Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canım senn bat 26 eylüldü sanırım benm de öyleydi test yapsan çıkar şuan
Evet 26 bat , fakat Ben test yapma taraftarı değilim ama ilk defa geçen ay yaptım ve çok üzüldüm sonrasında geçmez normal de ama 2 gün geçti adetin tekrar test yaptım negatif . 5 dk sonra hop adet oldum . bence psikolojiyi ciddi etkiliyor test olayı günüm geçerse yada cidden belirti hissedersem yaparım ancak. Umudum hep yeşillensin solmasın negatif görüpte

Valla ben gün aşırı ve ov testi kullancam yani bi nevi işimi şansa bırakmicam

Klomen pek ise yaramıyor kuzum ben 3 kere kullandım şimdi femara kullanıyorum daha 2.gunum daha güzel kaliteli yumurtalar oluşuyor
Olsun da canim ne veriyorsa versin kaya parcasini yemeye raziyim.
Cuma gunu gittim adetin 3. Gunu gel dedi. Yarin gidecegim. 3 4 ay deneriz bi dedi umutlu konustu Dr. Insallah heyecanliyiz esimle. Umarim bu ay bekleme devri biter.

Eklenmemisim bat 4 ekim Anneyimbenanne35

Valla ben gün aşırı ve ov testi kullancam yani bi nevi işimi şansa bırakmicam
İnşAllah canım Rabbim gönlüne göre versin. Ben de eczanelere çok para harcadım inan bu testler yüzünden. Sonra baktım yaptığım stresle kalıyorum, oluruna bıraktım. Bide benim geç döllenme olmuştu hiç yumurtlama zamanımla alakası olmayan tarihte tuttu. Inşallah herşey gönlünce olur senin. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Amin canım allah razı olsun allah isteyen herkesin gönlüne göre versin. ben ilk defa kullanmıştım o zaman hamile kaldım benimde erken yumurtlama oldu 2 ay öyle gitti 3.ayda kaldım ama maalesef kalbi durdu bebeğimin şimdi yine yapıyorum 3.günümdeyim hala silik erken başladım bu sefer çünkü kürtajdan sonra değiştiği için kestiremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…