-
- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
Bende yumurta geliştirme ye destekleyici olarak verdi doktor kaliteli li yumurta oluşturuyormus galibaburda sizin ne için kullandığınızı anlamadım ama ,annem meme kanseriydi ameliyat ve tedavisinden sonra kesintisiz femara kullanıyor,başka fonksiyonları da varmış demek bende burda görünce şaşırmıştım
Kesinlikle ..tüp bebek de yapsan olmayacaksa olmuyor sabırla zamanını beklemekten başka çaremiz yok eşinde hız sorunu mu var takviye kullanıyormusunuz aslında erkek kaynaklı sorunlarda aşılama daha etkili oluyor soermlerin yolunu kısaltıp yumurtaya yaklaştırdıkları içinAynn öyle kuzum bi kafamızdan atabilsek,sürekli kendimizi dinliyoruz,bende de yaş 32 maalesef keşke 2 sene beklemeseydik diyorum hep ama nasip zamanı var demek,ben hiç hamile kalmadım 8. Ay olacak eşimde biraz problem var Allah yardımcımız olsun
Çok şükürKuzum senin bat tarihin neydi
Teşekkür ederim canim amin allah isteyen herkese verir inşallahHayırlısı olsun kuzucummmm insallah tutar bebegin
H.gg tatlimmm son ayınız olur insallah :)))Anneyimbenanne35 bende geldim aranıza bat tarihi 20 ekim
Tatlim kusura bakma nolur ya atlamisimÇok şükürAnneyimbenanne35 beni gördün :)))) iki kez bat tarihi yazdım üçüncüyü de yazarım tabii ki 4 ekim canım benim
Kimyasal gebelik nasıl oluyor canım? Herhangi bir belirtisi var mı?Benim yaş 26 bir kez düşük yaşadım 7 haftalık bu ay da ilk kez kimyasal gebelikkürtajdan sonra ara verdik canım geçen ay ilk denememizdi diyebilirim planlı olarak
Senin belli oldu mu canım hamile misin?21 Eylül :)
Ne kusuru tatlım benimTatlim kusura bakma nolur ya atlamisim
Selam canım senn bat 26 eylüldü sanırım benm de öyleydi test yapsan çıkar şuanAy inş bak yine sağ yumurtada baslı oluyor zonklama gibi . Rabbim tez zamanda hayırlısıyla hamiş olmayı nasip etsin cümlemize
Eğer kan tahlili veriyorsan 2 günde bir 2 kat olması gereken düzenli artış olmaz kan tahlili yaptırmadıysan genelde bir belirti olmaz bir kaç günlük veya 1 hafta gecikmeyle adet olunurKimyasal gebelik nasıl oluyor canım? Herhangi bir belirtisi var mı?
İdrar testinde de pozitif mi çıkıyor canım? Ben kan vermedm idrar testi yaptım çift çizgi çıktı. Bir de normal hamilelik belirtisi gibi kasık ağrısı mide bulantısı filan oluyor mu kimyasal gebelikte de?Eğer kan tahlili veriyorsan 2 günde bir 2 kat olması gereken düzenli artış olmaz kan tahlili yaptırmadıysan genelde bir belirti olmaz bir kaç günlük veya 1 hafta gecikmeyle adet olunur
Kimyasal gebelik nasıl oluyor canım? Herhangi bir belirtisi var mı?
Canım bende bütün gebelik belirtileri vardı ne kadarı psikolojik bilemiyorum adetim gecikmemişti daha idrar testi pozitif cıktı kan testi de 7,2 gebelik lehineydi ama iki gün sonra artmadı ne yazık ki sonrasında da adet oldum
hoşbuldum canım inşallah hepimiz için =)))H.gg tatlimmm son ayınız olur insallah :)))
Ovulasyon testleri çok faydalı canım bence deneyin baya hamile kalan var o testlerle fakat yumurtlama günü dahil 3 gün peşpeşe değerlendirinBende hikayemden bahsediyim biraz
2 sene bitti 3.seneye girdik evliliğimizde çocuk ısteyişimiz 1,5 sene oldu.ocakta 2 sene olacak doktora gittik bende hiç bir sorun yok eşimde solda varikosel çıktı ameliyat dedi doktor ama varikosel olanlarında cocukları olabılıyor dedı bızde kararsız kaldık asılama yaptıralım dedık hormon ılaclarından dolayı sımdılık vazgectık yenı 30 yasıma girdim varikosel olmasına ragmen sperm sayıları cok ıyı etkı etmemıs hızı da ıyı bu ay kecıboynuzu ozu aldım esıme onu ıcıyor her gun bakalım denıyoruz ınsallah bende ovulasyon testı kullanayım dıyorum ılk defa kullanacagım belkıde yumurtlama donemlerını kacırıyoruz bılmıyorum kı Allahım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah
sen kullandın mı canım markanın bı onemı var mı evet yumurtlama gunu ve sonrasında 3 gun soyluyorlar hep ınsallah yaOvulasyon testleri çok faydalı canım bence deneyin baya hamile kalan var o testlerle fakat yumurtlama günü dahil 3 gün peşpeşe değerlendirin