Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnanmasada herşey doğada var biz ilaç alınca herşey şıp diye düzelse idi ozaman kimse doğal gıdalar peşinde koşmazdı rabbim bir ilmi bir insana nasib etmişse vede o y9nde millete fayda olmuşsa Allah rızası icinde tola çıkmışsa rabbim ona o ilmin kapılarını sonuna kadar açar saraçoğlununda durumu budur rabbim yürü ya kulum demiş eskiden sadece otlarla tedavi olunurmuş vede bu yönde kitaplar da ç8karmışlar bir sürü islam alimide var bunların içinde
İnanmamak degl o kadar cagresizmiyiz dur bakalım bir diyo sürekli.o oyle dedikce bende kendmi koca karı ilaçlarindan medet uman aciz insan gbi hissediyorum

Korkma canım Allah verir kolaylığını,bizim 8. Ay olacak,bilsem olacak ondan sonra umrumda olmaz,bende öyle duydum tüpleri açtığı için daha kolay hamile kalabiliyormuşsun,denemk istiyorum şansımı,aslında bizde sorun eşimde ileri hız sıkıntısı var ama bi ihtimal diyorum işte

benimde 1 sene oldu rahim filmi çektirdim bu ay doktor tüplerin tıkanık dedi net konuşmadı sinir etti bizi.. bende adetin 2.günü soğan kürüne başlamıştım 11.gündeyim eşimde de ileri hoz problemi var ona da keçiboynuzu başladık bubay deneme ayı Rabbim inşAllah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize..

Konuşmuştuk ya herşeyi kendime yontuyorum demiştim, gerçekten öyle yapmışım galiba, aslında olmaya da bilir şartlanmamalıyım falan diyordum kendime ama açıkçası canım sıkıldı :KK43: yine ufacık bir umut regli bekliyorum :KK43:
İstediğin kadar şartlanmayacağım de, istediğin kadar takmayacağım de. İnsanın elinde değil ki canım. Hep bir umut bekliyoruz. Ama vardır herşey de bir hayır. Allah büyük. Hemen pes etmek yok tamam mı.

Korkma canım Allah verir kolaylığını,bizim 8. Ay olacak,bilsem olacak ondan sonra umrumda olmaz,bende öyle duydum tüpleri açtığı için daha kolay hamile kalabiliyormuşsun,denemk istiyorum şansımı,aslında bizde sorun eşimde ileri hız sıkıntısı var ama bi ihtimal diyorum işte

Ileri hiz sıkıntısı icin saraçoglunun bitkisel kürleri var .hatta 10 gunde yuzde 8 artis olanlar varmiş.Allah im nelerle ugrasiyoruz...yinede şükür halimize

benimde 1 sene oldu rahim filmi çektirdim bu ay doktor tüplerin tıkanık dedi net konuşmadı sinir etti bizi.. bende adetin 2.günü soğan kürüne başlamıştım 11.gündeyim eşimde de ileri hoz problemi var ona da keçiboynuzu başladık bubay deneme ayı Rabbim inşAllah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize..

Peki canim bu tikaniklik açilmismi.yoksa baska bir operasyonmu gerekiyor

Peki canim bu tikaniklik açilmismi.yoksa baska bir operasyonmu gerekiyor

açılmamış canım laparoskopi dedi.. açıkçası inanmak gelmiyor nedense içimden.. belki tam tıkalı değildir gibi saçma sapan birşeyler geveledi.. yani özel olunca sanki para için yapıyor gibi geldi..

açılmamış canım laparoskopi dedi.. açıkçası inanmak gelmiyor nedense içimden.. belki tam tıkalı değildir gibi saçma sapan birşeyler geveledi.. yani özel olunca sanki para için yapıyor gibi geldi..

Bence 1 2 ay bitkisel kürler dene ...yani ben olsam öyle yapardim.benimde yumurtalar gelismedi bakalim yarin randevum var ilacsiz regl olamiyorum belki ilaç yazar

Bence 1 2 ay bitkisel kürler dene ...yani ben olsam öyle yapardim.benimde yumurtalar gelismedi bakalim yarin randevum var ilacsiz regl olamiyorum belki ilaç yazar

aynen canım bitkisel kürleri deneyeceğim inşAllah.. doktor doğum kontrol hapı verdi kistim varmış kullanmadım direk regl başladığında soğan kürü kullanmaya eşime de keçiboynuzu kürü kullanıyoruz ileri hızda düşüklük var. sonra ona çakşır otuna başlayacağım.. nasip bakalım inŞallah hepimizin en kısa zamanda hayırlı evlatları olur

X