Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 de kuzum aynen öyle eeelbet olcak ama sabırsızlık iste

2 de kuzum aynen öyle eeelbet olcak ama sabırsızlık iste

Selam canim beni listeden silebilirsin.bugun yumurta kontrolüm vardi regl nin 15.günü yumurta 13mm ve 11.. de kalmiş gelismiyor.oyüzden doktor 2 ay ara verelim 2 aysonra gel igne ile tedaviye basliyalim dedi.bende rahim filmi ve hormon testleri yapilsin önce dedim.1yildir olmuyor ve düsügüm var belkide rahinde problem var.regl olunca rahim filmi çekilecek .rabbim benim yüzümü güldürmedi insallah sizinki gülsün bu ay.

Kuzumm önce tedavini ol,sağlıkla birlikte gelsin bebeğin inşallah,şimdi üzülüyorsun ama bu tedaviden sonra belki de mucizen sana merhaba diyecek ,Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah,bizim sınavımız çok zor,ama mutluluğumuz da bambaşka olacak buna inanıyorum,lütfen inancını kaybetme

Sagol canim iyi dileklerin için.cok sükür daha fena bir hastaligimiz yok sükürler olsun

canim bu arada tamamen meraktan ovulasyon testi yaptim.pek anlamiyorum benim yumurta 13mm de kaldi.ovulasyon testinin gitgide koyulasmasi yumurtanin büyüdügünümü gösteriyor

Eki Görüntüle 2192691 canim bu arada tamamen meraktan ovulasyon testi yaptim.pek anlamiyorum benim yumurta 13mm de kaldi.ovulasyon testinin gitgide koyulasmasi yumurtanin büyüdügünümü gösteriyor
tam olarak o mu bilmiyorum ama yumurtlama gününde iki çizgide aynı kalınlık ve koyulukta çıkar,bu testler vücuttaki LH artış hassasiyetini baz alır,dolayısıyla yumurta gelişimine pararel artan hormonla birlikte kırmızılık artıyor diyebiliriz.bende sana birşey sorabilirmiyim şimdi ben yumurta takibi yaptırmıyorum ama yumurtalarım gerekli büyüklüğe ulaşmadığında döllenme olmuyor mu yani,ondan hamile kalamıyor olablir miyim.bunu nerden bilicez.hormon testlerinde mi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…