sitrese giriyoruz ki sanki biz naparsak yapalım biz isteyince olacak herşey yanılıyoruz nezaman boyun eğer tevekkül edersek ozaman herşey yoluna girer ne diyor ibrahim saraçoğlu bir doktora doğum uzmanı k8s8rsın çocuğun olmaz demiş kadında y8kılmış ha kolay olmadı Allah tan isteyerek inanarak yola çıktık ve şuan ikizleri var diyor buna ne demeli
Bak aslında burası sadece paylaşım alanı değil bir nevi kardeşlik yapıyoruz yardımcı olmaya gerekirse yardım istiyoruz burası bizi kendimize getiriyor biz elimizden geleni yapalımda yıkılmak düşmek bize yakışmaz yardım almak istersek illaki hem bu işin ilmini ögrenmiş hemde o yolda baya yol katetmis kişilerden elbet yardım istiycez bu isterden burdan olsun ister dısardan ama iyiki burdaym iyiki varsınız istersen ibrahim saraçoğluna danış numarası vardı galiba bende bi ara bir yerden bulmuştumAynen öyle doğru söylüyorsun ne gelirse Allahtan ne verirse başım üstüne
Bu ay sonu o ufacık umudum da sönerse eğer neden olmasın bir bilene danışmak gerekir tabi kiBak aslında burası sadece paylaşım alanı değil bir nevi kardeşlik yapıyoruz yardımcı olmaya gerekirse yardım istiyoruz burası bizi kendimize getiriyor biz elimizden geleni yapalımda yıkılmak düşmek bize yakışmaz yardım almak istersek illaki hem bu işin ilmini ögrenmiş hemde o yolda baya yol katetmis kişilerden elbet yardım istiycez bu isterden burdan olsun ister dısardan ama iyiki burdaym iyiki varsınız istersen ibrahim saraçoğluna danış numarası vardı galiba bende bi ara bir yerden bulmuştum
İstediğinde özelden yazabilirsin canım numara içinde olabilir nekadardır bekliyorsun senBu ay sonu o ufacık umudum da sönerse eğer neden olmasın bir bilene danışmak gerekir tabi ki
korunmayı bırakalı 4 ay olacak ama bu ay günü gününe hesaplayarak hareket etmiştim o yüzden umutluydumİstediğinde özelden yazabilirsin canım numara içinde olabilir nekadardır bekliyorsun sen
Ovülasyon testi kullandın mı sadece doktor kontrolündemikorunmayı bırakalı 4 ay olacak ama bu ay günü gününe hesaplayarak hareket etmiştim o yüzden umutluydum
Doktora gitmedim hiç, ilk düşünürken sadece kan değerlerim yeterli mi ve rahimde vs bir sorun var mı diye muayene olmuştum, ovulasyonu da telefon uygulaması ile takip ettim ve kasık ağrılarımı dinleyerekOvülasyon testi kullandın mı sadece doktor kontrolündemi
Sanırım yeterli değil rahim filmi lazım birde belortilere göre olmaz birde ovülasyon testi al bence ben doktora gittim ama bende kullanıcam lazım bence en azondan ozamanda olmazsa daha genis bi araştırma gerekebilirDoktora gitmedim hiç, ilk düşünürken sadece kan değerlerim yeterli mi ve rahimde vs bir sorun var mı diye muayene olmuştum, ovulasyonu da telefon uygulaması ile takip ettim ve kasık ağrılarımı dinleyerek
Var kuzum hayirli olsun ben gordumCnm şimdi yaptim bunda belirgin az da olsa
Korkma canım Allah verir kolaylığını,bizim 8. Ay olacak,bilsem olacak ondan sonra umrumda olmaz,bende öyle duydum tüpleri açtığı için daha kolay hamile kalabiliyormuşsun,denemk istiyorum şansımı,aslında bizde sorun eşimde ileri hız sıkıntısı var ama bi ihtimal diyorum işteBenim bu ay cekilecek cok korkuyorum .ucreti 650tl ymis.. eger 6 aydan fazla olmuyorsa iste bence.bende 3 aydur bosuna klomen ovitrelle kullandim keske bastan cekilseydim.hem rahim filmi sonrasi dogurganlik artiyormus