- 22 Aralık 2011
- 410
- 512
-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Anladım canım zamanı var demek,bende istiyorum rahim filmi çekilmek merak ediyordum isteyince çekilebiliyor muyuz diyeEsimde bende gittik.sonuclarmi 3 dr a gsterdim hepsi bu sonuclarla gebe kalmaman imkansiz dedi.sadece rahim filmi kaldi oda bir yildan sonra yaptiriliyormus
Birde bal küronü de deneyebilirsinIncir kurünü yaptim bu ay aslinda ..bazı formlarda incir kürünün bazilarinda yumurtalari cogalttigini ama baskiladigini ve büyümesini engelledigini okudum.oyuzden dün yapmayi biraktim.testere disli aslan pencesini regl den donra doktora sorup kullanmayi dusünüyorum.
Birde bal küronü de deneyebilirsin
Tahlillerinde bir sorun varmı peki bende aslında rahim filme istedi doktor da daha gidip randevu alamadmcanim 17gündür bal tarcin çörekotu yapiyorum.sanirim baska bir problem var bende 1 yildir ugrasiyorum.bakalim yarin ne diyecek doktor bu aydan umut yok onümüzdeki aya rahim filmi insallah iyi cikar.rabbim hepimize yardim etsin
Anladım canım zamanı var demek,bende istiyorum rahim filmi çekilmek merak ediyordum isteyince çekilebiliyor muyuz diye,demek 1 seneden sonra bekleyelim bakalım
Tahlillerinde bir sorun varmı peki bende aslında rahim filme istedi doktor da daha gidip randevu alamadm
Aynen canım birde hormonlar veriliyor insana aslında herşey doğada var ki sen o hormonu vücuda ver sonra vicut napıyor biliyormusun vücuda giren hormon değeri olduğu icin daha az üretmeye başlıyor sonra al başona belayı soğan kürü falanda dene mutlaka kürleri yaparken biraz sabırlı olmak lazım vücut okadar tembellesiyor ki bu verilen hormonlar yüzinden üretmemeye baslıyorBenim bu ay cekilecek cok korkuyorum .ucreti 650tl ymis.. eger 6 aydan fazla olmuyorsa iste bence.bende 3 aydur bosuna klomen ovitrelle kullandim keske bastan cekilseydim.hem rahim filmi sonrasi dogurganlik artiyormus
Canım benim ben okadar yumurta takibine giremedim henüz bir yıl ilaç kullandm bırakalı üç ayı gecti vücudum bal küri sayesinde normale daha kısa zamanda döndü doktkr tedavi gördüm sandıBundan 5 ay once hormonlarda sıkınti vardı.ilac kullandim gecti klomene başladi.3aydir bosuna kullandim.bakalim yarin ne diyecek.13.günde 13mm ve 11mm de kaldim.
Aynen canım birde hormonlar veriliyor insana aslında herşey doğada var ki sen o hormonu vücuda ver sonra vicut napıyor biliyormusun vücuda giren hormon değeri olduğu icin daha az üretmeye başlıyor sonra al başona belayı soğan kürü falanda dene mutlaka kürleri yaparken biraz sabırlı olmak lazım vücut okadar tembellesiyor ki bu verilen hormonlar yüzinden üretmemeye baslıyor
Bak bundan üç y8l önce ben kadın doğuma göründüm normalde ben ijizim küçük kardesimde ikizdir yani annem ikitane dogumda ikiz dinyaya getirdi benim adet ağrım çok olurdu doktor usg ile baktı yumurtalıklarım nomalden daha büy7kmüş muhtemelen hamile kalsan ikiz olur dedi nezaman diğum kontrol ilacı kullandm bünyem bozuldu oda hormonya sonra alerjik reaksiyon gelisti simdi hicbir hormon ilacı alamıyorum bende doğala yöneldim ve faydasını da gòdüm senbi ne olduğunu öğrende ona göre kür bakalım sana olurmuBundan 5 ay once hormonlarda sıkınti vardı.ilac kullandim gecti klomene başladi.3aydir bosuna kullandim.bakalim yarin ne diyecek.13.günde 13mm ve 11mm de kaldim.
