Gebeliğe Hazırlık HER AY YENI BIR UMUT EKİM AYI UĞURLU GELSIN BAYANLAR BATLARI ALALIMMMM..DERTLESELIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende yumurta geliştirme ye destekleyici olarak verdi doktor kaliteli li yumurta oluşturuyormus galiba

Kesinlikle ..tüp bebek de yapsan olmayacaksa olmuyor sabırla zamanını beklemekten başka çaremiz yok eşinde hız sorunu mu var takviye kullanıyormusunuz aslında erkek kaynaklı sorunlarda aşılama daha etkili oluyor soermlerin yolunu kısaltıp yumurtaya yaklaştırdıkları için

Eğer kan tahlili veriyorsan 2 günde bir 2 kat olması gereken düzenli artış olmaz kan tahlili yaptırmadıysan genelde bir belirti olmaz bir kaç günlük veya 1 hafta gecikmeyle adet olunur
İdrar testinde de pozitif mi çıkıyor canım? Ben kan vermedm idrar testi yaptım çift çizgi çıktı. Bir de normal hamilelik belirtisi gibi kasık ağrısı mide bulantısı filan oluyor mu kimyasal gebelikte de?

Ben adet gününden bir hafta önce kan testi yaparak öğrenmiştim idrar testinde de silik çıkmıştı yani bir hafta kala idrar testinde çıkmıştı ,kimyasalı hep burda okuyup yaşamaktan korkuyordum korktuğumu çağırdım :)) mide bulantısı yaşamadım ama kaşık ağrısı vardı Makarnasever

Bende hikayemden bahsediyim biraz
2 sene bitti 3.seneye girdik evliliğimizde çocuk ısteyişimiz 1,5 sene oldu.ocakta 2 sene olacak doktora gittik bende hiç bir sorun yok eşimde solda varikosel çıktı ameliyat dedi doktor ama varikosel olanlarında cocukları olabılıyor dedı bızde kararsız kaldık asılama yaptıralım dedık hormon ılaclarından dolayı sımdılık vazgectık yenı 30 yasıma girdim varikosel olmasına ragmen sperm sayıları cok ıyı etkı etmemıs hızı da ıyı bu ay kecıboynuzu ozu aldım esıme onu ıcıyor her gun bakalım denıyoruz ınsallah bende ovulasyon testı kullanayım dıyorum ılk defa kullanacagım belkıde yumurtlama donemlerını kacırıyoruz bılmıyorum kı Allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah

Ovulasyon testleri çok faydalı canım bence deneyin baya hamile kalan var o testlerle fakat yumurtlama günü dahil 3 gün peşpeşe değerlendirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…