-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Esimde bende gittik.sonuclarmi 3 dr a gsterdim hepsi bu sonuclarla gebe kalmaman imkansiz dedi.sadece rahim filmi kaldi oda bir yildan sonra yaptiriliyormusDoktora gittiniz mi hiç,testlerinizi yaptırdınız mı
Varmi buda negatif olanı bat son adetmitbrkler hamilesin cnm bat kaç
Kadındoğum doktorunmu yazdı peki ilacı sana canım ? Benim kafın doğum doktorum dozajını ben ayarlayamam bu yüzden dahiliyeye git dedi gittim oda umursamadı bu değeri yazmadı bana ilaç .Her hangu bir zaman gidebilrsin bende kullaniyorum ilac. 6.70 ile nasladim inip cikiyo degerim her ay ama iki aydir 2.30 olmasi gerektiği gibi.cocuk dusunuyorsan baslaman lazim ilaca
Gebelik için olması gerek değer 2.50 nin altı diye biliyorum ben canım.Normal değerler canım ilaca gerek yok en ideal değerlerde şuan
Evet cnm aralk ayindan itibaren basladim ilaca dahiliye dr gittim.cocuk dusunuyoruz tsh yuksek ciktti dedim tekrar kan istedi 6.70 olunca ilac ilac verdi ilacin dozunu her ay değiştiriyo tsh degerme göre.tsh yuksk olmasi bebegn anne karninda gelisememesine ve düşüğe sebep oluyor dedi dahiliye drum.o yuzden hamile kalirsam bisey olmasın diye kullanıyorum benKadındoğum doktorunmu yazdı peki ilacı sana canım ? Benim kafın doğum doktorum dozajını ben ayarlayamam bu yüzden dahiliyeye git dedi gittim oda umursamadı bu değeri yazmadı bana ilaç .
Âyrica normal insanlarda 2.30 4 arasi normal kabul edilir tsh degeri.ama bebek icin 2-3olmasi gerekir,arastirirsan detayli bilgide alabilirsin canmEvet cnm aralk ayindan itibaren basladim ilaca dahiliye dr gittim.cocuk dusunuyoruz tsh yuksek ciktti dedim tekrar kan istedi 6.70 olunca ilac ilac verdi ilacin dozunu her ay değiştiriyo tsh degerme göre.tsh yuksk olmasi bebegn anne karninda gelisememesine ve düşüğe sebep oluyor dedi dahiliye drum.o yuzden hamile kalirsam bisey olmasın diye kullanıyorum ben
hayır adete kac gun var demekVarmi buda negatif olanı bat son adetmi
Valla ben baya baya görüyorum canım. Adetine kaç gün var?Negatif buda
1 hafta gibi tam bilmiyorumhayır adete kac gun var demek
Bu ay hesap yapmadım ki yazmadımValla ben baya baya görüyorum canım. Adetine kaç gün var?
Bir kaç gün bekle kan tahlili yaptır canım.Bu ay hesap yapmadım ki yazmadım
Tmm cnm hayirlisiBir kaç gün bekle kan tahlili yaptır canım.
Hayır canım saraçoğluda diyor 6 civarı bile normal değer onun üstünde artık müdahale edilmesi lazım hormon ilaçları belki o dönem.için iyi gelebilir ama sonrasında düzenini tamamen bozabilirNormal degl g3belik icin 2.30 en fzla 3 olmasi lazm degern
Bekle zamanla belki dahada belirginleşir istersen ikigün sonra bidaha yap daha net çıkar ozamanda çizgi görürsen kan ver daha garanti olurCnm şimdi yaptim bunda belirgin az da olsa
Aynen cnm koyulasma olursa 2 güne kan tahlili insBekle zamanla belki dahada belirginleşir istersen ikigün sonra bidaha yap daha net çıkar ozamanda çizgi görürsen kan ver daha garanti olur
İnşaallah canım rabbim nasib etmişse er yada geç olacak oyüzden sabırlı olmamız lazım borde kendini strese sokma ki vücut dengen bozulmasın stresten inan hormonlar bile dengesini kaybedebiliyorAynen cnm koyulasma olursa 2 güne kan tahlili ins
Benim.iki ay önceki fsh deerim 24 tü hatta 25 e yakındı adetimde gecikti sonra ilac verdi adet olayım diye alerji yaptı acillik oldum hormon ilacı alamıyorum anlıycağın bende naptım en azından adet olayım diye bal tarçın çörek otu kullanaym bari dedim bütün hormonlarım normal değerin tersine yüksekti estradiolüm 11 di yani anlıycağın berbat durumdaydm nezaman ki bal tarçın çörek otu kürü kullandım daha üçüncü günü adet oldum bende mucize gibi geldi devam ettim adet bitene kadar bu arada adetin üçüncü günü tahlile gitmem gerekti gidemedim ama 4. Gün gittim tahlillerimi domtor gördü övesini sonrasını bu nasıl oldu dedi ilaç kullanamıyorum dedim eski halindeki sonucu göreydim çocuğun olmaz derdim dedi ama şimdi hersey normal birde estradiolum 300 dü östrojenim yani bu deger dedi normalde tedavi görenlerde bukadar yükselir dedi bu nasıl oldu dedi şaştı kaldı ben odasından çıkarken hala sonuçlarımla ilgili yardımcısı ile konusuyordu rabbime şükür fsh degerim normal degerlerde 6 idi bu değee normal değr ilac vermedi gerek yok bak şu deger olursa eskiyi dede ozaman ilaç bile fayda etmezdi sana dedi ibrahim saraçoğlunun hormon düzenleyici testere dişli aslan pençesini kullandım yanı sıra bu ara da hayıt tohumu kullanıyorum ama arada çünkü östrojenim daha yükselmesin diyeGebelik için olması gerek değer 2.50 nin altı diye biliyorum ben canım.
Canım ibrahim saracoğlunun kürünüde dene yanı sıra geliştirici çatlatıc8 kürü var ama bunu yapmaması gereken kişilerde var menapoza girme ihtimali olanlar yapmasın diyor birde hormon değerlerin ićn testere dişli aslan pencesi kullan olması gereken seviyede tutar hormonlarını buda yumurtlaman ve gelişmesi için iyi olurMrb kizlar 2 gundür moralim altüst oldu geceleri uyuyamiyorum.bu ay 3.klomen denemem ilk iki ay yumurtam gelisti .bu kullanimimda adetin 10 gunü 11 mm lik 4 yumurta vardi pazartesi günü yani reglnin 13.günü bir tanesi 13mm olmus digerleri gelismemiş.yarin yani regl nin 15 günü kontrole cagirdi ama cok umutsuzdu doktor.günde 1mm büyüyor yani olsa olsa 15mm olur. regl olduktan sonra rahim filmi çekelim dedi.benim gibi yumurtasi sonradan gelisen var mi.bugün 14.gün sol kasigimda regl olacak gibi agrilar var.
Canım ibrahim saracoğlunun kürünüde dene yanı sıra geliştirici çatlatıc8 kürü var ama bunu yapmaması gereken kişilerde var menapoza girme ihtimali olanlar yapmasın diyor birde hormon değerlerin ićn testere dişli aslan pencesi kullan olması gereken seviyede tutar hormonlarını buda yumurtlaman ve gelişmesi için iyi olur