Zor canım rabbim hepimize kolaylık versin borde bolca sabırSöylediklerine katiliyorum.dojtorlar deney faresi gibi veriyor hormonu 5 6 ay kullandiktan sonra eee gel birde eşine bakalim sana rahim filmi cekelim diyorlar...yaşamadanda insan süreci anlayamiyor.simdiki aklim olsa 1 yildir olmuyor sonucta önce esime ve kendime tahlilleri yaptirip oyle tedaviye baslardim.okadar cok kisi varki 5 6 ay klomen kullandiktan sonra megerki problem esinin spermindeymiş.doktorlar sureci duzgun ilerletmiyor bizde dojtor olmadigimizdan ancak yaşayarak ogreniyoruz
Canım benim ben okadar yumurta takibine giremedim henüz bir yıl ilaç kullandm bırakalı üç ayı gecti vücudum bal küri sayesinde normale daha kısa zamanda döndü doktkr tedavi gördüm sandı
Ve aleykümselam burdayız canımSelam kimse var mı ?
Bak bundan üç y8l önce ben kadın doğuma göründüm normalde ben ijizim küçük kardesimde ikizdir yani annem ikitane dogumda ikiz dinyaya getirdi benim adet ağrım çok olurdu doktor usg ile baktı yumurtalıklarım nomalden daha büy7kmüş muhtemelen hamile kalsan ikiz olur dedi nezaman diğum kontrol ilacı kullandm bünyem bozuldu oda hormonya sonra alerjik reaksiyon gelisti simdi hicbir hormon ilacı alamıyorum bende doğala yöneldim ve faydasını da gòdüm senbi ne olduğunu öğrende ona göre kür bakalım sana olurmu
Her ay bi umut demi bende gecen ay adetim gecikince öyle sandm ama esime dedim hormonlarım bozuktu muhtemelwn ondan şimdi moralim iyi sonucta rabbim daha iyisini bilir doktoruma da yalan dedim zaten bir yıldır korunmuyorum dedim öyle esinede bakalım sanada film çekelim dediRabbim hepimizin yuzunü güldürsün.tedaviye ilk başladıgimla şuan okadar farkliyimkisinirlerim altüst oldu.anladimki bu tip tedavilerde ilk ayda oldu oldu olmadikca insan yipraniyor ve yiprandikcada vücut tedaviye cevap vermiyor
Sagol canim benim valla yilan eti ye deseler yicem ..okadar yani
Bak bundan üç y8l önce ben kadın doğuma göründüm normalde ben ijizim küçük kardesimde ikizdir yani annem ikitane dogumda ikiz dinyaya getirdi benim adet ağrım çok olurdu doktor usg ile baktı yumurtalıklarım nomalden daha büy7kmüş muhtemelen hamile kalsan ikiz olur dedi nezaman diğum kontrol ilacı kullandm bünyem bozuldu oda hormonya sonra alerjik reaksiyon gelisti simdi hicbir hormon ilacı alamıyorum bende doğala yöneldim ve faydasını da gòdüm senbi ne olduğunu öğrende ona göre kür bakalım sana olurmu
İlaç kullanmaktan işte daha asla kullanmam bünyemize yazık erkekler korunsa böyle birşey olmaz aslında biz kadınlar hep kendimizi 9ne atp üsleniyoruz herseyi kadınlar daha hassas ve hormonları bozulunca daha düzene girmesi zorlaşıyor iyiki vücudum alerji yaptı yoksa adet olayım derken iyice bozulacaktı hormonlarımBende yillarca dogum kontrol hapi kullandim.doktorlar infertilite dedi.benim 4 yasinda oglum var ondada 2 ay sogan kuru yapip hamile kaldim.yine regl olamadim diye dojtora tarlusal yazdirmaya gittim.10haftalik hamilesin dedi.
Sebepsiz infertilitemi ibrahim saraçoğlunun kürü var ama üç aşamalı falan sab8r olup bunların peşini bırakmamalısın doktorlar sadece belki fayda eder cinsinden yaklaşıyorlar sen ek olarak linkini vereceğim kürü de yap benceBende yillarca dogum kontrol hapi kullandim.doktorlar infertilite dedi.benim 4 yasinda oglum var ondada 2 ay sogan kuru yapip hamile kaldim.yine regl olamadim diye dojtora tarlusal yazdirmaya gittim.10haftalik hamilesin dedi.