Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
DUr bakalım. Adet olana kadar umutsuzluk yok. Hem o testlerin doğruluğuna da inanmıyorum ben. Modunu düşürme hemen.
Konuşmuştuk ya herşeyi kendime yontuyorum demiştim, gerçekten öyle yapmışım galiba, aslında olmaya da bilir şartlanmamalıyım falan diyordum kendime ama açıkçası canım sıkıldı yine ufacık bir umut regli bekliyorum

B9yle yapman sadece sana ve esine zarar verir ha sen yemene içmene dikkat et allah tan şifa dile her yediğini besmele ile ye şifa niyetine diyerek ye abdestli ol gerisi allah kerim ol diyeb varkwn biz niye bukadar sitrese giriyoruz ki sanki biz naparsak yapalım biz isteyince olacak herşey yanılıyoruz nezaman boyun eğer tevekkül edersek ozaman herşey yoluna girer ne diyor ibrahim saraçoğlu bir doktora doğum uzmanı k8s8rsın çocuğun olmaz demiş kadında y8kılmış ha kolay olmadı Allah tan isteyerek inanarak yola çıktık ve şuan ikizleri var diyor buna ne demeli

Uf benim eşim böyle seylere hic hic yaklasmiyor ya
İnanmasada herşey doğada var biz ilaç alınca herşey şıp diye düzelse idi ozaman kimse doğal gıdalar peşinde koşmazdı rabbim bir ilmi bir insana nasib etmişse vede o y9nde millete fayda olmuşsa Allah rızası icinde tola çıkmışsa rabbim ona o ilmin kapılarını sonuna kadar açar saraçoğlununda durumu budur rabbim yürü ya kulum demiş eskiden sadece otlarla tedavi olunurmuş vede bu yönde kitaplar da ç8karmışlar bir sürü islam alimide var bunların içinde

Aynen öyle doğru söylüyorsun ne gelirse Allahtan ne verirse başım üstüne

Aynen öyle doğru söylüyorsun ne gelirse Allahtan ne verirse başım üstüne
Bak aslında burası sadece paylaşım alanı değil bir nevi kardeşlik yapıyoruz yardımcı olmaya gerekirse yardım istiyoruz burası bizi kendimize getiriyor biz elimizden geleni yapalımda yıkılmak düşmek bize yakışmaz yardım almak istersek illaki hem bu işin ilmini ögrenmiş hemde o yolda baya yol katetmis kişilerden elbet yardım istiycez bu isterden burdan olsun ister dısardan ama iyiki burdaym iyiki varsınız istersen ibrahim saraçoğluna danış numarası vardı galiba bende bi ara bir yerden bulmuştum

Bu ay sonu o ufacık umudum da sönerse eğer neden olmasın bir bilene danışmak gerekir tabi ki

Doktora gitmedim hiç, ilk düşünürken sadece kan değerlerim yeterli mi ve rahimde vs bir sorun var mı diye muayene olmuştum, ovulasyonu da telefon uygulaması ile takip ettim ve kasık ağrılarımı dinleyerek
Sanırım yeterli değil rahim filmi lazım birde belortilere göre olmaz birde ovülasyon testi al bence ben doktora gittim ama bende kullanıcam lazım bence en azondan ozamanda olmazsa daha genis bi araştırma gerekebilir

Benim bu ay cekilecek cok korkuyorum .ucreti 650tl ymis.. eger 6 aydan fazla olmuyorsa iste bence.bende 3 aydur bosuna klomen ovitrelle kullandim keske bastan cekilseydim.hem rahim filmi sonrasi dogurganlik artiyormus
Korkma canım Allah verir kolaylığını,bizim 8. Ay olacak,bilsem olacak ondan sonra umrumda olmaz,bende öyle duydum tüpleri açtığı için daha kolay hamile kalabiliyormuşsun,denemk istiyorum şansımı,aslında bizde sorun eşimde ileri hız sıkıntısı var ama bi ihtimal diyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…